Son 2 Gündür Olan FPS düşüşü / Fanları nasıl temizleyebilirim ?

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Sony Vaio'm sağ olsun hiç ısınmıyor aralıksız 6 saatde bile :sırıtmak: (egom tavan yaptı) laptop alacaklara öneririm bi ara indirimdydi

Valla bendede var vaio çok teşekkür ediyorum sony e , en düşük ayarlarda bile minecraft çok felaket kasıyor (zaten diğer oyunlar açılmıyor bile)

İnternete giriyorum , ordan norton uyarı veriyor "Çok işlemci kullanan işlem" (doğrusunu hatırlamıyom ama böyle bişeydi :D)

onur.colak.gs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bugün söyledi.Bir arkadaşım vardı.Götürmüş bilgisayarcıya.Adam temizlemiş.Formatı da basmış.Yapmaz öyle değil mi ?

Format atcak olsam kendim atarım :sırıtmak:

valla normalde bilgin olmadan öyle bir şey yapması imkansız dediğin gibi bunu istesen zaten ya kendin yaparsın yada belirtirsin bu yüzden dolayı bilgin olmadan format atması mümkün olmayan bir şey en azından ben hiç öyle bir şey yapanı görmedimde yapmadımda :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün söyledi.Bir arkadaşım vardı.Götürmüş bilgisayarcıya.Adam temizlemiş.Formatı da basmış.Yapmaz öyle değil mi ?

Format atcak olsam kendim atarım :D
Sen Istemezsen Format Atmaz Sadece Fanları Temizle DE.

Sony Tablet S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Valla bendede var vaio çok teşekkür ediyorum sony e , en düşük ayarlarda bile minecraft çok felaket kasıyor (zaten diğer oyunlar açılmıyor bile)

İnternete giriyorum , ordan norton uyarı veriyor "Çok işlemci kullanan işlem" (doğrusunu hatırlamıyom ama böyle bişeydi :sırıtmak:)

affedersin ama kötü bir bilgisayar kullanıyosan bu sonynin sorunu değil hangi yıla ait? ve benim pc mc yi en yüksek ayarlarda gram kasmıyor fps en az 220 shaderla 50 ye düşüyo o ayrı. 6gb ram var. 4 çekirdek 1756 mb e.kartı var. Gayet de iyi pc senin pc kötü.