Daha ulaşmadım sadece tanıdıklarımdan yardım alıyorum ve kaliteli iş yaptığımı, yapacağımı kanıtlamaya çalışıyorum. Daha gereken şeylere ulaşamadım.Neyse amacına ulaştın,başarılar![]()
Emir. Siz ne ile uğraşıyorsunuz? Hangi konuda yardım alabilirim.Tebrikler ve başarılar diliyorum Emre, her hangi sorun olursa bana ulaşabilirsin. Helal olsun, başarılar.
Daha ulaşmadım sadece tanıdıklarımdan yardım alıyorum ve kaliteli iş yaptığımı, yapacağımı kanıtlamaya çalışıyorum. Daha gereken şeylere ulaşamadım.
- SON DURUM (31.01.2016) -
Sunucunun (Survival Games eklentisi dışında) yapımı bitmiştir. Sadece tasarımlar (logo, server-icon vs.) kalmıştır. Survival Games eklentini daha hazırlamadım çünkü boardlar, barlar sunucuda birbirine çakışıyor. şu an ki eklentilerin yedeğini alıp sadece Survival Games eklentisini sunucuya atacağım ve işlemi tamamlayacağım. Sunucudan kareler;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lobimizi yapan OlymposBT'ye teşekkürler!
Yorumları tekrar alabilir miyim? ve daha Survival Games eklentisinin, tasarımların, ek özelliklerin yapılmadığını varsayarak. Yani şu an ki durumuna göre.
@Mr_TeneKe , @Helter , @Greyder , @ByAehn , @Vivat .
Hmm. Tamam, bari fikir ver de daha yüce ne istiyorsun çözeyim ve onları uygulayayım.Harita kötü, O Gadgetlar eklentisi de spigot'tan indirilip çeşitlenmiş hali.Hala klasik sunucular ile bir fark yok.
Adam akıllı tek bloktan oluşmayan "Klasik" sunucuların haritalarından farklı bir harita ve "Klasik" sunucularda olmayan bir özellik.Hmm. Tamam, bari fikir ver de daha yüce ne istiyorsun çözeyim ve onları uygulayayım.
Ama Survival Games, Survival Games'tir. Örneğin o Spigottan alınmış sadece çeşitlendirilmiş hali dediğin şey zaten imkansız Survival Games sunucusunda göremezsin. Hub sunucularda görürsün oda zar zor. Ben sadece Hypixel, Mineplex'te gördüm. Ondan sonra Survival Games olabildiğince çeşitlendirdim tuzaklar, şuydu buydu daha fazla uçma özelliği felanmı ekleyeyim. Hani ben klasik olduğunu düşünmüyorum. Sadece daha fazla fikir ile şu an ki sana klasik olarak gözüken sunucuyu daha fazla ne yapabilirim bilemiyorum. Hani harita'da BETA sürümündeyiz diye bekleme lobisi olarak bile o kullanılacak. Sponsorluk bulursam açarsam tabi ki 2-3 ay muhteşem şeyler yaratırım. Bunlar 4 kişilik Nitrado sunucusunda yapılmış hali. Bu sunucunun açıldığı zaman daha fazla özellikler ekleyeceğim..Adam akıllı tek bloktan oluşmayan "Klasik" sunucuların haritalarından farklı bir harita ve "Klasik" sunucularda olmayan bir özellik.
Ama Survival Games, Survival Games'tir. Örneğin o Spigottan alınmış sadece çeşitlendirilmiş hali dediğin şey zaten imkansız Survival Games sunucusunda göremezsin. Hub sunucularda görürsün oda zar zor. Ben sadece Hypixel, Mineplex'te gördüm. Ondan sonra Survival Games olabildiğince çeşitlendirdim tuzaklar, şuydu buydu daha fazla uçma özelliği felanmı ekleyeyim. Hani ben klasik olduğunu düşünmüyorum. Sadece daha fazla fikir ile şu an ki sana klasik olarak gözüken sunucuyu daha fazla ne yapabilirim bilemiyorum. Hani harita'da BETA sürümündeyiz diye bekleme lobisi olarak bile o kullanılacak. Sponsorluk bulursam açarsam tabi ki 2-3 ay muhteşem şeyler yaratırım. Bunlar 4 kişilik Nitrado sunucusunda yapılmış hali. Bu sunucunun açıldığı zaman daha fazla özellikler ekleyeceğim..
BungeeCord desteği konusunda, yardımcı olabilirim.Emir. Siz ne ile uğraşıyorsunuz? Hangi konuda yardım alabilirim.
Görmüşsündür ama aldığı gibi atmıştır ve satın alma özelliğide yaptım uğraşarak. Mesela ne yapabilirim aklıma bundan öte bir şey gelmiyorBen o eklentiyi nice Türk HUB sunucusunda gördüm.Daha farklı bir şey yapabilirdin.