Bu kadar resmi bir sekilde acilmis konuyu bile dagitmissiniz. Congrats.
Resimleri bir resim yükleme sitesine yükleyip link olarak bize göndereceksiniz.Ben bu başvuruya şansımı denemek için değil kazanmak için katılıyorum
@IRFN resimleri nereye atıcaz ben başvuruya katıldım ama resimleri koymak için yer bulamadım Buğra Alan olarak katıldım resimleri skaypeden verebilirm burayada atabilirim yada sen linki ver oraya atayım
yok başvuru formunda nereye koyayım resimleri onu soruyorum[DOUBLEPOST=1406838613,1406838491][/DOUBLEPOST]Resimleri bir resim yükleme sitesine yükleyip link olarak bize göndereceksiniz.
@onuraygntrr ve @btknctTR isimli arkadaşlar Asistan olarak aramızda katılmışlardır. Ekibimiz için hayırlı olacağını umuyorum ve kendilerine hoşgeldiniz demek istiyorum.
Ayrıca şunu söylemek isterim ki başvuruyu öylesine dolduran onlarca kişinin başvurusu reddediliyor.
lapis nerde var [DOUBLEPOST=1406839300][/DOUBLEPOST]ben 5-6 tane yapıt yapayım seçilmek için elimden gelen herşeyi yapıcağımBizde sınırsız ram sınırsız cpu sınırsız oyuncu kapestisi var sonoyuncu.nitrado.net LAPİS , EVENT SIKAYBILOCK.