iboyldz
#OlymposBT[Çırak]
- En iyi cevaplar
- 0
Hadi Paneli Aldı Diyelim Sonra Neyi AlıcakDemekki Op Olmuş Gözü Panelde
Hadi Paneli Aldı Diyelim Sonra Neyi AlıcakDemekki Op Olmuş Gözü Panelde
Konuyu Dağıtmayalım B)Hadi Paneli Aldı Diyelim Sonra Neyi Alıcak
Sonra Diyorsun Her Girdiğim Konu BozuluyorAtmin serverin olduğu makinenin şifresini ver.
Havalı ve yetkili görünmek için böyle forumlarda dolaşmaktan kurtulacaksın.SonOyuncuda olunca elime ne geçicek ki
vuuu geliyim mi agaHavalı ve yetkili görünmek için böyle forumlarda dolaşmaktan kurtulacaksın.
aym king.Düzgün doldur okuycam
appe onu demedim sıkıntı olmaz demmi sunucumun olması[DOUBLEPOST=1406578569,1406577774][/DOUBLEPOST]başvurdum dur sende oku bak burdan atıyom agaBizde sınırsız ram sınırsız cpu sınırsız oyuncu kapestisi var sonoyuncu.nitrado.net LAPİS , EVENT SIKAYBILOCK.
Benim için siz kimsiniz ?
( GEREKSIZ YERLER VAR K.B HEYECAN ISTE )
SORU :
Bizden beklentileriniz nelerdir?
çok şeysiniz yani saysam bitmez author developer vs. konularında çok iyiysiniz bana neler katıcaksınız acaba merak ediyom acı biber katmayında :D şaka az güldürüyüm dedim kızma.Bana Plugin Bilginizi aktarırsınız bende oğluma aktarırım nesilden nesile aktarırız öyle bilgi kaybı olmaz :D ondan sonra size yardımcı olurum MCSG konusunda ancak Bounty de en ufak yardımım gelmez :D Deathmatch lı normal MCSG olur sadece Bounty yok :D ScoreBoard'ı Bile var yani o derece :D ama birazcık değişiği MobWars'ı sizinle yaparız sonra uğraşırım belki Bil Bakalım? 'I yaparım GunCraft zaten var gerek yok :D TF2 yapalım aga ben oynarım en azından Dragon Escape'de güzel diyolar yani böyle MineZ de var bende yardımcı olursunuz azcık editleriz biter bende geliştiririm. ÇOK UZUN YAZDIM OKUDUYSAN ADAMIN DİBİSİN.
Neden Ben ?
Gerekli Okuman Gereken Yer :
beni seçin çünkü size çok yardımım dokunucak eminim
"Atmin mod ver"
GEREKSIZ OKUMAMANI TAVSIYE EDERIM. ( ISTERSEN OKU )
Beni seç çok bilgiliyim hemen öğrenirim skript vs. öğrenirim sizin için ayrıca yardım ederim accık size MineZ yaparız aga elimde var :D Lag olmaz büyük ihtimal ama yardımınız gerek azcık :D biliyom siz kendiniz kodluyorsunuz biz o kadar pro değiliz aga ordan burdan çalıyoz yane :D
Rapor ediyom bu ne lanAdmin büssürü warp yaparım swne beni al doldururm hem swni
Ciddi değildim biliyorsun değil miRapor ediyom bu ne lan
biliyorum.Ciddi değildim biliyorsun değil mi