Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Minecraft oynayan zengin biri yok merak etme, Premium Account alanlar ortalama maaşı olan insanlar. Bir bilgisayarınız varsa oyun almaya yetecek paranız vardır diye düşünüyorum veya şu anda yaptığınız emek hırsızlığı ne de olsa oyun bedavaya herkese sunulmuş bir şey olsaydı para ile satılmazdı :)
Demo denilen şeyi kimse göz önünde bulundurmuyor.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Minecraft oynayan zengin biri yok merak etme, Premium Account alanlar ortalama maaşı olan insanlar. Bir bilgisayarınız varsa oyun almaya yetecek paranız vardır diye düşünüyorum veya şu anda yaptığınız emek hırsızlığı ne de olsa oyun bedavaya herkese sunulmuş bir şey olsaydı para ile satılmazdı :)
nerden biliyosun

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır Tamam Aslında Alınabilir Bir Şey Ancak İnsanları Küçük Görmemeli O Adam[Çocuk]. Parası Olan Var Olmayan Var Dimi Yorumları Okusan Anlarsın @Schaffer79 !

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayır Tamam Aslında Alınabilir Bir Şey Ancak İnsanları Küçük Görmemeli O Adam[Çocuk]. Parası Olan Var Olmayan Var Dimi Yorumları Okusan Anlarsın @Schaffer79 !
İnsanları küçük gören birisi varsa ve siz hala onunla konuşmaya çalışıyorsanız aptalsınızdır, bu nasıl desem bilerek onun altında kalmaktır. Bazen en iyi cevap sessiz olmaktır.[DOUBLEPOST=1408484282,1408484232][/DOUBLEPOST]
peki bunun konumuzla ne alakası var
Bu seninde o bahsettiğin zengin züppelerinden olman demek oluyor. Siz fakir görmemişsiniz, fakir olan biri bilgisayar almaz merak etmeyin.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanları küçük gören birisi varsa ve siz hala onunla konuşmaya çalışıyorsanız aptalsınızdır, bu nasıl desem bilerek onun altında kalmaktır. Bazen en iyi cevap sessiz olmaktır.[DOUBLEPOST=1408484282,1408484232][/DOUBLEPOST]
Bu seninde o bahsettiğin zengin züppelerinden olman demek oluyor. Siz fakir görmemişsiniz, fakir olan biri bilgisayar almaz merak etmeyin.
para ile şımaranlara zengin züppesi denir düşünerek yaz biraz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
para ile şımaranlara zengin züppesi denir düşünerek yaz biraz.
Açıkcası Premiuma sahibim ve para ile şımartılmadım, ailemde pek zengin değil apartmanda oturuyoruz. Sadece ben değil benim arkadaşlarımın %90'ı Premium'a sahip ve hiç biri parayla şımartılmış insanlar değil. Bu sadece sizin uydurduğunuz bir şeydir, para ile şımartılıp Premium alan biri varsa sizce kaç kişi vardır, kaçı şu anda Minecraft oynuyordur, kaçı bu forumdadır, kaçı bu konuya bakmıştır. Cevabı 0 olarak düşünebilirsiniz, para ile çocuğunu şımartacak bir aile varsa bu aile zengindir, siz hiç fakir bir ailenin para ile şımartılan çocuğu olduğunu duydunuz mu? Hayır duymadınız, aramızda ne yazık ki parayla şımartılmış bir çocuk yok size bunu farklı şeylerle açıklayabilirim.

R

Reloven

Ziyaretçi
Amma Tartışma Çıkmış Premium Hakkında Ama Bence Crackli Olmalı Tabikide Crackli Oldugu İçin Gerekli Önlemlerde Alınacaktır Aslında Tc No ile Kayıt Olsa Çok İyi Olur +16 Olsun Server Ozaman Bi Nebze Hem Hileden Hemde Çeşitli Şeylerden Arınabiliriz.
Edit: Ayrıca Aklıma Şöyle bir şey Geldi Crackliler Premium Hesap İsimleri İle Girip Haklarınızı Yiyiyolar Bunun Önüne Geçmek İçinde İlk 1 Hafta Sadece Premium Olur Ve Premiumlar Kayıtlarını Gerçekleştirirler Daha Sonra Cracklilere Açılır Server Bu Şekilde Hak Yenmede Olmaz.

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Amma Tartışma Çıkmış Premium Hakkında Ama Bence Crackli Olmalı Tabikide Crackli Oldugu İçin Gerekli Önlemlerde Alınacaktır Aslında Tc No ile Kayıt Olsa Çok İyi Olur +16 Olsun Server Ozaman Bi Nebze Hem Hileden Hemde Çeşitli Şeylerden Arınabiliriz.
Edit: Ayrıca Aklıma Şöyle bir şey Geldi Crackliler Premium Hesap İsimleri İle Girip Haklarınızı Yiyiyolar Bunun Önüne Geçmek İçinde İlk 1 Hafta Sadece Premium Olur Ve Premiumlar Kayıtlarını Gerçekleştirirler Daha Sonra Cracklilere Açılır Server Bu Şekilde Hak Yenmede Olmaz.
harika fikir bak bu ilk bir kaç hafta premium olsun biz kayıt olalım sonra cracka açılsın

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de yine güncellemeleri almak için bir post atayım. Umarız 1 aydan uzun sürmez.