cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok s***rak çıkardık preyiYok biri öyle biri böyle durdu yaptınız![]()
Yok s***rak çıkardık preyiYok biri öyle biri böyle durdu yaptınız![]()
sen verdin -.-Düzgünce cevap ver bestia aldı da ben mi verdim ? Yoksa birliktemi yaptık preyi ?
Hakli Durumu Olamayanlar var.Crackleri bu kadar küçümsemenizi kınıyorum. Ayıp yahu. Tamam server premium olsun diyin ama. "CRACKLER BEBE" diye bir genelleme yapmanız...
premium olsa server kaç kişi olacak.ben herzaman crackten yanayım ama mobil onaylı yaparsa adam gibi cracklılar kalır15-12 öndeyiz böyle devam !
Bence İlk Baştan Bir Karar Verin Crached Veya Pre Olacağı Hakkında Yoksa Başka Bir Serverda Olduğu Gibi Crached Dediniz Pre Yaptınız Fln Diye Tepki Görürsünüzİlginç, premium önde gidiyor. Bu kadar çok premium oyuncu var mı ki ülkemizde![]()
SIZDEMI OZENTILIĞE BAŞLADINIZ ? herkesten beklerdim ama siz...Merhaba arkadaşlar, Son Oyuncu Network markası altında ayrı bir oyun kodlamasına başlıyoruz. Daha önce MineCity adı altında sunucumuzda oynamış olduğunuz "gerçek hayat" koseptini yeni bir marka adı altında çok daha gelişmiş bir şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz.
Bu projenin ayrıntılarını burada adım adım size göstereceğiz. Bu vesile ile proje ile ilgili konuyu açmış oluyorum.
Bu projeyi geliştirme aşamasında sizlerin fikirlerine danışacağız. Düşüncelerinizi, isteklerinizi buradan yazabilirsiniz...
İlk olarak, projenin, yani sunucunun ismini siz belirleyin...
![]()
İkinci olarak, açmış olduğum anketten serverın crack mi premium mu olmasını belirleyin.
Not: Crack olursa dahi mobil onay sistemi olacaktır. Telefon ile kayıt sistemi olacağından daha kaliteli bir ortam olur.
21/07/2014
İlerleme: Program şeması kısmen oluşturuldu. Ev sistemine giriş yapıldı. SkyBlock'ta sınırısz ada formatında olduğu gibi sınırsız ev konsepti planını tasarladık. Sokaklar ve komşuluk sistemi ile projeye giriş yaptık. Emlakçı aracılığı ile 20 küsür çeşit ev arasından bir ev seçip bunu sıradaki ev sistemine ekleyerek yeni komşularınız ile tanışabileceksiniz.
Bugün yapılacaklar: Program şemasını tamamlamak, projeye bir isim belirlemek, ev sistemini düzene sokmak.
Burada fikirlerin hakkında hiçbir şey belirtmemişsin ki senden özensinler. Konu çöp gibi.SIZDEMI OZENTILIĞE BAŞLADINIZ ? herkesten beklerdim ama siz...
Gerçek Hayatlı ilk proje bana aittir buyur konu linkim için bana tıkla
Eğer projeniz benimki gibiyse size yakıştıramadım değilse kusura bakmayın yanlış anlamışımdır.
fikirlerim hakkında neyinini belirteyim ki ? zaten sunucu açıktı 1 ay önce tüm dosyaları kayboldu yeniden başlicam.SonCity[DOUBLEPOST=1405923352,1405923243][/DOUBLEPOST]
Burada fikirlerin hakkında hiçbir şey belirtmemişsin ki senden özensinler. Konu çöp gibi.
Kusura bakma ama senin açtığın konu Şubat 2014 tarihli, bizim önceki MineCity sunucumuz ise 2013'te açıldı, sonradan kapatıldı bile.SIZDEMI OZENTILIĞE BAŞLADINIZ ? herkesten beklerdim ama siz...
Gerçek Hayatlı ilk proje bana aittir buyur konu linkim için bana tıkla
Eğer projeniz benimki gibiyse size yakıştıramadım değilse kusura bakmayın yanlış anlamışımdır.
ya gerçi bizim gibilerden ne beklenirki gerçekten tüm sunucu açanlar kapatsın sonoyuncu varken yalan mıyım ? sizi geçebilecek var mı ?Kusura bakma ama senin açtığın konu Şubat 2014 tarihli, bizim önceki MineCity sunucumuz ise 2013'te açıldı, sonradan kapatıldı bile.
https://forum.gamer.com.tr/konu/sonoyuncu-mine-city-rpg-den-kareler-herkeze-acık-fotoğraf-paylaşma-konusu.148002/
Ayrıca gerçek hayat konsepti dediğin yalnızca araba sürmekten ibaret ise herkes serverına uCars pluginini kursun tamamdır...
Yok eğer RPG, rol yapma, ilişki kurma ise, seni Creative serverımıza bekleriz...
Umarım bunan sonra konu başlığına bakıp konuya cevap yazmadan önce içeriğini de bir okursunuz.
3 kişi bu projede çalışıyoruz, senin dediğin gibi bir serverı ben gün içerisinde açıp aktif ederim.
Amacımız çok daha gelişmiş bir sistem, Son Oyuncu'nun üzerinde 3 kişiyle çalıştığı ilk proje diyebilirim.
Konuyu takip ederseniz ileride eklenecek şeyleri hayretle görerbileceksiniz.