Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu oylama kesin sonucu belirlemeyecek, sadece fikir vermesi açısından açtım anketi. Ayrıca burada oy kullananlardan çok daha fazla oyuncu var, bu kadar oy bir şeyi kanıtlamaz.
Şunu da söyleyeyim, crack olunca daha fazla kişi girer, doğrudur ama huzuru bozup da banlanan biri de geri gelebilir.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu oylama kesin sonucu belirlemeyecek, sadece fikir vermesi açısından açtım anketi. Ayrıca burada oy kullananlardan çok daha fazla oyuncu var, bu kadar oy bir şeyi kanıtlamaz.
Şunu da söyleyeyim, crack olunca daha fazla kişi girer, doğrudur ama huzuru bozup da banlanan biri de geri gelebilir.

Bence dusundugun clienti yazabilirsin. Hwid cekerek bi banlanan bidaha giremez. Gerci oda sifirlanabiliyo ama herkes bilmez modem reslemek kadar kolay degil

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bence dusundugun clienti yazabilirsin. Hwid cekerek bi banlanan bidaha giremez. Gerci oda sifirlanabiliyo ama herkes bilmez modem reslemek kadar kolay degil
Bu konudan daha önce bahsetmiştim, HWID sıfırlanamaz, bu nedenle banlanan bilgisayar bir daha giremez.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CubeCity
MİMS (Sims ile minecraft melezi bir isim buldum yazayım dedim)
Sizce nasıl isimler

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium olmadigim halde premium olsun diyorum. aslinda preydim ama hesaba birsey oldu . artil premium degilim artik preler oynar :(

3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .