Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asla Olamaz Çünkü SonOyuncuyu Kullanan 2 BİN Kişi Belkide Daha Fazlası %95 i Forumu Bilmiyor Bilseler şu an Crack Açık Ara Farkla Öndeydi Yani 1500 Oylama Felan ^^

Zaten o yüzden "buradaki ankete göre" yazdım. Premium önde olmasının şaşkınlığını vurgulamak için. :)
Zaten kurucular da bunu düşünerek cracked açacaklardır. Umarım yani.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
2 farkli sunucu acin o halde tr.xxxcraft.com ve eu.xxxcraft.com seklinde. Tr olan mobil onayli cracked, eu olan premium olsun

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hobi , alınan zevk , ilgi , uğraş , emeğe saygı bu gibi kavramlar üzerine düşünürsen anlaman kolaylaşacaktır. Gerçi zihniyetin ve düşüncelerin üzerine -ki kimin umrunda diyen biri için bunlar iyi durumda değildir- oyuna para vermeyi yanlış görüyor veya 60 lirayı fazla buluyor olabilirsin. Ancak empati kurmadan sırf senin gibi düşünmüyorlar diye kazık yemiş , yanlış yapmış gibi değerlendirme yapman oldukça nahoş bir durum.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hobi , alınan zevk , ilgi , uğraş , emeğe saygı bu gibi kavramlar üzerine düşünürsen anlaman kolaylaşacaktır. Gerçi zihniyetin ve düşüncelerin üzerine -ki kimin umrunda diyen biri için bunlar iyi durumda değildir- oyuna para vermeyi yanlış görüyor veya 60 lirayı fazla buluyor olabilirsin. Ancak empati kurmadan sırf senin gibi düşünmüyorlar diye kazık yemiş , yanlış yapmış gibi değerlendirme yapman oldukça nahoş bir durum.
benim kafam iyi durumda o 60 tl daha iyi şeyleri hakeder empati yapmaya gerek yok

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Tamam arkadaşlar karışmayın, 60 TL ile arkadaş lapisli server açacak belki de, oyunu satın alıp kazık yemek istemiyor.

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
en iyisi premiumdur çoğu kişinin düzgün bir yüzü olur enazından herkes steve olursa hiç gerçekçi olmaz?

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
oylar basabas gidiyor
DirenCrack
not:(kavga etcek halim yok ona göre)[DOUBLEPOST=1408209821,1408209628][/DOUBLEPOST]son oyuncu adminleri sunucuyu pre yaparsa oyuncu kitlesi %70 düşer bence
not: (kavga etcek halim yok)

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence premium olanlar direk sunucuya girebilsin.

+ Premium olamayanlar için eğer -ki oyuncunun skini varsa + ve mobilden onaylıysa girebilsinler.

Bu şekilde hiçbir kavga çıkacağını sanmıyorum.

Not: [ Eğer yapabilirseniz süper olur. ]

@IRFN @DonduranAtes @Speaw

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun hem whitelist (başvurulu) hem de telefon onaylı olsun. Hileler azalır. Oyuncu kalitesi artar hem de başvurularda skin olur. Kabul edilirse serverde karakter ismine o skin yüklenir. (Böyle bir şey yapılabiliyor mu bilmiyorum) Olabilirse çok güzel bir server'ın ortaya çıkacağına eminim.