Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun hem whitelist (başvurulu) hem de telefon onaylı olsun. Hileler azalır. Oyuncu kalitesi artar hem de başvurularda skin olur. Kabul edilirse serverde karakter ismine o skin yüklenir. (Böyle bir şey yapılabiliyor mu bilmiyorum) Olabilirse çok güzel bir server'ın ortaya çıkacağına eminim.
Ama premiumlar direk girebilsin bence.

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium Olursa Sonu Minecraftin resmi sunucusu gibi olur IRFN.Hepimiz biliyoruz ki Türkiye'nin %70,80 ' i Crack oynuyor . Bence Crack olsun . Premium olsun diyenler kredi kartlarını versinleer bizde alalım :D :)

@IRFN

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Adı: MorcantCraft
Sunucu Durumu: Premium
Premium Nedeni: Premium oyuncuların çoğu genellikle oyunu bilen ve newbie kişiler olmuyorlar bu durumda real life rp yapabilicek kişiler oluyor eğer crack yaparsanız genellikle noob ve newbie kişiler akın edicektir ve serverın değeri sıfırlancaktır

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Adı: MorcantCraft
Sunucu Durumu: Premium
Premium Nedeni: Premium oyuncuların çoğu genellikle oyunu bilen ve newbie kişiler olmuyorlar bu durumda real life rp yapabilicek kişiler oluyor eğer crack yaparsanız genellikle noob ve newbie kişiler akın edicektir ve serverın değeri sıfırlancaktır
Eğer -ki premium olursa hack kullanacaklarını sanmam. -Çünkü banlanırlarsa yan çar açamazlar :) Eğer -ki crack olursa banlan -yançar banlan -yançar :D böyle devam eder. -Al sana banip dediniz :D İndir bi free VPN program aç yan çar oyna hackla olacak iş değil!

KESİNLİKLE : Premium !

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer -ki premium olursa hack kullanacaklarını sanmam. -Çünkü banlanırlarsa yan çar açamazlar :) Eğer -ki crack olursa banlan -yançar banlan -yançar :D böyle devam eder. -Al sana banip dediniz :D İndir bi free VPN program aç yan çar oyna hackla olacak iş değil!

KESİNLİKLE : Premium !
VPN program bile değil ona gerek yok bir chrome plugini bile işi halleder ben premium taraftiriyim 150 200 cheater kişi oynayacagina 50 75 rp bilen kişi oynasin daha iyi ve kaliteli bir server olur ve ömrüde uzun olur

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Premium olması çok hoş bir şey lakin oyuncu sayısıda büyük miktarda düşecek. Bu oranı aynı tutmanız için size sunucuyu globalleştirmenizi öneririm. Başka ülkelerdeki Premium sayısı gayet yüksek şu anda aldığı oyuncudan fazla oyuncu bile alabilir.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Premium olması çok hoş bir şey lakin oyuncu sayısıda büyük miktarda düşecek. Bu oranı aynı tutmanız için size sunucuyu globalleştirmenizi öneririm. Başka ülkelerdeki Premium sayısı gayet yüksek şu anda aldığı oyuncudan fazla oyuncu bile alabilir.
ama bazı oyuncuların ingilizcesi o kadarda iyi olamaz ve biryerden sonra tıkanırlar.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende doğru söylüyorsun ama o zaman türk serverının anlamı kalmaz benim için farketmez benim ingilizcem yeterde artar bile ben diğerlerini düşünüyorum

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam arkadaşlar karışmayın, 60 TL ile arkadaş lapisli server açacak belki de, oyunu satın alıp kazık yemek istemiyor.
lapisli sunucu değil elektronik açısından söz ediyorum.60 tlye sunucu açılmaz ki zaten bi mevsim açık durur. her ay 60 tl biriktir 12x60=720 tl eder o parayla ne alınır biliyomusun sen
tahmin yapma bilip bilmeden
neden anti-lapis grubundayım
lapisi sevmediğim(nefret etmem ama sevmem) için?
biraz bakarak tahmin yap ok?[DOUBLEPOST=1408269435,1408269349][/DOUBLEPOST]
premiyum olsun hilecilere hayır !
sanki premiumlar hile yapmıyor

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lapisli sunucu değil elektronik açısından söz ediyorum.60 tlye sunucu açılmaz ki zaten bi mevsim açık durur. her ay 60 tl biriktir 12x60=720 tl eder o parayla ne alınır biliyomusun sen
tahmin yapma bilip bilmeden
neden anti-lapis grubundayım
lapisi sevmediğim(nefret etmem ama sevmem) için?
biraz bakarak tahmin yap ok?[DOUBLEPOST=1408269435,1408269349][/DOUBLEPOST]
sanki premiumlar hile yapmıyor
zaten anti-xray plugini var onu koydularmi iş biter ama sorun hilede değil hile önlenebilir önemli olan rp yapmasını bilmek crackli oyuncularin çoğu belki herhangi bir rp serverinde bile oynamış olmaz bu durumda ben premiumu destekliyorum