Neden bole dusundugunuzu anlayamadim. Sonoyuncu zaten inanilmaz kaliteli bir server. Siz bu sekilde dusunuyorsaniz sonoyuncu turkiyede 2500 gibi bir rakamla rekor kirdi affedersiniz ama sonoyuncunun size ihtiyaci yok. Biliyorsunuz turkiyede adam akilli sw sayili bunlardan biride sonoyuncu ve crack premium farketmeksizin herkesi eglencesinin icine alan bir sw oldu benim icin yani butun herkes icin.SonOyuncu serverına sırf cracki dopdolu olduğu için sınıfta kalmış bir dandik sunucu olarak görüyorum. Ama sırf bundan dolayı. Eğer kalitenizi yansıtacak bir şey yapacaksanız bari bu sunucuyu başta premium yapın da, hepimiz murada erelim. Şimdiye kadar deneyeneniz olmadı mı Türk premium sunucu açmayı? Craftoloji'yi bile denemelerinden mahrum bırakılar. Varsa söyleyin bana Allah aşkına. Zaten siz ilgi çekici bir şey yapmaya başlayın haritanızda, premium, crack olsa ne yazar. Maksat ortamın hali hazır düzgün olsun, kaliteden ödün verilmesin. Böyle bir fikirde tutacak bir şeye benziyor gerçekten, yerinizde olsam pre yapardım.[DOUBLEPOST=1409671770,1409671636][/DOUBLEPOST]
Yani, 60 zaten yuvarlama hesap, 1 tl'ylede ininal kart alırsın, Migros'tan 50’lik yükletiliyor en az. 59 basarsın karta sonra kart numarasını vs'sini yazınca iş bitti gitti, çok zor sanki premium olmak.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi