Son Yaşananlar Hakkında Ronin Açıklama

L

LifeTaker

Ziyaretçi

Herkese selamlar forum ahalisi, şu son yaşanan çirkinlikler hakkında açıklama yapma gereği duydum, iki birey ya da 2 takım arasındaki olayların ''normalde'' bizi ilgilendirmemesi gerekirken bu olay artık foruma kadar geldiği için açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Normalde forumda fazla takılmayan, daha doğrusu her şeyi takip eden ama ne yorum atan ne de konu açan biriyim. Hatta takım olarak böyleyiz, ne yorum atarız ne de konu açarız. İşimizi yapar, övgü aldığımızda teşekkür eder, övülecek birisi varsa över (ki onlardan da ne kadar kaldı forumda merak ediyorum bir elin parmağını geçmez) çekiliriz. Bizim bu sessizliğimizden yararlanarak üzerimizden prim yapanlardan, bizim haberimiz olmadan adımızın geçtiği konulardan ve yorumlardan, skype görüşmelerinden, saçma sapan youtube videolarından bıktık. Bizim de insan olduğumuz unutuluyor herhalde yorum atmadığımız zaman. Derdiniz ne millet? Bütün foruma soruyorum. Hani bu foruma sonradan kaydolmuş arkadaşlarıma da soruyorum, sorununuz ne arkadaşlar? İfşa konularını geçtim, daha 2 kelimeyi bir araya getirememenizi geçtim, siz kimsiniz? Forumun sahibi siz misiniz? Adam konu açmış, herkes bilirkişi. Herkes. Sana fikrini soran oldu mu? Hayır. Peki seni önemsiyor muyuz? Hayır. Peki sen kimsin? Sadece bir üye. O zaman haddini bil. Herkes için söylüyorum bu dediklerim aynen bizim için de geçerli. Birbirimize karşı saygıyı kaybetmişiz. Birbirimize olan nefretimizden kendi işimize konsantre olamaz olmuşuz.
Bakın abartmıyorum, foruma yorum atmamamızın asıl sebebi, en ufak bir yorumumuzda dahi bunu bir tartışma aracı olarak kullanan parazitlerdir. Forumdan bu parazitler temizlenmediği sürece bu forum eskisi gibi olamayacak.
SİZE SÖYLÜYORUM PARAZİTLER BURAYI İYİ OKUYUN
İnsanlar sizin gereksiz eleştirilerinizden bıktı, biz de bıktık.
İnsanlar sizin bir şeyleri başarmış gibi ego yapmanızdan bıktı, biz de bıktık.
İnsanlar sizin her konuda ustalaşmış gibi aptal aptal yorumlarınızdan bıktı, biz de bıktık.
İnsanlar sizin eleştiriyi kabullenemeyişinizden bıktı, biz de bıktık.
İnsanlar sizin eleştiri kabul edemeyip en ufak eleştiride cıyak cıyak BAĞIRMANIZDAN ve HAKARETLERİNİZDEN bıktı, biz de bıktık.
Ve ben eminim ki, siz parazitlerin gereksiz yorumlarını silmekten yöneticiler de yoruldu.

Diğer bir konu, ego. İnsanların türlü türlü egoları, karakterleri var. Ego kimine göre iyi, kimine göre kötü bir huy. Benim fikrimi soracak olursanız ego yerinde gerekli. Egosuz insanlar bir şeyleri başaramamanın ezikliğiyle yaşamaya, kibirli insanlar ise bir şeyleri başarmış insanlar tarafından dışlanmaya mahkumdurlar.
Darwin'in doğal seleksiyon fikrine göre, güçsüzler güçlüler tarafından ezilmeye, yok edilmeye mahkumdurlar ki bu böyledir. Sadece şu basit oyundan bahsetmiyorum. Anlatacaklarımı hayat felsefesi haline getirip getirmemek de size kalmış. Egonun kaynağı nedir? Güç, bir şeyleri başarma hırsı ve buna benzer duygular. Peki bunlar kötü bir şey mi? Çok basit bir soru. Cevabını kendiniz vereceksiniz. Peki aşırı egonun kaynağı nedir? Başkalarını yok etme hırsı, BENcillik, BEN merkeziyetçilik, en iyisi BENim mantığı. Yok arkadaşlar yok. En iyisi siz değilsiniz, hiçbir zaman da olamayacaksınız. Dünya sürekli gelişiyor ve değişiyor. Yine takımım adına konuşacağım, biz Türkiye'de en iyisi olduğumuzu bilsek dahi, global ortamda bu böyle değil. Bakın bir çevrenize şimdiki zaman ile 5 yıl önceki zamanın arasında ne farklar var? Sanal ortam da aynen böyle. Hatta gerçek yaşamdan çok daha hızlı gelişip değişiyor.

Ego konusunu da hızlıca geçtim, asıl konulara geliyorum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/bydemir06nin-gercekleri-olymposbt-owner-metin.339945/
Şu konuyu inceleyin biraz. Gözünüzdeki perdeyi kaldırıp inceleyin sadece. Hepiniz her şeyi en iyi siz biliyormuş gibi yorumlar atıyorsunuz. Ben yorumlarınızı kahkahayla okuyorum, var olun. 2 takım arasındaki olay hakkında sadece gördüklerinizi bildiğiniz halde ne bu bilmişlik? Sherlock Holmes olmuş herkes haberimiz yok. BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA BİLMİŞ BİLMİŞ YORUMLAR ATMAYI KESİN. Saygın değil komik oluyorsunuz. Sırf bir şeyler bildiğini göstermeye çalışacağım diye terimsel ifadeler kullanarak elinize bir şey geçmiyor. Açık olun, yazacaklarınızı açık açık yazın adam gibi. Lafı geveleyip birilerine bir şey değdireceğinize açık açık yazın kardeşim böyle böyle bu diye. Niye yazmıyorsunuz?
Normalde şu konudaki yazım kadar ciddi bir insan değilim, her ne kadar gerçek hayatta ciddi olsam da arada espri falan yapan biriyim yakından tanıyan herkes bunu bilir. Ama bazı arkadaşlar ciddi olması gereken ortamda dahi saçma sapan konuşuyor, espri yaptığını zannediyor. YAPMAYIN, komik değilsiniz.

Diğer bir konu, din. Adam canlı yayınında ateist olduğunu söylüyor, daha sonra da öbür tarafta elim yakasında olacak diyor. Bunları söyleyen bir insanın ne kadar düzgün cümleler kurabileceğini ya da açıkça söylüyorum belli şeyleri anlayacak kapasitede olduğunu düşünemiyorum. Kimseye hakaret etmiyorum açık açık söylüyorum her şeyi. Lafları çarpıtmanıza meydan vermeyeceğim alın her şey yazıyor burada.

Yöneticiler hakkında şunu söyleyeceğim, çoğu çok iyi insanlar, yaptıkları işi de en iyi şekilde yapmakta gayret gösterdiklerinin, uğraştıklarının farkındayım ve ben buradan teşekkür ediyorum. Ama isim vermiyorum, forum desteğe açtığım konularla ilgilenmesi gereken yetkililer ilgilenmiyor, çözülmeyen şeyi çözüldü diyerek kapatıyor. Bir sorununuz varsa benimle konuşun halledelim benden yaşça büyük adamlarsınız. Konuşmadan halledilmeyecek bir sorun yok diye düşünüyorum. Uğraşan bütün yetkililere teşekkür ediyorum tekrardan.

Her konuya dini, siyaseti, milliyeti getiren insanlar, İTİCİSİNİZ. Ulan adam konu açmış, demiş ki bu adam sahtekar, adam konuyu dine getirmiş. TÜRKİYENİN GENEL SORUNU DA BU. ÇOK SAMİMİYİM TÜM MESELE BU. Adam A dese DİN diyecek adamlar var forumda bile. Osman Pamukoğlu'nun bir sözü vardır çok beğenirim ''Dünyada 2 tane silah vardır. Biri milliyetçilik diğeri din. Çünkü ikisi de çok keskin duygulardır''. Mükemmel söz. Her şeye uyuyor şu memlekette.

Kendiniz kandırmayın beyler. Gerçeklerin farkına varın. Yoksa bir gün birileri gelip yüzünüze vuracaktır. Tıpkı iyi mimar olmayan bazı arkadaşların schematicleri alıp ben yaptım diyerek insanları kandırdıktan sonra bir başkasının gelip yalan söylüyor demesi gibi. Yok kardeşim doğrudur, başkasına ait yapıyı alıp çeşitli programlarla 3d hale getirip onu tekrar oyuna entegre ediyorsun. Sen yapmış oluyorsun böylelikle. Hadi oradan! Saf mı kandırıyorsun sen? Açın bakın en ucuz modellerin fiyatlarına. PARAYLA SATILIYOR ARKADAŞLAR MODELLER. O BAHSEDİLEN PROGRAMI İNDİRMEKLE BİTMİYOR İŞ.
İnsanoğlu kibir yaratığı, başka bir şey değil.

Sonlara geliyorum rahatlayabilirsiniz.

EYYY KİBİR YARATIKLARI
EYYY YALANCILAR
EYYY BİLMİŞLER
EYYY YOBAZLAR
EYYY ÇAKMA MİLLİYETÇİLER
EYYY KENDİNİ BİLMEZ ELEŞTİRMENLER
EYYY AİLESİNE, ÇEVRESİNE, ÜLKESİNE, KENDİSİNE TEK BİR FAYDASI OLMAYAN EGOİSTLER
EYYY PARAZİTLER,

ATILDINIZ!

NOT: Öğlen malum konuda küfreden arkadaş sanılabileceğim ihtimaline karşı şimdiden söylüyorum o kişiyle alakam yok. İyi forumlar.

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
''Ahlak ve toplumsal ahlak'' konularına da cevap vermek isterdim de okumaya üşenirsiniz. Çok uzun oldu yazı

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı halktan olan kişiler birbirine sürekli çelme takmaya devam edicek bunun düzelceğinide sanmıyorum türkiye birbirine destek olduğu zamanları görmücek malesef...

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hakkında hiçbir fikrim yok. Fakat din hakkında söylediklerine katılıyorum. Dinin bireye özgü olduğu anlaşılmalı artık.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne son olayı ya benim haberim yok boş ver sende kafaya takma :p bişiyin bilinmeside bilmemeside hiçbir şeyi değiştirmiyorsa o şeyin önemi yoktur booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
"SİZE SÖYLÜYORUM PARAZİTLER BURAYI İYİ OKUYUN" Nedense sadece burayı iyi okudum. Halla halla :D
çünkü kalın bi yazıyla yazılmış ayrca caps basılı kalmış :p

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne son olayı ya benim haberim yok boş ver sende kafaya takma :p bişiyin bilinmeside bilmemeside hiçbir şeyi değiştirmiyorsa o şeyin önemi yoktur booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

çünkü kalın bi yazıyla yazılmış ayrca caps basılı kalmış :p
Oh valla bir an kendimi Parazit sandım. Ağlıcaktım :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Çabuk "Bu kısmı okudum acaba ben bir parazit miyim şimdi?"ciler gelmed...

Lanet olsun geç kaldık.
"Adam canlı yayınında ateist olduğunu söylüyor, daha sonra da öbür tarafta elim yakasında olacak diyor. Bunları yazan bir insanın ne kadar düzgün cümleler kurabileceğini ya da açıkça söylüyorum belli şeyleri anlayacak kapasitede olduğunu düşünemiyorum."

Bu kısım beğeniyi hak etti.