Son Yaşananlar Hakkında Ronin Açıklama

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türkiyenin ve forumun genel özetidir bu konu. Birebir katılıyorum ve bu sorunları beraber çözebilmek adına bir fikriniz varsa dinlemeye açığım. Özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Mümkünse konuyu herkesin görmesi adına sabitlenmesini soracağım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir millet içinde insanların birbiriyle işbirliği veya dostça mücadele içinde olmayışından kaynaklanan bir sıkıntı daha. Eğer 2 tane grup birbirine düşman mücadelesi verirse o kişilerden her şey beklenebilir. Siz hiç Hypixel ile MinePlex'in kavga ettiğini gördünüz mü? Bu bizim milletçe sorunumuz. Türkiye dışındaki ülkelerde sabit din anlayışı var. Bizde ise ne olduğumuz belli değil. Özellikle bizimkiler daha tehlikeli. Bizimkilerin kabuğu müslüman içi münafık. Bu sadece müslümanlık ile alakalı da değil. Arabistan'da da böyle bir sıkıntı görmemişsinizdir. Burada konu siyasete gitmesin diye bırakıyorum ama siz anlarsınız gerisini.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Hani bu foruma sonradan kaydolmuş arkadaşlarıma da soruyorum, sorununuz ne arkadaşlar? İfşa konularını geçtim, daha 2 kelimeyi bir araya getirememenizi geçtim, siz kimsiniz? Forumun sahibi siz misiniz? Adam konu açmış, herkes bilirkişi. Herkes. Sana fikrini soran oldu mu? Hayır. Peki seni önemsiyor muyuz? Hayır. Peki sen kimsin? Sadece bir üye. O zaman haddini bil. Hani bu foruma sonradan kaydolmuş arkadaşlarıma da soruyorum, sorununuz ne arkadaşlar? İfşa konularını geçtim, daha 2 kelimeyi bir araya getirememenizi geçtim, siz kimsiniz? Forumun sahibi siz misiniz? Adam konu açmış, herkes bilirkişi. Herkes. Sana fikrini soran oldu mu? Hayır. Peki seni önemsiyor muyuz? Hayır. Peki sen kimsin? Sadece bir üye. O zaman haddini bil.

Sende insan olduğunu açıkladın. Senden bir farkımız yokki bize "Kimsin" diyorsun. Sende bir üyesin. Türkiyeyi temsil etmende hiçbir şey değiştirmez. Gel burada aksini çıkar bana. "Haddini bil!" de. Kendi mesajlarında BENcillik ve BEN merkezilik konusuna değinmişken sende BENcillik yapıyorsun.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sende insan olduğunu açıkladın. Senden bir farkımız yokki bize "Kimsin" diyorsun. Sende bir üyesin. Türkiyeyi temsil etmende hiçbir şey değiştirmez. Gel burada aksini çıkar bana. "Haddini bil!" de. Kendi mesajlarında BENcillik ve BEN merkezilik konusuna değinmişken sende BENcillik yapıyorsun.
O zaman haddini bil. Herkes için söylüyorum bu dediklerim aynen bizim için de geçerli. Birbirimize karşı saygıyı kaybetmişiz.
Keşke mesajı okumadan sadece yazmak için yazmış olmasaydın. Arkadaş açıkca hepimiz aynıyız demiş. Bu konuda ki anlatılan kriterlere uyan bir kişide sensin. En ufak yerden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. Lütfen zorlamayalım boş yere mesaj yazmayalım.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Keşke mesajı okumadan sadece yazmak için yazmış olmasaydın. Arkadaş açıkca hepimiz aynıyız demiş. Bu konuda ki anlatılan kriterlere uyan bir kişide sensin. En ufak yerden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. Lütfen zorlamayalım boş yere mesaj yazmayalım.
Kendisini üstün görmüyor mu bu şimdi? Sende iyi okumalısın.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Coh hakli bi arkadas daha
atarlı ergen bırak boş ver :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek bir aciklama yapicam uzatmak istemiyorum ; Ateist ibaresi tarafimca kullanildi evet ama devamida soylendim ki " sozde muslumanim demekter iyidir " ama millet yine ara ve derelerden cekti devam etti. Camdan bagırdım da sunu merak ettim ;
Burada aman ne diyim aboo adamlar ne yapmislar terbiyesizlermi diyorlar ? Ki ben ne gosterdim nede sekil ve durumundan tek yaptgim bagirmak bunu kotu yada iyi diye bir sey olarak ortaya koymuyorum ama fazla abartildi ozaman insan a* , a*k filanda demesin mazALLAH duyar filan bilmeyen kitleler ogrenir. Aksamdan beri forum
yonetimine yaziyorum
konular kaldirilsin ugrasamayacimi gerekse ozelden 1e 1 harunu aradigim zaman olsun cidden durumum hic iyi degil. Ama yine diyorum forum yonetimi konuyu sabite alacaksa de ne olur bana sahsima yapilmis ibareler den temizleyip devam edilsin.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bak geldi bir tane daha. Devamını okudun mu? Aynı şeyler bizim için de geçerli yazmışım oraya değil mi? Yobaz deyince biz suçlu olup biz uyarı yiyoruz.

Kendisini üstün görmüyor mu bu şimdi? Sende iyi okumalısın.
Eğer kendimi ve benim gibi düşünenleri senden üstün tutuyor olsam bile aksini iddia edebilecek birisi yoktur şu an. Çünkü anlama kapasiten senin de zayıf. Şimdi hakaretten uyarı alırım ben kesin.
''Peki sen kimsin? Sadece bir üye. O zaman haddini bil. Herkes için söylüyorum bu dediklerim aynen bizim için de geçerli. Birbirimize karşı saygıyı kaybetmişiz.''

Yazılanları iyi oku. Ben de diyorum biz de diyorum bütün herkes diyorum. OKU

Tek bir aciklama yapicam uzatmak istemiyorum ; Ateist ibaresi tarafimca kullanildi evet ama devamida soylendim ki " sozde muslumanim demekter iyidir " ama millet yine ara ve derelerden cekti devam etti. Camdan bagırdım da sunu merak ettim ;
Burada aman ne diyim aboo adamlar ne yapmislar terbiyesizlermi diyorlar ? Ki ben ne gosterdim nede sekil ve durumundan tek yaptgim bagirmak bunu kotu yada iyi diye bir sey olarak ortaya koymuyorum ama fazla abartildi ozaman insan a* , a*k filanda demesin mazALLAH duyar filan bilmeyen kitleler ogrenir. Aksamdan beri forum
yonetimine yaziyorum
konular kaldirilsin ugrasamayacimi gerekse ozelden 1e 1 harunu aradigim zaman olsun cidden durumum hic iyi degil. Ama yine diyorum forum yonetimi konuyu sabite alacaksa de ne olur bana sahsima yapilmis ibareler den temizleyip devam edilsin.
Sana da diyecek çok lafım var da, şimdi söylesem bir anlamı kalmaz. Uzaklaştırılmışsın, cevap veremeyeceksin. Sana cevap hakkı vermeden sana laf söylemem de adamlığa sığmaz. Boş konuşup gitmişsin yine.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Size tek bir şey söyleyeceğim her şey gelip geçicidir.
En önemli şey insanlıktır. :şapka:
Boşuna tartışmayın
insanlarda neden birbirlerine düşer neden birbirlerin kuyusunu kazar.
Boş şeyler bunlar.

Son düzenleme: