SonCraftTR > +100 ONLİNE > Faction | SkyBlock | Survival | +7 OYUN | Play.SonCraftTR.Com

Sunucumuza gelecekmisin?

• Kesinlikle

Kullanılan: 19 43.2%
  • Bakacam

Kullanılan: 15 34.1%
  • Hayır

Kullanılan: 10 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    44

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Lilucia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi günler,sunucunuz gayet ilgi çekici gözüküyor fakat 2000 slot ve 32 gb ramli bir sunucunun maliyeti ne kadar ? bende böyle bir işe girişmek istiyorum ayrıntıları özelden yazarsanız çok memnun olurum.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Beğendiğim Tüm MMOPRG Sunucularında ShortPallMall'ı görüyorum.

Bu Sunucununda öyle olacağını biliyorum
eyw ilk açtıgımız beta v00001 di şimdi beta olarak v1 şeklinde açıcam önceki aşırı kötü olsada tutulmuştu ama ben beğenmedim mapların büyüklüğü orada 1 ise şimdikinde 100

pro21

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Abi bağımılık yaptı yav hele faction en çok csgo ile katil kim çok yapmadı çünkü onlar yeni geldi biliom ama :D neyse (çekiliş için yazıom ama gerçekten seviom :D ASDASDSDAD ) faction en iyisi :) bu server çok gelişçek içime doğdu :D

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Abi bağımılık yaptı yav hele faction en çok csgo ile katil kim çok yapmadı çünkü onlar yeni geldi biliom ama :D neyse (çekiliş için yazıom ama gerçekten seviom :D ASDASDSDAD ) faction en iyisi :) bu server çok gelişçek içime doğdu :D
beğenmene çok sevindim cs:go yu şimdi baştan yapıyoruz bugün eklenicek cidden csgo ama bu :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zevkli , Renkli Eğlenceli. Bu Arada Ana Lobiye Türk Bayrağı Koymak İstiyorsanız İnternetten Güzel Bir Türk Bayrağı Resmi Bulup Sunucuya Onu Ekleyin