BaranArslanMRJ
100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
- En iyi cevaplar
- 0
Vallahi ki cahil neymiş lag yaparmışallahımm seni bu foruma kim getirdi
cahilmiş
hayatında plugin skript kodlamamıs
gelmis cahil diyo
Vallahi ki cahil neymiş lag yaparmışallahımm seni bu foruma kim getirdi
cahilmiş
gelmis cahil diyo
aynenVallahi ki cahil neymiş lag yaparmışarkadaşım 750 kişi girmediği sürece niye lag yapsın? VDS sunucusu bu ister 10bin yapar ister 100bin o kadar oyuncu girmediği sürece hiçbir sorun olmaz
![]()
Kodlamadımmı ? hahahaha cok komiksin gencler boşverin bunu yemin ediyorum cahil buallahımm seni bu foruma kim getirdi
cahilmiş
gelmis cahil diyo
Kodlamadımmı ? hahahaha cok komiksin gencler boşverin bunu yemin ediyorum cahil buadama bak 750 slot yapinca lag oluyo diyo
ulan 750 kişi girmedikten sonra nasıl lag olsun
şu an lobide lag göremiyorum arasıra olan lag'lar restart atinca geçiyor sebebi belirsiz günlük restart ayarlayip sorun haleldilecektirLobiniz Çok Laglı Lobinize Biraz İlgi duyarsanız sevinirim.
Tamam.![]()
[DOUBLEPOST=1439459294,1439459225][/DOUBLEPOST]
şu an lobide lag göremiyorum arasıra olan lag'lar restart atinca geçiyor sebebi belirsiz günlük restart ayarlayip sorun haleldilecektir
eminmisinFakeLobi,Ve normal lobi sonoyuncudan esilenilerek yapılmış![]()
FakeLobi,Ve normal lobi sonoyuncudan esilenilerek yapılmış![]()
SonOyuncu lobisini hatırlamıyorum ama esinlenmek kötü bir şey değil önemi yokeminmisin![]()
zaten kötü bir şey demedim sadece fikrimi söyledimSonOyuncu lobisini hatırlamıyorum ama esinlenmek kötü bir şey değil önemi yok
en azından alıntı değil .dzaten kötü bir şey demedim sadece fikrimi söyledim
Adminlerin yaşı kücük demişsin senin yaşın 11 - 12 gelip burda boş cevaplar atiyorsunOynamaya değecek bir sunucu değil. Neredeyse her sunucuda olduğu gibi adminlerin yaşı küçük. /QUOTE]
aynen kardesim bazı insanlar anlamıyo işte kurucuya yüklenmis oda artık küfür etmis D:VIP lere hangi özelliklerin verildiği belli, şansını zorlamışsın, ayrıca yaptığın şey = Diğer viplere haksızlık yap.
Onlar da aynı parayı verdi neden sana ayrımcılık yapılsın