Sonic.EXE'yi Görseydiniz Ne Yapardınız?

Kamerada Sonic.exe'yi gördünüz, sonra karşınıza Sonic.exe çıktı. Ne yaparsınız?

• Kaçardım. (Sonic.exe ışıktan bile daha hızlıdır.)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teslim Olurdum :p (Yapılabilecek En mantıklı ilk ve tek çözüm.)[DOUBLEPOST=1422172762,1422172705][/DOUBLEPOST]

Fatiha Sonic.exeye sökmez çünkü hikayesinin bir kısmında:

BEN TANRIYIM! Diyor. Ayrıca Sonic.EXE Işıktan Bile Daha Hızlıdır.[DOUBLEPOST=1422172909][/DOUBLEPOST]

Sonic.Exe ye AyetElKursi Felak Nas da sökmez Osmanlı Tokadı Atsan Elin Kırılır ve Sonic.EXE Asla Hasar Almaz.
Cahil misin çocuğum? Saçma sapan uyduruk bir hikayeyi İlahlaştırıyorsunuz utanın kendinizden şimdi ben Tanrıyım desem bana da inanacak mısın?
Bestia.EXE
+ birçok mitolojide Tanrıları öldürme yolu vardır ve birçok da Tanrı Avcısı denilen insanlar vardır O mitolojilerde bilip bilmeden konuşma.Madem saçma sapan bir şeyi ciddiye alıp abartıp çocuk oyununa dönüştürüyorsunuz bunları da hesaba katın.[DOUBLEPOST=1422191503][/DOUBLEPOST]
Bağlama da kırılır ve Sonic.exe kovalamaya başlar ve yakalayıp midesine indirir.

Sıradaki?[DOUBLEPOST=1422167249,1422164823][/DOUBLEPOST]

1- Suarez ve Sanic.exe de Sonic.exe'nin midesine çoktan indi. Hatta Suarez sindirildi bile :)
2- Birleşme bozuldu ve Sonic.exe mantity 31'i de yer.

*5 saniye sonra...*

Caner de Sonic.exe'nin midesine iner.[DOUBLEPOST=1422167894][/DOUBLEPOST]

Sonic.EXE: Amy'i istemiyorum :D Altından nefret ederim.

Ve artık sen de Sonic.exe'nin midesindesin.
Ahem...
Öncelikle *Tabanca* olan hakkımı kullanırdım ve O tabanca Super Natural dizisin de ki Colt'tur ve Sonic.EXE'nin kafasına bir kurşun The End* (Silah her ne olursa olsun bütün varlıkları tek kurşunda yok ediyor.)
@ZakaTPakaBLoTS

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Beyler fazla basit bir tartışma, /killall yazmak yeterli olacaktır boş boş silah falan sıkmaya gerek yok.
Dip not: Şimdi bana bu ölümsüzdür tanrıdır falan gibisinden saçma yorumlar yazmayın, killall bir yaratığa zarar vermez onu direk hafızadan siler.

Son düzenleme:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi amma abarttınız ya alıcaksın eline zaman makinesini alıcaksın sonra 2033 yılına ışınlanıp ordan Rusyada Bir tane metrodaki W-DNCh istasyonuna ışınlanacaksın sorun yok ya :D (metro 2033 kitabından çok iyi alıntı yaptım şimdi eheh)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen Konoha'nın En güçlü ninjalarını çağrıyoruz ve ağzını burnunu kırıyoruz..
Olmazsa Ao no Exosirst'ten Okumuraları çağrıın. Adamlarda bir güç var görmeniz lazım :D[DOUBLEPOST=1422193159,1422192888][/DOUBLEPOST]Buldum lan.! Sonic.exe = Sonic ise Sonic'i kurtar.
Sonic'ten Shadow'u çağır. Shadowu bilmeyen yoktur manyak biri lan o
Manyak pembeli kızı çağır
Ağzını burnunu kır
üstüne tükür
keyfine bah :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler fazla basit bir tartışma, /killall yazmak yeterli olacaktır boş boş silah falan sıkmaya gerek yok.
Dip not: Şimdi bana bu ölümsüzdür tanrıdır falan gibisinden saçma yorumlar yazmayın, killall bir yaratığa zarar vermez onu direk hafızadan siler.

Minecraft'ta değiliz?

Abi amma abarttınız ya alıcaksın eline zaman makinesini alıcaksın sonra 2033 yılına ışınlanıp ordan Rusyada Bir tane metrodaki W-DNCh istasyonuna ışınlanacaksın sorun yok ya :D (metro 2033 kitabından çok iyi alıntı yaptım şimdi eheh)

Sonic.exe de ışınlanabiliyor?

Nihat Hatipoğlunu çağırın bitsin ya :D

Sonic.exe onu da yer :)

hiçbir şekilde kırılamayan bir yer yapıp orda yaşardım.

İçeri ışınlanır?

Cahil misin çocuğum? Saçma sapan uyduruk bir hikayeyi İlahlaştırıyorsunuz utanın kendinizden şimdi ben Tanrıyım desem bana da inanacak mısın?
Bestia.EXE
+ birçok mitolojide Tanrıları öldürme yolu vardır ve birçok da Tanrı Avcısı denilen insanlar vardır O mitolojilerde bilip bilmeden konuşma.Madem saçma sapan bir şeyi ciddiye alıp abartıp çocuk oyununa dönüştürüyorsunuz bunları da hesaba katın.[DOUBLEPOST=1422191503][/DOUBLEPOST]
Ahem...
Öncelikle *Tabanca* olan hakkımı kullanırdım ve O tabanca Super Natural dizisin de ki Colt'tur ve Sonic.EXE'nin kafasına bir kurşun The End* (Silah her ne olursa olsun bütün varlıkları tek kurşunda yok ediyor.)
@ZakaTPakaBLoTS

1- O zaten tanrı değil, aşırı güçlü bir şeytan.
2- Başka bir yere ışınlanır? Görünmez olur? :)

:D Bizde çareler tükenmez :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elektromanyetik etkileri içinde barındırmayan (Böylece içeri ışınlanamaz)
Asla kırılamayan (Böylece kıramaz)
Dikenli (Bu sayede yiyemez)
Kırmızı rengi anında yok eden (ışık hızında koşup giremez)
Bir duvar ile kaplı alan oluştururum. PROBLEM?!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Elektromanyetik etkileri içinde barındırmayan (Böylece içeri ışınlanamaz)
Asla kırılamayan (Böylece kıramaz)
Dikenli (Bu sayede yiyemez)
Kırmızı rengi anında yok eden (ışık hızında koşup giremez)
Bir duvar ile kaplı alan oluştururum. PROBLEM?!
Sen içeride tek başına ne yapacaksın pülüs