SonOyuncu [1.8.9] Skyblock Abyss& Survival Titanyum & Mini Oyunlar & Özel Launcher ve Hile Koruması

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bakalım benden yeteneklimisin ? unutma sen daha yeni başlamışken ben guncraft kralıydım.
ben başladığım zaman sen oyunu bırakmışdın herhalde :lol: çünkü puanın hep aynıydı. ayrıca sonoyuncunun başka projeleri de olduğundan dolayı guncraftın açılmasına daha çok var gibi. neyse zamanı gelince kapışırız.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Guncraftta eskiden olduğu gibi viplerin hiçbir artısı olmazsa çok memnun olurum , eskiden sadece bir elmas göğüslük alabiliyorlardı ki buda neredeyse hiçbir şey demekti. Eskisi gibi kalması güzel olur.

warman11111

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen yeni guncraft ta vip lere abartılı özellikler verilmesin eskisi gibi kalsın.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda premium hesabım olan "gularslankaan" kullanılıyor.Hesabı silermisiniz lütfen sunucunuza giriş yapabileyim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda premium hesabım olan "gularslankaan" kullanılıyor.Hesabı silermisiniz lütfen sunucunuza giriş yapabileyim.
O adam gelişmiş ise ne olacak ? Adamın emeğine yazık değil mi ? Crack launcherden çok rahat bir şekilde girip oynayabilirsiniz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zevkle oynadığım ve en çok takdir ettiğim minecraft sunucusu.
Offline modda açılarak Crack - Premium farketmeksizin bütün herkesi eğlencesinin içine alan zevk dolu bir dünya.
Umarım MineCity i Premium gibi bir hata yapmazsınız ve türkiyedeki en büyük sunucu olmanız dileğiyile
SonOyuncunun farkı Crack-Premium farketmeksizin eğlencesinin içine alan bir sw olarak herkesin aklına kazındı :)

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zevkle oynadığım ve en çok takdir ettiğim minecraft sunucusu.
Offline modda açılarak Crack - Premium farketmeksizin bütün herkesi eğlencesinin içine alan zevk dolu bir dünya.
Umarım MineCity i Premium gibi bir hata yapmazsınız ve türkiyedeki en büyük sunucu olmanız dileğiyile
SonOyuncunun farkı Crack-Premium farketmeksizin eğlencesinin içine alan bir sw olarak herkesin aklına kazındı :)
Teşekkür ederiz. Böyle düşünmeniz çok hoş :) Minecity premium olmayacak bu arada.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Bu mineCity Açılınca ilk ben gircem Eskiside Güzeldi ama çok küçük bir haritası vardı :iskelet::örümcek::zombi:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanıma 10-15 kişilik bir Rp grubu alıp MineCity i istila etmeyi planlıyorum(zuhahahahaha), bu arada guncraft dışlansın tabi.