Ginsan
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
ben başladığım zaman sen oyunu bırakmışdın herhaldeBakalım benden yeteneklimisin ? unutma sen daha yeni başlamışken ben guncraft kralıydım.
ben başladığım zaman sen oyunu bırakmışdın herhaldeBakalım benden yeteneklimisin ? unutma sen daha yeni başlamışken ben guncraft kralıydım.
Bende gelemmiben başladığım zaman sen oyunu bırakmışdın herhaldeçünkü puanın hep aynıydı. ayrıca sonoyuncunun başka projeleri de olduğundan dolayı guncraftın açılmasına daha çok var gibi. neyse zamanı gelince kapışırız.
Bende gelemmi
Sen onu nasıl reddediyorsun layn ?!
O adam gelişmiş ise ne olacak ? Adamın emeğine yazık değil mi ? Crack launcherden çok rahat bir şekilde girip oynayabilirsiniz.Sunucunuzda premium hesabım olan "gularslankaan" kullanılıyor.Hesabı silermisiniz lütfen sunucunuza giriş yapabileyim.
O adam gelişmiş ise ne olacak ? Adamın emeğine yazık değil mi ? Crack launcherden çok rahat bir şekilde girip oynayabilirsiniz.
Müsait olduğunuz bir zaman bana özel mesaj atın gereken işlemi yapalım hemen.Sunucunuzda premium hesabım olan "gularslankaan" kullanılıyor.Hesabı silermisiniz lütfen sunucunuza giriş yapabileyim.
Teşekkür ederiz. Böyle düşünmeniz çok hoşZevkle oynadığım ve en çok takdir ettiğim minecraft sunucusu.
Offline modda açılarak Crack - Premium farketmeksizin bütün herkesi eğlencesinin içine alan zevk dolu bir dünya.
Umarım MineCity i Premium gibi bir hata yapmazsınız ve türkiyedeki en büyük sunucu olmanız dileğiyile
SonOyuncunun farkı Crack-Premium farketmeksizin eğlencesinin içine alan bir sw olarak herkesin aklına kazındı![]()