SonOyuncu [1.8.9] Skyblock Abyss& Survival Titanyum & Mini Oyunlar & Özel Launcher ve Hile Koruması

ardadem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum. Ozaman şu sıralar yeni gelecek oyunlar ve bakımlarımız ile ilgileniyoruz bittikten hemen sonra launcher platformlarını güncelleyelim.
Direk olarak java ile yapsaydınız jar halinde minecraft gibi tüm platformlarda açılırdı. O yüzden size tavsiyem öyle yapmanız.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Server mükemmel tek sorunu lag :(

Lütfen server sahipleri okusun: Gun Wars yani silahlı oyunu tekrar eklermisiniz :(

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki zeki mürende bizi görecekmi. :)

Görecek Görecek. :)

Server mükemmel tek sorunu lag :(

Lütfen server sahipleri okusun: Gun Wars yani silahlı oyunu tekrar eklermisiniz :(

Lag derken muhtemelen Skyblock sunucumuzdan bahsediyorsunuz. Kısa süre içerisinde bakım çalışmalarına başlayacağız. Onun dışında GunCraft oyunumuz içinde bir planımız var fakat kesin bir tarih veremeyeceğim bunun hakkında.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Görecek Görecek. :)

Lag derken muhtemelen Skyblock sunucumuzdan bahsediyorsunuz. Kısa süre içerisinde bakım çalışmalarına başlayacağız. Onun dışında GunCraft oyunumuz içinde bir planımız var fakat kesin bir tarih veremeyeceğim bunun hakkında.
Skyblock u demiyorum bütün oyunlarda diyorum :( Ne yazıkkı küfür edenlere çağre bulamamışsınız.

LaxMin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skyblock u demiyorum bütün oyunlarda diyorum :( Ne yazıkkı küfür edenlere çağre bulamamışsınız.

Türkiye de o konuya genel olarak bütün oyunlarda çare bulunması neredeyse imkansız. Adam eliyle direk kulağını tutmazda kafasının arkasından kulağını tutar yine de o küfürü yazar