qRowLinqNite
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Oyuna girmek için sizin launcherimi kurmamız gerek ? premiumum ve sizin sunucuda oynamak istemiştim yalnız crack mc lerle pre girince direkt olarak banlanıyor hesap sunucu güzel ama
Oyuna girmek için SonOyuncu Launcher şart. Ayrıca premium hesabının kullanıcı adıyla SonOyuncu'ya girdiğinde herhangi bir ban problemin olmayacaktır.Oyuna girmek için sizin launcherimi kurmamız gerek ? premiumum ve sizin sunucuda oynamak istemiştim yalnız crack mc lerle pre girince direkt olarak banlanıyor hesap sunucu güzel ama
Sende puan biriktirip alsana kardeşim. En kötü diken adam ile normallere saldırırsın.Sunucudaki kitpvp berbat vip'lere godmode verin daha iyi millet 3 5 kuruşa vip alıp kaplumbağa kitiyle kesiyor herkesi adam akıllı oynayamıyoruz
adminlerde hiç uğraşmıyor...
Sende puan biriktirip alsana kardeşim. En kötü diken adam ile normallere saldırırsın.
Hangi kit onu yazmamışsın.canım nerdeyse 20k puanım var oyunda usta target'cıym lkmqlekm artık vipleri target atıp killerini çalarak uzaklaştırıyorum buda birnevi tehtid oluyor ama nafile yine akılsız vipler dalıp duruyor şu kitin gücünü azaltın yahu