[=SonOyuncu=] = Server Devlerinden Biri! Dev Pagoda! (Japon Sarayı!)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek harcamışsın ama maalesef ben eksik buldum Oxuruk'un pagoda yapımını izlemiştim o havayı hiç vermiyor yine de eline sağlık..

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emek harcamışsın ama maalesef ben eksik buldum Oxuruk'un pagoda yapımını izlemiştim o havayı hiç vermiyor yine de eline sağlık..
Server'da Yaptigim İçin Belirli Sınırlar Var, Herkes Haklı Burda, Mallık Yapıp Serverde Yapmışım, Tamam Ama 4.5 Ay WE'siz (Özellikle o arkadaş için söylüyorum) Çalışmışım, Emek Gitmiş. Hatta İsterseniz İşsiz Diyin Demişim Ama Bazı Arkadaşlar (Sen Değil Mesela) Bana "Mesaj" Olarak Küfretmiş. :/ Oxuruk'un Videosunuda İzledim Sen Böyle Diyince, Evet O Havayı Veremedim :/[DOUBLEPOST=1384617910,1384617460][/DOUBLEPOST]
Şunu yerinde inceleyemedim bi ne zaman girsem offline sın
Ben Sadece Akşamları Girebiliyorum Kusura Bakma :D[DOUBLEPOST=1384617990][/DOUBLEPOST]Ve Bu Arada "Güzel Oldu" Demedim, Amacım O Server'ın En Uzun Yapıtını Yapmaktı. (V.I.P Hariç)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server'da Yaptigim İçin Belirli Sınırlar Var, Herkes Haklı Burda, Mallık Yapıp Serverde Yapmışım, Tamam Ama 4.5 Ay WE'siz (Özellikle o arkadaş için söylüyorum) Çalışmışım, Emek Gitmiş. Hatta İsterseniz İşsiz Diyin Demişim Ama Bazı Arkadaşlar (Sen Değil Mesela) Bana "Mesaj" Olarak Küfretmiş. :/ Oxuruk'un Videosunuda İzledim Sen Böyle Diyince, Evet O Havayı Veremedim
Yine de eline sağlık kardeş o arkadaşlara söylüyorum yapı için adama küfredilmez adamın hatasını söyleyin de düzeltsin.
İyi forumlar..