ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende işsiz diyip gidiyorum
ben 1saate Halisaha,basketbol Trubinlerle bilrikte adam world edit ile 4.5 ay diuyor(((
Agliyacagim
Server'da Yaptigim İçin Belirli Sınırlar Var, Herkes Haklı Burda, Mallık Yapıp Serverde Yapmışım, Tamam Ama 4.5 Ay WE'siz (Özellikle o arkadaş için söylüyorum) Çalışmışım, Emek Gitmiş. Hatta İsterseniz İşsiz Diyin Demişim Ama Bazı Arkadaşlar (Sen Değil Mesela) Bana "Mesaj" Olarak Küfretmiş. :/ Oxuruk'un Videosunuda İzledim Sen Böyle Diyince, Evet O Havayı Veremedim :/[DOUBLEPOST=1384617910,1384617460][/DOUBLEPOST]Emek harcamışsın ama maalesef ben eksik buldum Oxuruk'un pagoda yapımını izlemiştim o havayı hiç vermiyor yine de eline sağlık..
Ben Sadece Akşamları Girebiliyorum Kusura BakmaŞunu yerinde inceleyemedim bi ne zaman girsem offline sın
Server'da Yaptigim İçin Belirli Sınırlar Var, Herkes Haklı Burda, Mallık Yapıp Serverde Yapmışım, Tamam Ama 4.5 Ay WE'siz (Özellikle o arkadaş için söylüyorum) Çalışmışım, Emek Gitmiş. Hatta İsterseniz İşsiz Diyin Demişim Ama Bazı Arkadaşlar (Sen Değil Mesela) Bana "Mesaj" Olarak Küfretmiş. :/ Oxuruk'un Videosunuda İzledim Sen Böyle Diyince, Evet O Havayı Veremedim
Yine de eline sağlık kardeş o arkadaşlara söylüyorum yapı için adama küfredilmez adamın hatasını söyleyin de düzeltsin.
İyi forumlar..