Bana öyle dendi de, neyse uzatmaya gerek yok. Hayırlı günler. Bu arada geçen Engin lol onyadığınız da bende vardım. Beni tanımıyosun galiba.Ben Emir değilim ! Tolga anla emir benım hesabımda ne işi var ?
Bana öyle dendi de, neyse uzatmaya gerek yok. Hayırlı günler. Bu arada geçen Engin lol onyadığınız da bende vardım. Beni tanımıyosun galiba.Ben Emir değilim ! Tolga anla emir benım hesabımda ne işi var ?
Kardeşim Sunucuda Engin Yetkili Degil Yanlis yere yazmisin sanirim ben Tolga/PerfecTolga Sunucu Sadece Bana Aittir ve Bu Forumdan mesajlari sadece ben yaziyorum. iyi günlerBana öyle dendi de, neyse uzatmaya gerek yok. Hayırlı günler. Bu arada geçen Engin lol onyadığınız da bende vardım. Beni tanımıyosun galiba.![]()
#Yeni Bot Korumamiz Aktif (Sproxy)#Kardeşim Sunucuda Engin Yetkili Degil Yanlis yere yazmisin sanirim ben Tolga/PerfecTolga Sunucu Sadece Bana Aittir ve Bu Forumdan mesajlari sadece ben yaziyorum. iyi günler
#Lockette Güncellenmiştir (Her Bloga Kilit Atilabilir) #
Yorumunuz İçin Teşşekkür Ederiz Begenip Begenmemek Sizin KararinizFarklı bir şey göremedim. Klasik Türk sunucusu...
Umarim Eski Iyi Günlerimize DönecegizSunucu Güzel Tek Sıkıntı Ön Yargı Benim Hatırladığım SonSurvival 70 Kişi Çekiyor Bu Sunucunda İnşallah Çeker.
Sunucunu Beğendim Hatta Ben Bile Oynuyorum![]()
Teşşekkür EderizGüzel Server Adaletli Bir sunucu
Umarim Eski Iyi Günlerimize Dönecegiz![]()
Yorumunuz İçin Teşşekkür Ederim Sunucumuzda Rehber Alimlarimiz Aktif Admin/Build/Moderator Yetkililerimiz Bulunmamamaktadir ve bu tarz yetkilerin alimini yapmiyoruz o yüzden skype:mylifetolga1 ekleyerek rehber alimina katilabilirsiniz. İyi GünlerBaya İyi Güzel Server Tebrik Ederim Rehber Alımı Varmı Veya Admin 2 şeyden anamıyom sade WG PL Server Keşke full çekse Çok güzel olur (Bilginize şu ana kadar 7 Serverde Çalıştım )
İyi Günler !![]()
Kardeşim rider hesabını banlasana ben girmedim...Sizin gibi biri rehber alınması imkansız iyi oyunlar.
Dostum bak senin benimle derdin ne bilmiyorum ama sunucumu kötülemeye çalişma hiçte boşa muteleri rehberler atiyor ve herkeze eşit atiliyor emin ol o muteyi vipde yiyor oyuncuda 2.5 saat mute yok sunucumuzda
Rehber Alimlari 18.07.2016 Tarihinde Bitti Sunucumuzda Reklamci ve Rehber Alimlari Henüz Yok Ama Alimlar Başlayinca Ögrenebilmen içinRehber alımı nezaman olucak veya yeniden olucakmı ?