[SonSurvival.Nitrado.Net] 29.08.2016 Tarihinde Vip Çekilisi ! Haydi Durma Katil Aramıza

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana öyle dendi de, neyse uzatmaya gerek yok. Hayırlı günler. Bu arada geçen Engin lol onyadığınız da bende vardım. Beni tanımıyosun galiba. :)
Kardeşim Sunucuda Engin Yetkili Degil Yanlis yere yazmisin sanirim ben Tolga/PerfecTolga Sunucu Sadece Bana Aittir ve Bu Forumdan mesajlari sadece ben yaziyorum. iyi günler

#Lockette Güncellenmiştir (Her Bloga Kilit Atilabilir) #

Kardeşim Sunucuda Engin Yetkili Degil Yanlis yere yazmisin sanirim ben Tolga/PerfecTolga Sunucu Sadece Bana Aittir ve Bu Forumdan mesajlari sadece ben yaziyorum. iyi günler

#Lockette Güncellenmiştir (Her Bloga Kilit Atilabilir) #
#Yeni Bot Korumamiz Aktif (Sproxy)#

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Güzel Tek Sıkıntı Ön Yargı Benim Hatırladığım SonSurvival 70 Kişi Çekiyor Bu Sunucunda İnşallah Çeker.

Sunucunu Beğendim Hatta Ben Bile Oynuyorum :)

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya İyi Güzel Server Tebrik Ederim Rehber Alımı Varmı Veya Admin 2 şeyden anamıyom sade WG PL Server Keşke full çekse Çok güzel olur (Bilginize şu ana kadar 7 Serverde Çalıştım )

İyi Günler ! :şapka:

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baya İyi Güzel Server Tebrik Ederim Rehber Alımı Varmı Veya Admin 2 şeyden anamıyom sade WG PL Server Keşke full çekse Çok güzel olur (Bilginize şu ana kadar 7 Serverde Çalıştım )

İyi Günler ! :şapka:
Yorumunuz İçin Teşşekkür Ederim Sunucumuzda Rehber Alimlarimiz Aktif Admin/Build/Moderator Yetkililerimiz Bulunmamamaktadir ve bu tarz yetkilerin alimini yapmiyoruz o yüzden skype:mylifetolga1 ekleyerek rehber alimina katilabilirsiniz. İyi Günler

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
# GÜNCELLEME #
# Reklam Korumasi #
# Chat Korumasi #
# Chat Kısaltmalar/Chat Kücülmüstür #
19.07.2016
#GÜNCELLEME#
#Kopyalama Bugu Kapatilmistir #
#Jail Aktif Edilmiştir #
20.07.2016

KeremFatihUz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu serverda rehberlik hakkı kazanmış biri olarak; bu serverda hak yenmiyor ve admin elinden geldiğince herkesle ilgileniyor.
Vip olanada olmayanada aynı.

Dostum bak senin benimle derdin ne bilmiyorum ama sunucumu kötülemeye çalişma hiçte boşa muteleri rehberler atiyor ve herkeze eşit atiliyor emin ol o muteyi vipde yiyor oyuncuda 2.5 saat mute yok sunucumuzda

Dostum bir rehber arkadaş yeni başladığında yanlışlıkl 2.5 saat atmış olabilir. Ama artık sıkıntı yok.

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı nezaman olucak veya yeniden olucakmı ?
Rehber Alimlari 18.07.2016 Tarihinde Bitti Sunucumuzda Reklamci ve Rehber Alimlari Henüz Yok Ama Alimlar Başlayinca Ögrenebilmen için
SonSurvival.Nitrado.Net
#Güncelleme#
#SuperCensor Güncellendi #
# Reklamlar Engelendi ! #