SONSUZSAVAS ONLINE - MMORPG / TÜRKİYE'NİN EN GELİŞMİŞ VE EN BÜYÜK [MMORPG / MINECRAFT] SUNUCUSU

oTuin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten harika, harita muhteşem, oynanış gerçekten çok iyi, tam girip hiç çıkmamalık oyun türü ☺
Emeğiniz ve çalışmanız için tebrik ederim
Başarılarınızın devamını dilerim
Son gaz devam SonsuzSavas

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten harika, harita muhteşem, oynanış gerçekten çok iyi, tam girip hiç çıkmamalık oyun türü ☺
Emeğiniz ve çalışmanız için tebrik ederim
Başarılarınızın devamını dilerim
Son gaz devam SonsuzSavas

Emeğin hakkını verdiğiniz için biz size teşekkür ederiz. Gerçekten özellikle son geliştirdiğimiz oyunda çok büyük emekler var, aylarca çalışmanın bir ürünü. Güzel yorumunuz için ve katkılarınızdan dolayı, tekrar teşekkür ederiz.

Sp3ys

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu server en sevdiğim server artık bugün kayıt oldum ama hiç mutsuz değilim bidaha favorim sonsuzsavaş:sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1:

Sp3ys

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu server en sevdiğim server artık bugün kayıt oldum ama hiç mutsuz değilim bidaha favorim sonsuzsavaş:sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1::sinsi1:

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MMORPG Sunucu Yok Denecek Kadar Az Öncelikle Başarılar Dilerim
Sistemleri Kendiniz Kodladıysanız Gayet Başarılı Olmuş
Profesyonel Ve Şuanki Açık Olan En İyi Türk MMORPG Sunucu Diyecektim
Taa ki Wynncraftın Mapını Birebir Almışsınız
Yanlış Anlamayın Fakat Bu Hem Emek Hırsızlığı Hem de Sunucunuzun Kalitesini İndirecegi Düşüncesindeyim
Haritanız Yok İse Forumda Builder Bularak Yaptıktan Sonra Açmanız Daha Doğru Olur Diye Düşünüyorum
MMORPG Sunucu Az Desteklemek Gerekiyor Fakat Dediğim Gibi Başkasının Haritasını Almak Doğru Değil

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MMORPG Sunucu Yok Denecek Kadar Az Öncelikle Başarılar Dilerim
Sistemleri Kendiniz Kodladıysanız Gayet Başarılı Olmuş
Profesyonel Ve Şuanki Açık Olan En İyi Türk MMORPG Sunucu Diyecektim
Taa ki Wynncraftın Mapını Birebir Almışsınız
Yanlış Anlamayın Fakat Bu Hem Emek Hırsızlığı Hem de Sunucunuzun Kalitesini İndirecegi Düşüncesindeyim
Haritanız Yok İse Forumda Builder Bularak Yaptıktan Sonra Açmanız Daha Doğru Olur Diye Düşünüyorum
MMORPG Sunucu Az Desteklemek Gerekiyor Fakat Dediğim Gibi Başkasının Haritasını Almak Doğru Değil

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Evet her bir yeteneği her bir ayrıntıyı her bir detayı tek tek ben ve ekibim kodladı. Şahsım da elektrik elektronik mühendisi olduğu için bizzat hem kodlama aşamasında hem MAP aşamasında yurtdışından destek aldık. Bunu da kimseden gizlemedik. Direk "Çalmak ve emek hırsızlığı" demek yerine keşke bir sorsaydınız. Bu map dünyanın en büyük MAP'idir. Ve böyle bir oyun içinde en az bu kadar büyük bir map gereklidir zaten. Belki ortak çalıştık? Belki aynı ekiple iletişime geçtim ve bir kısmını onlarla yaptık? Belki bunun için ücret ödedik? Bütün bunları bilmeden direk hırsız muamelesi yapmanız doğru değil. Ha nasıl yaptınız diye soracak olursanız o da yılların vermiş olduğu bilgi tecrübe ve İNGİLİZCE seviyem ile alakadar bir durum. Tekrardan teşekkür ederiz.
Buyrun ingilizcesi;

Written in English to all international users;

First of all I thank for your comment. That's true. The all details regarding skills, and game-play events had been coded by myself and my team. Because I am an Electronic engineer I was able to take help regarding code issues and Map details from international colleagues, And we didnt try to make it secret from anybody or any user. Instead of you directly blame us with "Labor stealer" or steal, I wish you to ask us first "How we developed this?" May be We did this map together with them, and I may made payment for this map to that team. How you can be sure? It is not fair that you blame us with stealer without knowing any information. If you still wonder how we did this? That is a secret that lies under my experience and other skills. Also related with my English level. Still, I thank for your comment, and I thank for your support.

Thank you.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
evet sunucuya girip biraz inceledikten sonra eleştirime geçebilirim;
"bir yeteneği her bir ayrıntıyı her bir detayı tek tek ben ve ekibim kodladı" bu lafa itibar edip güzel bi sunucu olacağını inanarak mmorpg ye girdik hadi hayırllısı diyerek sonuca gelelim ufak bi istekte bulundum(chat 2sn gereksiz mesajlarla doluyordu diye) sonuç "çamur atacaksan oynama" neyse tm dedik biraz ego var sanırım arkakaş herkesi 10 yaşında falan sanıyor neyse, biraz devam ettim mantık hataları var misal vermek gerekirse oyuna ilk başladığında karşındaki zırh satanlar 15 seviyeden başlıyor(değişik), skillapi nin yetkilerini ayarlıyamamışsın dememden önce 10 da 1 ni yapta görelim tarzı bi laf sokma arayışına girdi arkadaş sonra zaten ban yedik, girmeden önce dedim bu mmorpg niye 2 kişi var? sonra anladım olayı zaten arkadaş yorumda da nasıl bir kişiliği olduğunu belirtmiş neyse dedik ama yani bi eleştiri yaptım bi istek söyledim hemen çamur atacağın sunucunun 10 da 1 ini yapta görelim imaları beni cidden üzdü bu tarz insanların mmorpg açıp çok iyi bir iş yaptıklarını sanmaları baya iyi, böyle devam(!) sunucuda admin olmasa sunucuda nasıl silah alınacağını ya da nasıl düz vuruş yapacağını dahil öğrenemiyorsun ki bu çok acı bi durum, ilk girişte bi bilgilendirme mesajı(çoğu açılan mmorpglerde olmayan bi özellik ama yetersiz geldi) iyiydi diyelim iyi olsun ama dediğim gibi yetersiz, arkadaş biraz ya havalı ya da sunucuya giren insanları kendinden biraz üstün görüyor gibi 0 eleştiri toleransı var yani düşünün ki 1-2 eleştiride ban yedim yani .-. neyse arkadaşa mesajım şu tavırlarını düzelt(bence) çünkü fazla kabasın.

kodlama ve sistemler kısmına gelirsek;
kendinizin yaptığı bi şey göremedim yani harita, skillapi, moblar vs her şey bi yerden copy paste hangi sistemi hangi kısmı siz kodladınız siz haritasını yaptığınızı belirtirseniz sevinirim, wynncraft a benzeme çalıştırmışsınız ama maalesef pek iyi not aldığınızı söyliyemem öncelikle size tavsiyem oyuncuların yaptığı istekleri ve eleştirileri dikkatli okuyup yorumlamanız hemen saldırıya geçmeniz bi işe yaramıyor oyuncu kaybı dışında bkz. ben

neyse size mmorpg de başarılar umarım tutumunuzu değişir kaliteli bi yönetici olduğunuzu herkese kanıtlarsınız,

ha olurda bu yazımı okumaya üşenirsen kısaca şunu söyliyim benim eleştirime "kolaysa sen yap" tarzı yine aynı tarzda(oyun içinde) mesaj atacaksan hiç atma daha iyi.

İyi günler, başarılar dilerim :dost:

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet sunucuya girip biraz inceledikten sonra eleştirime geçebilirim;
"bir yeteneği her bir ayrıntıyı her bir detayı tek tek ben ve ekibim kodladı" bu lafa itibar edip güzel bi sunucu olacağını inanarak mmorpg ye girdik hadi hayırllısı diyerek sonuca gelelim ufak bi istekte bulundum(chat 2sn gereksiz mesajlarla doluyordu diye) sonuç "çamur atacaksan oynama" neyse tm dedik biraz ego var sanırım arkakaş herkesi 10 yaşında falan sanıyor neyse, biraz devam ettim mantık hataları var misal vermek gerekirse oyuna ilk başladığında karşındaki zırh satanlar 15 seviyeden başlıyor(değişik), skillapi nin yetkilerini ayarlıyamamışsın dememden önce 10 da 1 ni yapta görelim tarzı bi laf sokma arayışına girdi arkadaş sonra zaten ban yedik, girmeden önce dedim bu mmorpg niye 2 kişi var? sonra anladım olayı zaten arkadaş yorumda da nasıl bir kişiliği olduğunu belirtmiş neyse dedik ama yani bi eleştiri yaptım bi istek söyledim hemen çamur atacağın sunucunun 10 da 1 ini yapta görelim imaları beni cidden üzdü bu tarz insanların mmorpg açıp çok iyi bir iş yaptıklarını sanmaları baya iyi, böyle devam(!) sunucuda admin olmasa sunucuda nasıl silah alınacağını ya da nasıl düz vuruş yapacağını dahil öğrenemiyorsun ki bu çok acı bi durum, ilk girişte bi bilgilendirme mesajı(çoğu açılan mmorpglerde olmayan bi özellik ama yetersiz geldi) iyiydi diyelim iyi olsun ama dediğim gibi yetersiz, arkadaş biraz ya havalı ya da sunucuya giren insanları kendinden biraz üstün görüyor gibi 0 eleştiri toleransı var yani düşünün ki 1-2 eleştiride ban yedim yani .-. neyse arkadaşa mesajım şu tavırlarını düzelt(bence) çünkü fazla kabasın.

kodlama ve sistemler kısmına gelirsek;
kendinizin yaptığı bi şey göremedim yani harita, skillapi, moblar vs her şey bi yerden copy paste hangi sistemi hangi kısmı siz kodladınız siz haritasını yaptığınızı belirtirseniz sevinirim, wynncraft a benzeme çalıştırmışsınız ama maalesef pek iyi not aldığınızı söyliyemem öncelikle size tavsiyem oyuncuların yaptığı istekleri ve eleştirileri dikkatli okuyup yorumlamanız hemen saldırıya geçmeniz bi işe yaramıyor oyuncu kaybı dışında bkz. ben

neyse size mmorpg de başarılar umarım tutumunuzu değişir kaliteli bi yönetici olduğunuzu herkese kanıtlarsınız,

ha olurda bu yazımı okumaya üşenirsen kısaca şunu söyliyim benim eleştirime "kolaysa sen yap" tarzı yine aynı tarzda(oyun içinde) mesaj atacaksan hiç atma daha iyi.

Herşeyin olduğu gibi eleştirinin de bir tarzı uslubu var. Daha oyuna gireli 2 dk olmuşken bu yok şu yok diye vs başlarsan burdan iyi niyetli biri olmadığın ortaya çıkar zaten. Her insan kalitesini ve niyetini belli eder. Eleştirin yapıcı eleştiri veya usluba uygun olduğu sürece sabaha kadar eleştir. Her eleştiriye sonuna kadar açığız. ELEŞTİRİLMEZSEN GELİŞEMEZSİN anlayışını benimsemiş insanlarız. Ayrıca kimse kimseden üstün değil başta şahsım. TÜRKİYEDE HANGİ SUNUCU KENDİ PLUGİNLERİNİ 0'DAN YAZIYOR VEYA YAZABİLİYOR? HEPSİ HERKES HIRSIZ O ZAMAN. TÜRKİYEDE YÜZLERCE PARA İLE SATILAN PLUGİN HEMEN HEMEN BÜTÜN SUNUCULARDA VAR ONLARA DA HIRSIZ DİYOR MU HERKES? YOKSA PAYPAL OLMAYAN TÜRKİYEDE PARA İLE Mİ ALIYOR HERKES? YOKSA CRACK SİTELERİNDEN ÇALIYORLAR MI?

Sunucumuza gelecek olursak her bir yetenek, her bir mob, her bir görev tarafımızda düzenlenmiş ve kodlanmıştır. Bunu da ispat etmek yükümlülüğümüz yok. Türkiye sunucularına yeni bir nefes getirmek için 4 ay sadece bu oyun için uğraştık. Karşılığı en basit tabiri ile senin gibi sadece baltalama ile meşgul oyuncular olmamalı zaten. Sen hiçbir emeği görmeden direk baltalama işine geçersen ve bunu sadece kendinle tutmayıp diğer oyuncuların da huzurunu bozacak şekilde ve oyun zevkini kıracak şekilde ulu orta chat üzerinden yaparsan, banı yersin. Emeğe değer veren oyuncular yeter. 1000 kişi olmak değil kaliteli 100 kişi bizim için yeterlidir.

Kendimizi kimseden üstün görmeyiz. Ama kimseye de emeğimizi yedirmeyiz. Evet varsa daha iyisini yapabilen Türkiye'de çıksın yapsın bizde takdir edelim örnek alalım. Ama o an gelene kadar Türkiye'de en iyisi biziz. Senin iyi demenle uzamayız, senin kötü demenle kısalmayız.

Niyetlerini ve uslubunu daha dikkatli kulllanman dileğiyle.
Yine de geldiğin için teşekkür ederim.
Chat meselesi de halledilecek. Herkese herşeyi beğendiremezsin.
İyi oyunlar.

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Evet her bir yeteneği her bir ayrıntıyı her bir detayı tek tek ben ve ekibim kodladı. Şahsım da elektrik elektronik mühendisi olduğu için bizzat hem kodlama aşamasında hem MAP aşamasında yurtdışından destek aldık. Bunu da kimseden gizlemedik. Direk "Çalmak ve emek hırsızlığı" demek yerine keşke bir sorsaydınız. Bu map dünyanın en büyük MAP'idir. Ve böyle bir oyun içinde en az bu kadar büyük bir map gereklidir zaten. Belki ortak çalıştık? Belki aynı ekiple iletişime geçtim ve bir kısmını onlarla yaptık? Belki bunun için ücret ödedik? Bütün bunları bilmeden direk hırsız muamelesi yapmanız doğru değil. Ha nasıl yaptınız diye soracak olursanız o da yılların vermiş olduğu bilgi tecrübe ve İNGİLİZCE seviyem ile alakadar bir durum. Tekrardan teşekkür ederiz.
Buyrun ingilizcesi;

Written in English to all international users;

First of all I thank for your comment. That's true. The all details regarding skills, and game-play events had been coded by myself and my team. Because I ** an Electronic engineer I was able to take help regarding code issues and Map details from international colleagues, And we didnt try to make it secret from anybody or any user. Instead of you directly blame us with "Labor stealer" or steal, I wish you to ask us first "How we developed this?" May be We did this map together with them, and I may made payment for this map to that team. How you can be sure? It is not fair that you blame us with stealer without knowing any information. If you still wonder how we did this? That is a secret that lies under my experience and other skills. Also related with my English level. Still, I thank for your comment, and I thank for your support.

Thank you.

Tabi ki Anlaşmalı Olabilirsiniz Fakat
Bir Ürün Ortaya Koyarken Gelişmiş Bir Ürünse Onun Nereden Geldiğini Ve
Temel Yapısının Ne Olduğunu Belirtmenin Daha Doğru Olduğunu Düşünüyorum
Mesela 1 Plugin Kodladınız O Plugini Paylaştınız.Sizin Plugininizi Alan Kişi
Sunucu Açtı Ve O Plugini Kendisine Ait Olduğunu Söyledi.Bu Hoşunuza Gitmeyen Bir
Durum Olurdu.Aynı Şekilde Wynncraft çok tanınmış bir MMORPG sunucu.Forumunuzda
Bu Sunucudaki Haritadan Esinlendik Gibi Bir Yazıda Görmedim.Wynncraft ile anlaştıysanız
veya harita başkasınındır tam bilgim yok fakat benim temel amacım Wynncraft çok tanınmış
bir sunucu oldugundan bu haritanın onlara ait oldugunu düşündüm ve haklarını savunmak istedim.
Elbette herşeyin kime ait oldugu ne anlam taşıdıgını söylemek zorunda değiliz.
Fakat Gelişmiş Sunucuların Haritalarını Bilgi Vermeden Sunmak , İnsanın Zihnine Farklı Anlamlar Yüklüyor
Umarım Uzun Ömürlü Sunucu Olur Başarılar..

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Herşeyin olduğu gibi eleştirinin de bir tarzı uslubu var. Daha oyuna gireli 2 dk olmuşken bu yok şu yok diye vs başlarsan burdan iyi niyetli biri olmadığın ortaya çıkar zaten. Her insan kalitesini ve niyetini belli eder. Eleştirin yapıcı eleştiri veya usluba uygun olduğu sürece sabaha kadar eleştir. Her eleştiriye sonuna kadar açığız. ELEŞTİRİLMEZSEN GELİŞEMEZSİN anlayışını benimsemiş insanlarız. Ayrıca kimse kimseden üstün değil başta şahsım. TÜRKİYEDE HANGİ SUNUCU KENDİ PLUGİNLERİNİ 0'DAN YAZIYOR VEYA YAZABİLİYOR? HEPSİ HERKES HIRSIZ O ZAMAN. TÜRKİYEDE YÜZLERCE PARA İLE SATILAN PLUGİN HEMEN HEMEN BÜTÜN SUNUCULARDA VAR ONLARA DA HIRSIZ DİYOR MU HERKES? YOKSA PAYPAL OLMAYAN TÜRKİYEDE PARA İLE Mİ ALIYOR HERKES? YOKSA CRACK SİTELERİNDEN ÇALIYORLAR MI?

Sunucumuza gelecek olursak her bir yetenek, her bir mob, her bir görev tarafımızda düzenlenmiş ve kodlanmıştır. Bunu da ispat etmek yükümlülüğümüz yok. Türkiye sunucularına yeni bir nefes getirmek için 4 ay sadece bu oyun için uğraştık. Karşılığı en basit tabiri ile senin gibi sadece baltalama ile meşgul oyuncular olmamalı zaten. Sen hiçbir emeği görmeden direk baltalama işine geçersen ve bunu sadece kendinle tutmayıp diğer oyuncuların da huzurunu bozacak şekilde ve oyun zevkini kıracak şekilde ulu orta chat üzerinden yaparsan, banı yersin. Emeğe değer veren oyuncular yeter. 1000 kişi olmak değil kaliteli 100 kişi bizim için yeterlidir.

Kendimizi kimseden üstün görmeyiz. Ama kimseye de emeğimizi yedirmeyiz. Evet varsa daha iyisini yapabilen Türkiye'de çıksın yapsın bizde takdir edelim örnek alalım. Ama o an gelene kadar Türkiye'de en iyisi biziz. Senin iyi demenle uzamayız, senin kötü demenle kısalmayız.

Niyetlerini ve uslubunu daha dikkatli kulllanman dileğiyle.
Yine de geldiğin için teşekkür ederim.
Chat meselesi de halledilecek. Herkese herşeyi beğendiremezsin.
İyi oyunlar.
:) yorumunu cidden gülerek okudum dediklerimin hiç biri ile alakalı bişi dememişsin, oyun içinde hiç bi şekilde hakaret vs. etmediğim için rahatlıkla eleştiri yapıyorum sizde atıp tutuyorsunuz, ben bi sunucuya ilk girdiğimde objektif olamaya çalışıp direk oyucuların nasıl düşüneceğini hayal edip ona göre eleştiri yaparım yani tekrar söylüyorum hakaret içermeyen eleştirileride kaldıramıyorsanız yapacak bişi yok, sunucuya girdiğimde şu yok bu yok tarzda şeyler söylemedim yani sallamak bedava salla, "TÜRKİYEDE HANGİ SUNUCU KENDİ PLUGİNLERİNİ 0'DAN YAZIYOR VEYA YAZABİLİYOR? HEPSİ HERKES HIRSIZ O ZAMAN. TÜRKİYEDE YÜZLERCE PARA İLE SATILAN PLUGİN HEMEN HEMEN BÜTÜN SUNUCULARDA VAR ONLARA DA HIRSIZ DİYOR MU HERKES? YOKSA PAYPAL OLMAYAN TÜRKİYEDE PARA İLE Mİ ALIYOR HERKES? YOKSA CRACK SİTELERİNDEN ÇALIYORLAR MI?" cidden bu yorumu okurken baya güldüm(ciddiyim) yani bu nasıl bi mantık koskoca EEE ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ(öyle hissediyor) bir arkadaş bir de kodlama yapan bir arkadaş mantığının gelişmiş olmasını beklersiniz ancak pek öyle olmadığını yorumdanda görüyoruz, önce bi oyuncuyu 2 eleştiriden sunucudan banlamayında sunucuya bi 5 kişi gelsin dimi :) zaman tuttum(genelde mmorpg lere girip eleştiri yapınca ilk 30 dk da atılıyorum) yani 30dk yı geçmemişdir, bunun nedeni önüne gelen herkesin mmorpg açma çabasından dolayı yani eski (açılmasalar bile) mmorpg açmaya çalışan arkadaşların emeklerine şahit olurduk, sistemlerini dudak uçuklatırdı ama bugünlerde sürekli hatta haftada 1 mmo açılıyor ve açıldığı gibi ilk 1 haftayı çıkarabilen yok olsada içinde 1-2 kişi oluyor sunucuda 1-2 ay parası ödendiyse hep açık kalıyordur :)

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tabi ki Anlaşmalı Olabilirsiniz Fakat
Bir Ürün Ortaya Koyarken Gelişmiş Bir Ürünse Onun Nereden Geldiğini Ve
Temel Yapısının Ne Olduğunu Belirtmenin Daha Doğru Olduğunu Düşünüyorum
Mesela 1 Plugin Kodladınız O Plugini Paylaştınız.Sizin Plugininizi Alan Kişi
Sunucu Açtı Ve O Plugini Kendisine Ait Olduğunu Söyledi.Bu Hoşunuza Gitmeyen Bir
Durum Olurdu.Aynı Şekilde Wynncraft çok tanınmış bir MMORPG sunucu.Forumunuzda
Bu Sunucudaki Haritadan Esinlendik Gibi Bir Yazıda Görmedim.Wynncraft ile anlaştıysanız
veya harita başkasınındır tam bilgim yok fakat benim temel amacım Wynncraft çok tanınmış
bir sunucu oldugundan bu haritanın onlara ait oldugunu düşündüm ve haklarını savunmak istedim.
Elbette herşeyin kime ait oldugu ne anlam taşıdıgını söylemek zorunda değiliz.
Fakat Gelişmiş Sunucuların Haritalarını Bilgi Vermeden Sunmak , İnsanın Zihnine Farklı Anlamlar Yüklüyor
Umarım Uzun Ömürlü Sunucu Olur Başarılar..
Tabii ki açıklamada eksik kalmış olabiliriz. Şahsım sürekli sosyal iş hayatında yurtdışı ile çalıştığımızdan enternasyonel projelerde kontak kurabiliyoruz. Bunu ayrıca belirtmemiş olmamız akıllarda farklı şeyler uyandırıyordur. Kusura bakmayın açıklama kısmı eksik olmuş. Bu konular birazda ticari aslında. Tekrardan yorumunuz için ve destekleriniz için teşekkür ederim. Sunucumuza vaktiniz olduğu sürece beklerim. İyi oyunlar.