SONSUZSAVAS ONLINE - MMORPG / TÜRKİYE'NİN EN GELİŞMİŞ VE EN BÜYÜK [MMORPG / MINECRAFT] SUNUCUSU

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Chat meselesi de halledilecek. Herkese herşeyi beğendiremezsin.
bu yoruma da baya güldüm, biri gelse ve deseki şu güzel değil bence bunu şöyle yapın daha iyi olur dediğinde o kişiyi banlayıp;

... meselesi de halledilecek. Herkese her şeyi beğendiremezsin.
mi diycen yine ? :D

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:) yorumunu cidden gülerek okudum dediklerimin hiç biri ile alakalı bişi dememişsin, oyun içinde hiç bi şekilde hakaret vs. etmediğim için rahatlıkla eleştiri yapıyorum sizde atıp tutuyorsunuz, ben bi sunucuya ilk girdiğimde objektif olamaya çalışıp direk oyucuların nasıl düşüneceğini hayal edip ona göre eleştiri yaparım yani tekrar söylüyorum hakaret içermeyen eleştirileride kaldıramıyorsanız yapacak bişi yok, sunucuya girdiğimde şu yok bu yok tarzda şeyler söylemedim yani sallamak bedava salla, "TÜRKİYEDE HANGİ SUNUCU KENDİ PLUGİNLERİNİ 0'DAN YAZIYOR VEYA YAZABİLİYOR? HEPSİ HERKES HIRSIZ O ZAMAN. TÜRKİYEDE YÜZLERCE PARA İLE SATILAN PLUGİN HEMEN HEMEN BÜTÜN SUNUCULARDA VAR ONLARA DA HIRSIZ DİYOR MU HERKES? YOKSA PAYPAL OLMAYAN TÜRKİYEDE PARA İLE Mİ ALIYOR HERKES? YOKSA CRACK SİTELERİNDEN ÇALIYORLAR MI?" cidden bu yorumu okurken baya güldüm(ciddiyim) yani bu nasıl bi mantık koskoca EEE ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ(öyle hissediyor) bir arkadaş bir de kodlama yapan bir arkadaş mantığının gelişmiş olmasını beklersiniz ancak pek öyle olmadığını yorumdanda görüyoruz, önce bi oyuncuyu 2 eleştiriden sunucudan banlamayında sunucuya bi 5 kişi gelsin dimi :) zaman tuttum(genelde mmorpg lere girip eleştiri yapınca ilk 30 dk da atılıyorum) yani 30dk yı geçmemişdir, bunun nedeni önüne gelen herkesin mmorpg açma çabasından dolayı yani eski (açılmasalar bile) mmorpg açmaya çalışan arkadaşların emeklerine şahit olurduk, sistemlerini dudak uçuklatırdı ama bugünlerde sürekli hatta haftada 1 mmo açılıyor ve açıldığı gibi ilk 1 haftayı çıkarabilen yok olsada içinde 1-2 kişi oluyor sunucuda 1-2 ay parası ödendiyse hep açık kalıyordur :)

İyi günler, başarılar dilerim :dost:

İşin doğrusu bende yorumundan pek bir şey anlamadım psikolojini çözemedim yani. Sen 20+ yaşındasındır bu sunucuya 10 yaşındakilerde geliyor. Yani senin hayal ve isteklerin herkesi bağlamaz. Herkes başka hayal eder başka bir şey ister. Ve herkese yönelik birşeyler yapmaya çalıştık/çalışıyoruz. Senin çatır çatır eleştireyim diyorsan skype hesabımız belli, istersin, çatır çatır eleştirirsin bende katılırım veya katılmam. Dediğim gibi "uslup". Çok önemli. Bunların yeri chat değil. Hele ki bu kadar emek verilmiş bir çalışma için bu kadar alenen ve yersiz tutarsız eleştiri de iyi niyetli değil. Bunun adı baltalamaktır. Niyeti de iyi değildir.

Ben seni eleştirdiğin için uzaklaştırmadım. Asılsız plugin isimleri söylerek "bunlardan anlıyoruz çok şükür vs" diyerek hem tabiri caizse ukalalık hemde sunucu kurallarına aykırı davrandığın için uzaklaştırdım. Ayrıca her sunucudan 30 dk içinde uzaklaştırıldığına da şaşırmadım. Çünkü uslubun ve hareket tarzın yanlış dostum. 26 yaşında biri olarak, ben sunucuya söven insanları bile kolay kolay banlamam. Anlayışlıyımdır. Fakat senin durumun farklıydı. Kendini check et.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
İşin doğrusu bende yorumundan pek bir şey anlamadım psikolojini çözemedim yani. Sen 20+ yaşındasındır bu sunucuya 10 yaşındakilerde geliyor. Yani senin hayal ve isteklerin herkesi bağlamaz. Herkes başka hayal eder başka bir şey ister. Ve herkese yönelik birşeyler yapmaya çalıştık/çalışıyoruz. Senin çatır çatır eleştireyim diyorsan skype hesabımız belli, istersin, çatır çatır eleştirirsin bende katılırım veya katılmam. Dediğim gibi "uslup". Çok önemli. Bunların yeri chat değil. Hele ki bu kadar emek verilmiş bir çalışma için bu kadar alenen ve yersiz tutarsız eleştiri de iyi niyetli değil. Bunun adı baltalamaktır. Niyeti de iyi değildir.

Ben seni eleştirdiğin için uzaklaştırmadım. Asılsız plugin isimleri söylerek "bunlardan anlıyoruz çok şükür vs" diyerek hem tabiri caizse ukalalık hemde sunucu kurallarına aykırı davrandığın için uzaklaştırdım. Ayrıca her sunucudan 30 dk içinde uzaklaştırıldığına da şaşırmadım. Çünkü uslubun ve hareket tarzın yanlış dostum. 26 yaşında biri olarak, ben sunucuya söven insanları bile kolay kolay banlamam. Anlayışlıyımdır. Fakat senin durumun farklıydı. Kendini check et.
wow inanılmaz bir ban sebebi anladım hocami neyse eleştiri kaldırmayan arkadaşa başarılar sunucusun inş. wynncraft gibi ünlü bişi olur

xQuickk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda, herhangi bir yenilik göremedim. Sadece MMORPG konusunda biraz geliştirilmiş, onun dışında klasik hub sunuculardan farkı yok. Konu tasarımınızı beğendim. Onun dışında daha da geliştirilmeli, iyi günler.

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda, herhangi bir yenilik göremedim. Sadece MMORPG konusunda biraz geliştirilmiş, onun dışında klasik hub sunuculardan farkı yok. Konu tasarımınızı beğendim. Onun dışında daha da geliştirilmeli, iyi günler.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bundan sonraki amacımız sadece MMORPG odaklanmak ve bunu Dünyanın en iyi seviyesine taşımak olacaktır. Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Proertobro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnanılmaz bir sunucu gerçekten ben böyle bir sistem görmedim sistemler LOL gibi yapılmış ve her şey tıkır tıkır çalışıyor. Gerçekten başarılı olmuş tavsiye ederim.

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni Güncellemeler;
+ Bütün yeteneklerin hassasiyetleri geliştirildi.
+ Okçunun ok attığındaki vuruş açısında iyileştirme yapıldı (Daha kolay vurabilme)
+ Görevlerdeki bazı buglar fixlendi.
+ Yeni Işınlanma noktaları eklendi
+ Hasar animasyonu ve göstergesi eklendi.
+ Arena Açıldı

Üzerinde çalışılan yakında gelecek güncellemeler;
+ Arena puan sistemi ve site üzerinden sıralaması
+ Yeni görevler
+ Yeni mob Entitiy'leri (Mobun dış görünüşü ve kullandığı yetenekler)
+ Bütün sınıflara 80. Seviye yetenekleri.
+ Takılar
+ Pazar, ticaret, trade sistemi.

Konu günceldir ve sürekli güncellenecektir.

Yeni Güncelleme;
+ Oyun arkası müzik eklenmiştir.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Sunucu güzel lakin bir kaç sıkıntım var.
1. Sunucuda bazı yerler ingilizce.
2. Sunucuda amaç hiç yok resmen. Yaptığımız tek şey görevi al canavarı öldür. Bunun yanında ek görevler de lazım mesela daha çok npc lazım şu şu bunu şuna iletir misin, şunun eşyasını teslim etmem gerek bunu ona götürür müsün gibi.
3. Sunucuda bir yerden sonra canavarları kesmek bir yerden sonra zorlaşıyor ve yetenekler güçlendirmeler pek de etki etmiyor silah yükseltme sistemi gelir. Ayrıca kıyafet alıyoruz hemen kırılıyor pek de bi halta yaramıyor.
4. Yetenekler çok az ve hasarları her sınıfın o seviyedeki yetenekle aynı. Bunların yanında ek özellik geliyor diyeceksiniz ama bazı sınıfların o özellikleri pek bi işe yaramıyor örneğin okçuyum yakan ve yavaşlatan 60 seviyede de kör eden yetenek var ki pve de bi işe yaramaz. Yani demek istediğim yetenek çeşitliliği arttırılmalı.
Onun dışında Türkiye'de daha farklı bir rpg sunucu görmek güzel.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel lakin bir kaç sıkıntım var.
1. Sunucuda bazı yerler ingilizce.
2. Sunucuda amaç hiç yok resmen. Yaptığımız tek şey görevi al canavarı öldür. Bunun yanında ek görevler de lazım mesela daha çok npc lazım şu şu bunu şuna iletir misin, şunun eşyasını teslim etmem gerek bunu ona götürür müsün gibi.
3. Sunucuda bir yerden sonra canavarları kesmek bir yerden sonra zorlaşıyor ve yetenekler güçlendirmeler pek de etki etmiyor silah yükseltme sistemi gelir. Ayrıca kıyafet alıyoruz hemen kırılıyor pek de bi halta yaramıyor.
4. Yetenekler çok az ve hasarları her sınıfın o seviyedeki yetenekle aynı. Bunların yanında ek özellik geliyor diyeceksiniz ama bazı sınıfların o özellikleri pek bi işe yaramıyor örneğin okçuyum yakan ve yavaşlatan 60 seviyede de kör eden yetenek var ki pve de bi işe yaramaz. Yani demek istediğim yetenek çeşitliliği arttırılmalı.
Onun dışında Türkiye'de daha farklı bir rpg sunucu görmek güzel.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Madde madde cevaplayalım;

1-) İngilizce olması (ek olarak) bir problem olmamalı diye düşünüyorum sonuçta kullanıdığımız bütün terimler hemen hemen ingilizce özellikle MMORPG sunucuları için. Örneğin Mana, Exp bunların türkçe karşılığı yok. Exp yerine Experience kullanılsa meali Tecrübe demek anlam düşmesi oluyor ve tam formata uymuyor. (Dikkate alındı)
2-) MMORPG nin ekstra bir amacı olması gerekmez zaten asıl amaç en güçlü olmaktır. Takılar silahlar zırhlar vs derken asıl amacınız oyundaki en güclü kişi olmaktır. Ha çeşitlendirilebilir tabi ki yan yollardan oyun daha kompleks hale getirebilir bu da zamanla olacak bir şey ve bir dengede olması gerek. NPC ve yeni görevler üstünde çalışıyoruz zaten.
3-) şu an sunucumuzdaki zorluk seviyesi mantık hatası olmamak için matematiksel formullerle hesaplanmıştır. Ve elbetteki zorlaşacaktır. Hatta ilerleyen seviyelerde örneğin 90 seviye iken 91 olmak belki 1 ay sürecektir. Yoksa bütün oyun 1 haftada biterdi.
4-) Kıyafet bitiyor çünkü sunucu sizlere sürekli zümrüt verirken bir yerden geri almalı yoksa ekonomik denge bir yerde bozulur ve yerlerde dolaşan zırhlar görmeye başlarsınız. Oyun bir yerlerden verirken bir yerden de geri almalı.
5-) Yeteneklerin hepsi defaatle belki 100den fazla kez denenmiş ve bir güç dengesine oturtulmuştur. Oyunda güç veren tek şey yetenek değildir. Silahın cinsi ek güclendirmeler (ilerde takılar) hepsi bonus vermektedir. Ve bir yetenek açıldı diye herkes herkese tek atmaya başlarsa oyunun mantelitesi bozulur. her şey bir denge içindedir. Ve rastgele yapılmamıştır. Matematiksel veriler ile dengelenmiştir.
6-) Yetenek çeşitliliği üzerinde çalışıyor ve artırılacak. Fakat 1 yeteneği yapması bazen 10 saat zaman aldığından hemen gelecek diyemem zamanı hakkında bir şey söyleyemem.
7-) Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Yeni Güncellemeler;
+ Takılar eklendi. (Yüzükler, Kolyeler, Bileklikler)
Yakında eklenecekler;
+ PET sistemi (Ata sahip olma vesaire)
+ Sırt çantası

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Sunucuda biraz daha oynadıktan sonraki yorumlarımı söyleyeyim.
1. Sanırım ve maalesef harita alıntı çünkü nerede bir yazı görsem hep ingilizce. Rpg terimi falan değil.
2. Haritada gereksiz boş duran nametagler var mesela zombie lvl5 diyor ama zombi yok.
3. Haritada gereksiz bomboş bir sürü mağara var sadece 1 başlangıçtaki 2 de çok uzaklardaki bi lvl 90 mağarasında canavarlar var o kadar.
4. Magma küp görevinden sonraki görevlerin istediği canavarlar haritada resmen yok yani harita bomboş. Balçık istediği görev var yaklaşık 1 saat gibi bir süre aradım ve bulamadım ben de sıkıldım çıktım.
Bu dediklerime cevap verirseniz ve çözerseniz güzel olur.

SonsuzSavas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda biraz daha oynadıktan sonraki yorumlarımı söyleyeyim.
1. Sanırım ve maalesef harita alıntı çünkü nerede bir yazı görsem hep ingilizce. Rpg terimi falan değil.
2. Haritada gereksiz boş duran nametagler var mesela zombie lvl5 diyor ama zombi yok.
3. Haritada gereksiz bomboş bir sürü mağara var sadece 1 başlangıçtaki 2 de çok uzaklardaki bi lvl 90 mağarasında canavarlar var o kadar.
4. Magma küp görevinden sonraki görevlerin istediği canavarlar haritada resmen yok yani harita bomboş. Balçık istediği görev var yaklaşık 1 saat gibi bir süre aradım ve bulamadım ben de sıkıldım çıktım.
Bu dediklerime cevap verirseniz ve çözerseniz güzel olur.

Merhaba,

1-) Harita meselesi yukarıdaki mesajlardada konuşuldu aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek istemiyorum.
2-) 1. madde ile alakalı.
3-) Bir önceki yorumdada söylediğim gibi bu oyunu kurana kadar 20 tane hub sunucusu kuracak kadar emek ve zaman harcadık. her şey tek tek yapıldığından ve hiçbir şey hazır olmadığı için oyunun 100% doldurulması biraz zaman alacaktır. Oyuncular geldikçe biz oyunculardan daha fazla çalışıyoruz zaten. Dikkat ettiyseniz hergün bir yenilik getiriyoruz.
4-) Her oyuncunun belli bir oyun oynama stili var. Ve biz buna müdahele etmiyoruz. Örneğin minimap modlu clientler var bunu her oyuncu i istediği zaman açabilir biz buna engel olmuyoruz. Bu tarz durumlarda oyuncu kendi taktiklerini kendisi geliştirmelidir. Harita 100% dolu ve hertarafta moblar gezseydi emin olun ondanda şikayet edersiniz haritada rahat yürüyemiyoruz diye. Yoksa bizim için hertarafı mob ile doldurması bir kodluk bir iş ve 1 dakikamızı alır. Biz kasten oyuncular rahat gezebilsin diye boş bıraktık. Mob bulma konusunda ise bu birazda oyununun eğlenceli olan kısmı sıkıcı değil. Çünkü mob ararken haritayı keşfediyorlar yine dediğim gibi her oyuncu kendi taktiklerini kendisi geliştirmelidir biz bir şey yapamayız.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yeni Güncellemeler;
+ Takılar ve tamir NPC leri Morad kalesine eklenmiştir.

+ Güç puanlarını geri alabilme özelliği aktif edilmistir. Arenada veya Mobta Exp kasarken farklı varyasyonlari kullanabilirsiniz. (Sağ tık geri alır)

+ Karakter profilini görmek için menü eklenmistir. Gormek icin Envanterden "Crafting" kısmına tıklayınız. Zırhlari ve diğer eksesuvarlari buradan giyebilirsiniz. Petler ve sırt çantası diğer güncellemede aktif edilecektir.

+ Guild sistemi eklendi (Bölgeler ve Guild hazinesi olacak, Arenadaki ölüdürmelerden ödüller gelecek)

+CHAOS METEOR yeteneği kullanıldıktan sonra PC'deki donma, kasma problemi giderildi. Oyun akışı geliştirildi.