Teşekkür ederim lakin Tabela daha iyi olacaktır diye düşündüm çünkü tabelaya sağ tıkladığında Tabela daki yazıda değişecek - Ana bina 2 . Seviye - yani ben tabela ile eski yapıyı ve medival yapıların arasında bag düşünüyorum başka bir öneriniz varmı dır acaba teşekkür ederim.Çok yardım edemem ama şunu söyleyeyim, Tabela kullanman hoş durmaz, bence HolographicDisplays pluginini kullanarak daha iyi işler çıkarabilirsin.
Senin düşüncen de güzel ama Clash of Clans geniş bir oyun o kadar yapının arasında tabelalara bakmak yorucu olabilir diye düşündüm. Tabii ki son karar senin.Teşekkür ederim lakin Tabela daha iyi olacaktır diye düşündüm çünkü tabelaya sağ tıkladığında Tabela daki yazıda değişecek - Ana bina 2 . Seviye - yani ben tabela ile eski yapıyı ve medival yapıların arasında bag düşünüyorum başka bir öneriniz varmı dır acaba teşekkür ederim.
ben lag yapacagını düşünmüyorum kardeşim aslında ama birde olabilir gözüyle bakalım Ortaya güzel şeyler çıkabilir kim bilebilirki kardeşim eywallah ellerine sağlık cevabın için ama gel görki lag yapmaz ki ya mantıkent kastırcak şeyler en fazla 3 4 tane şeydir onlada Ram ' i yükseltirim gerek yok ya inadına asılcam Teşekkürler canım kardeşimKardesim skripti yapmakta sorun degil kasintisi sorun cog lag yapar fonksiyonlarin hepsini yaparsan skriptte yapilir fakat uzun zaman alir
Lag Yapmaz Diyorsunda Sv De 20 Adam Olduğunu Düşün Hepsi Bir Anda Bir Bina İnşa Etseler Onun Location u Osu Buşu + İnşası Derken Sunucu Dayanmaz Lagı Geçtim Çöker Bile Belki Heleki Düşük Ram Ve İşlemcili Bir Sunucu Alırsantabela ile seviyesine göre gereken şeyleri satın alabilme gibi şeyler yapıcağım ama en zoru bu 2 3 istek yada soru neyse teşekkür ederim dediğin aklıma şimdi yattı . /Menu tarzı bir şey yapsam olmaz mı ?[DOUBLEPOST=1424855535,1424855320][/DOUBLEPOST]
ben lag yapacagını düşünmüyorum kardeşim aslında ama birde olabilir gözüyle bakalım Ortaya güzel şeyler çıkabilir kim bilebilirki kardeşim eywallah ellerine sağlık cevabın için ama gel görki lag yapmaz ki ya mantıkent kastırcak şeyler en fazla 3 4 tane şeydir onlada Ram ' i yükseltirim gerek yok ya inadına asılcam Teşekkürler canım kardeşim
o zaman canım kardeşim npc builderi yerine anlık oluşturum tabelaya bastıgı an şematik yüklenecek ve güçlü bir makina alağım aklımda 1 firima var zaten kardeşim mapı filan herşeyi hazır ama dediğim tek bunlar kaldı ![DOUBLEPOST=1424988304,1424856427][/DOUBLEPOST]Konuya Yeni resim ekledim map ' ıda part part paylaşacağım teşekkürler.Lag Yapmaz Diyorsunda Sv De 20 Adam Olduğunu Düşün Hepsi Bir Anda Bir Bina İnşa Etseler Onun Location u Osu Buşu + İnşası Derken Sunucu Dayanmaz Lagı Geçtim Çöker Bile Belki Heleki Düşük Ram Ve İşlemcili Bir Sunucu Alırsan
Savaşlar olacak asker üretimi dahi olacak işte mesela her şeyi yavai yavaş hallediyorum , asker üretmeden savaş olmayacak ama 3. Sıkıntı çıktı başka bir sıkıntım kalmadı oda su belli bir level ' e gelene kadar savaşa katılmaması lazım ama böyle bir sistemde otomatikmak kırılcak Yani savaş sistemi npc ler sayesinde olacak bunlar barbar , okcu , dev olarak ayarlanacak iste olay burada baslıyor effektler mesela duvar kırma olacak duvarlar kırılcak Tnt sayesinde eeee nasıl eski haline gelecek ( 20dk ) Bir dünya eski haline gelicek kırıklar onarılcak anca bukadar olabiliyor ama sen dalarken o kişide senin askerlerine kendi npc askerleri ile dalabilecek tek sıkıntım Level konusu 3 bu diğer 2 si zaten konuda yer alıyor.Guzel bir fikir...oynanisi merak attim mesela savas acilabilecekmi 2 koy arasinda ve nasil olacak savas
Rutbe sistemi yapip belli rutbedeki oyuncu gruplarina asker cikarma ve savasma permi verebilirsinSavaşlar olacak asker üretimi dahi olacak işte mesela her şeyi yavai yavaş hallediyorum , asker üretmeden savaş olmayacak ama 3. Sıkıntı çıktı başka bir sıkıntım kalmadı oda su belli bir level ' e gelene kadar savaşa katılmaması lazım ama böyle bir sistemde otomatikmak kırılcak Yani savaş sistemi npc ler sayesinde olacak bunlar barbar , okcu , dev olarak ayarlanacak iste olay burada baslıyor effektler mesela duvar kırma olacak duvarlar kırılcak Tnt sayesinde eeee nasıl eski haline gelecek ( 20dk ) Bir dünya eski haline gelicek kırıklar onarılcak anca bukadar olabiliyor ama sen dalarken o kişide senin askerlerine kendi npc askerleri ile dalabilecek tek sıkıntım Level konusu 3 bu diğer 2 si zaten konuda yer alıyor.
bu daha önce hiç aklıma gelmedi ama neden ya teşekkür ederim bak şimdi konuya mapla alkalı bir resim daha atıcam sol ve sağdakileri benzete bilecekmisinRutbe sistemi yapip belli rutbedeki oyuncu gruplarina asker cikarma ve savasma permi verebilirsin
Bekliyorum hem ben tesekkur ederim bu forum bunun icin varbu daha önce hiç aklıma gelmedi ama neden ya teşekkür ederim bak şimdi konuya mapla alkalı bir resim daha atıcam sol ve sağdakileri benzete bilecekmisin
konuya bakar isen yeni resim eklenmiştirBekliyorum hem ben tesekkur ederim bu forum bunun icin var