Arrow
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bir şey sorcam mortarı falan nası çalıştıracaksın sanırım @Republican Sensei nin kule skripti işini görebilir ama oyuncuların hepsi inşa ettiği takdirde lag yaparkonuya bakar isen yeni resim eklenmiştir![]()
bir şey sorcam mortarı falan nası çalıştıracaksın sanırım @Republican Sensei nin kule skripti işini görebilir ama oyuncuların hepsi inşa ettiği takdirde lag yaparkonuya bakar isen yeni resim eklenmiştir![]()
Özentilikle kast ettiğini suan meraklar içindeyim ? Suan bu link özkan kardeşimin projesi inşALLAH başarılı olur benim yaptıgımla özkan arasında birçok fark var Npc ler ile köy savasları ! Market yok var ama Adamlar ordan sadece Okcu kulesi falan filan alıcaklar... Projeleri bilmeden konusuyorsun ve sundanda bahsedeyim zaten özkan bana o projesini göstermişti merak etme benimki çok farklı tamirci filan yok mesela tamir edilcek bir şey yok çünkü adamın köy binasını yokmaya yönelik amaçsızlıgını anlamış bulunmakdayım.[DOUBLEPOST=1425038523,1425032117][/DOUBLEPOST]@abdullah2323; Lobby Resmi ekledim kardeşim bakalım nasıl bulacaksınLobby ' i Akşam sefasında.
![]()
Teşekkür ederimMetin abi kolay gelsin ama biraz bekleseydin yardım ederdim sana.
Berkan hatırladırladım seni şimdi bana Anti AuraSen Beni Tanıyorsundur Belki Bi Düsün Abi Ben Den Büyüksün Yanlıslık Olmasın![]()
Holografik displayin degismesi pek mumkun olmayabilir menulu olması daha iyi olabilir bence. yada belli bloklar koyarsiniz ustune cıkmasi ve belli saniyede sa tıklama veya sol tıklaması gerekrÇok yardım edemem ama şunu söyleyeyim, Tabela kullanman hoş durmaz, bence HolographicDisplays pluginini kullanarak daha iyi işler çıkarabilirsin.