(Soru) Redstone Comparatorü Söndürmek

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunu anladıysan söyle ben uğraşırım.Komut bloğuna bağladım koordinatları girdim sıfırlamıyor neye yarıyorsa :(...
Biraz zor o :/. Resimsiz olmaz. PC yi windows 10 dan windows 8 e geri çekeceğim. Boot tuşuna bastım. Çıkan şeye bak :/. Mübarek sanki uzay gemisi sürecez altı üstü bi boot atacağız :/.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz zor o :/. Resimsiz olmaz. PC yi windows 10 dan windows 8 e geri çekeceğim. Boot tuşuna bastım. Çıkan şeye bak :/. Mübarek sanki uzay gemisi sürecez altı üstü bi boot atacağız :/.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Bu sistem başımın belası oldu artık :/.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
hayır clock yapma clock yapmak işleri "sarper" sarıyor (espiri) bu yüzden blockdata komutuna bi bakıcam belki o şeyi hala test ediyodur belki bu yüzden yanmaya devam ediyodur çünkü yazdığın şeyde başarısız olmamış

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle yapabilirsin "/blockdata {komutbloğunun konumu} {SuccessCount:0}"
bu komparatrün kapanmasını sağlar
burda komutbloğunun ayarlarıyla oynayıp başardığı bir işlemi başaramamış gibi yanıltıyorsun bu komutlarını etkilemez merak etme :)
örnek: hedef bloğun 2 blok x,1 blok -y uzaklığına komutbloğu koyup şunu yaz /blockdata - -1 --2 {SuccessCount:0}
ben hep bu numarayı kullanıyorum
Yapılması gereken budur. Başka yöntemleri de var ama onlar eskide kaldı.

WestGhoulTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tahminen komut blocku sadece bir kere enerji aldığı içindir yani bir testfor komutu gibi düşünürsek komut bloğunu bir clocka bağlaman lazım :)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun açık kalmasının aebebi sanırım clok olmamasından kaynaklı 2. Komut bloğuna redstone bağla ve birinciye yolla comparator kapanıcwktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Onun açık kalmasının aebebi sanırım clok olmamasından kaynaklı 2. Komut bloğuna redstone bağla ve birinciye yolla comparator kapanıcwktır

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tövbe Tövbe sorun çözüldü diyoruz hiç mi yorumları okumuyorsunuz?