Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hangi clock türünü denedin?Onu denedim ben de.Sürekli oluyor clock da takılıyor.
Hangi clock türünü denedin?Onu denedim ben de.Sürekli oluyor clock da takılıyor.
Bak resim atıyorum.Clocku çalıştırdım ama komut bloğu bir türlü sıfırlanmıyor.Sürekli komut vermeye başlıyor.Şekil şöyle:Hangi clock türünü denedin?
PC başında olsam resim atarımdaBak resim atıyorum.Clocku çalıştırdım ama komut bloğu bir türlü sıfırlanmıyor.Sürekli komut vermeye başlıyor.Şekil şöyle:
![]()
Bu sefer sürekli çalışıyor hiç durmuyor.Durması lazım.
Sorunu anladıysan söyle ben uğraşırım.Komut bloğuna bağladım koordinatları girdim sıfırlamıyor neye yarıyorsaPC başında olsam resim atarımda.
Biraz zor o :/. Resimsiz olmaz. PC yi windows 10 dan windows 8 e geri çekeceğim. Boot tuşuna bastım. Çıkan şeye bak :/. Mübarek sanki uzay gemisi sürecez altı üstü bi boot atacağız :/.Sorunu anladıysan söyle ben uğraşırım.Komut bloğuna bağladım koordinatları girdim sıfırlamıyor neye yarıyorsa...
Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Bu sistem başımın belası oldu artık :/.Biraz zor o :/. Resimsiz olmaz. PC yi windows 10 dan windows 8 e geri çekeceğim. Boot tuşuna bastım. Çıkan şeye bak :/. Mübarek sanki uzay gemisi sürecez altı üstü bi boot atacağız :/.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim başıma bela olan windows 10 sisteminden kurtulayım sanada yardım edeceğim :/.Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Bu sistem başımın belası oldu artık :/.
Yapılması gereken budur. Başka yöntemleri de var ama onlar eskide kaldı.şöyle yapabilirsin "/blockdata {komutbloğunun konumu} {SuccessCount:0}"
bu komparatrün kapanmasını sağlar
burda komutbloğunun ayarlarıyla oynayıp başardığı bir işlemi başaramamış gibi yanıltıyorsun bu komutlarını etkilemez merak etme
örnek: hedef bloğun 2 blok x,1 blok -y uzaklığına komutbloğu koyup şunu yaz /blockdata - -1 --2 {SuccessCount:0}
ben hep bu numarayı kullanıyorum
zaten bağlamış adam sorunu çözüldü diye biliyorum hortlamaTahminen komut blocku sadece bir kere enerji aldığı içindir yani bir testfor komutu gibi düşünürsek komut bloğunu bir clocka bağlaman lazım![]()
Tövbe Tövbe sorun çözüldü diyoruz hiç mi yorumları okumuyorsunuz?Onun açık kalmasının aebebi sanırım clok olmamasından kaynaklı 2. Komut bloğuna redstone bağla ve birinciye yolla comparator kapanıcwktır
Sent from my iPhone using Tapatalk