Personinblack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Sen ilk önce "VDS" ne onu bir araştır benceOlamaz mı ? Benim Kendi VDS'em Var 100mbit Hat Çektim Diger Hostlardan Farkı Yok![]()
Sen ilk önce "VDS" ne onu bir araştır benceOlamaz mı ? Benim Kendi VDS'em Var 100mbit Hat Çektim Diger Hostlardan Farkı Yok![]()
5 Sene VDS'lerle İlgileniyorum Sen Dedin Diye mi ? Kalkıp Araştırcam.Sen ilk önce "VDS" ne onu bir araştır benceVDS dediğimiz şey "virtual dedicated server" yani "sanal adanmış sunucu" anlamına gelir. Sanal bir sunucuyu mu evinde barındırıyorsun sen? Hayır yalan söyle anlarım ama önce biraz araştır ki rezil olma
![]()
Sanal sunucuyu evinde barındırmak demek hayallerini somut bir şey yaptığınla aynı şeye denk geliyor. Havalı olmak için yalancı durumuna düşmeye gerek yok. Herkes birbirine rakip ama kendi ayağınızın üstünde durmak için başkalarının başına basmanıza gerek yok. Açılan konuya yorum yapıyorsan "X" kişisinin veya "Y" kişisinin de aynı şekilde yorum yapmaya hakkı var. Fiziksel olarak var olmayan bir şeyi evinde barındırdığına göre ikinci boyutta yaşıyorsun.5 Sene VDS'lerle İlgileniyorum Sen Dedin Diye mi ? Kalkıp Araştırcam.Barındırmak Suç mu ? Ayrıca Sana Ne Hak Düşüpte Yorum Yapıyorsun Seni İlgilendiren Bir Durum mu var ? Burası Özgür Türkiye Evimdede Barındırabilirim Zoruna Gitti diye mi ? Yorum Yapıyorsun Sen Zaten Rezil Olucağın Kadar Olmuşsun Laf Değiştircek Yer Arıyorsun
![]()
Aynen nasıl barındırıyorsun.Sanal sunucuyu evinde barındırmak demek hayallerini somut bir şey yaptığınla aynı şeye denk geliyor. Havalı olmak için yalancı durumuna düşmeye gerek yok. Herkes birbirine rakip ama kendi ayağınızın üstünde durmak için başkalarının başına basmanıza gerek yok. Açılan konuya yorum yapıyorsan "X" kişisinin veya "Y" kişisinin de aynı şekilde yorum yapmaya hakkı var. Fiziksel olarak var olmayan bir şeyi evinde barındırdığına göre ikinci boyutta yaşıyorsun.
Farkındaysan Hava Atıcak Bir Durum Yazmadım ? Resim'i Birazdan EkliyicemSanal sunucuyu evinde barındırmak demek hayallerini somut bir şey yaptığınla aynı şeye denk geliyor. Havalı olmak için yalancı durumuna düşmeye gerek yok. Herkes birbirine rakip ama kendi ayağınızın üstünde durmak için başkalarının başına basmanıza gerek yok. Açılan konuya yorum yapıyorsan "X" kişisinin veya "Y" kişisinin de aynı şekilde yorum yapmaya hakkı var. Fiziksel olarak var olmayan bir şeyi evinde barındırdığına göre ikinci boyutta yaşıyorsun.
Gerekli yorumlar yapılmış ağlayabilirsiniz.5 Sene VDS'lerle İlgileniyorum Sen Dedin Diye mi ? Kalkıp Araştırcam.Barındırmak Suç mu ? Ayrıca Sana Ne Hak Düşüpte Yorum Yapıyorsun Seni İlgilendiren Bir Durum mu var ? Burası Özgür Türkiye Evimdede Barındırabilirim Zoruna Gitti diye mi ? Yorum Yapıyorsun Sen Zaten Rezil Olucağın Kadar Olmuşsun Laf Değiştircek Yer Arıyorsun
![]()
Elle tutulmayan bir şeyi evinde barındırmanın örneğini yukarıda yaptım zaten. Yalan söyleyecek kadar düşmüş olman herkes için üzücü bir durum. Ayrıca yorumunu dikkatle okuyan biri hava atmaya çalıştığını anlar zaten. İnsanları enayi yerine koymak vicdanını sızlatmıyorsa sana evinde barındırdığın VDS ile mutluluklar dilerim.Farkındaysan Hava Atıcak Bir Durum Yazmadım ? Resim'i Birazdan Ekliyicem
Sabırsızlandım bak şimdi.Farkındaysan Hava Atıcak Bir Durum Yazmadım ? Resim'i Birazdan Ekliyicem
Google > VDS Fotoğrafları > forumgamer.tr > Resim Yükle > CevaplaSabırsızlandım bak şimdi.
Fotoğraf kaynağından geliyor galiba. Sıcak sıcak ikram edecekseniz biz yedikte geldik. Atın da konuyu kapatalım.Farkındaysan Hava Atıcak Bir Durum Yazmadım ? Resim'i Birazdan Ekliyicem