SORUYORUM SİZE ARKADAŞLAR

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elbette ben haksız olmadıklarını idda etmiyorum ama yetkililerin hatasını destek kısmına yazsa her şey tatlıya bağlancak ama forumun %99u
-Devlet bize bağmıyı
-Foşik devlet
-Yöneticiler istifa
-....
Derse haklı haksız,haksızda haklı oluyor.
Ooo,O konulara girersek hiç çıkamayız burda hakkını savunmak için açtıkları konunun haddi hesabı yok ,bu olaylar yüzünden ronin ekibini 3 ay forumdan topluca uzaklaştırdılar.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Elbette ben haksız olmadıklarını idda etmiyorum ama yetkililerin hatasını destek kısmına yazsa her şey tatlıya bağlancak ama forumun %99u
-Devlet bize bağmıyı
-Foşik devlet
-Yöneticiler istifa
-....
Derse haklı haksız,haksızda haklı oluyor.[DOUBLEPOST=1434889624,1434889583][/DOUBLEPOST]
Birinin büyük bir forumu yönetmesi onun hata yapmayacağı anlamına gelmez.
adam hata zaten

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Boşuna Uğraşmayın Forum Eleştriye Açık Değil En Fazla Konu Kapanmıştır Tarzı Yorum İle Yada En Basit Yoldan Uyarı Verip Hatta Banlayarak Yönetmeye Çalışıyorlar Bu Konuda Çok Fazla Kişi Uyarı Alacak Ama Yaptıkları Pek Doğru Değil
Eski Yönetim Kadrosu Geri Geldi Diye Seviniyoruz Forumda Bir Değişme Göremiyoruz Şimdi Geri Gelenler Alıntı Yapıp Yok Öyle Yok Böyle Mesaj Yazarlar Tabi Konuyu Silmeden Yazmaya Yetişirlerse

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft yapısı gereği küçük yaş kitlesini kendine çekiyor istediğiniz kadar konu açın gerekirse evini bulun öldürün başkaları gelip aynı saçmalıkları yapacaklar :(
O yüzden kendi hallerine bırakın :(
Tabi reklam vede konular hakkında bir şey söylemiyorum :(

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft yapısı gereği küçük yaş kitlesini kendine çekiyor istediğiniz kadar konu açın gerekirse evini bulun öldürün başkaları gelip aynı saçmalıkları yapacaklar :(
O yüzden kendi hallerine bırakın :(
Tabi reklam vede konular hakkında bir şey söylemiyorum :(
Konuyu tam okuyun yanlış anlamışsınız yine yazıyorum
Forum yönetimini şikayet etme nedenimiz forumun v3let barındırması değil , forumun v3let barındırmasını ironi yaparak eleştiren bir konuyu herhangi bir forum kuralına dayandırmadan silmesiydi.
Forumun v3let barındırması forum yönetiminin suçu asla olamaz .

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dört dörtlük bir PVP konum yanlış yere açıldı diye siliniyor, cinsellik içeren konular silinmiyor. Yöneticiler herhalde konuları okuyarak zevk alıyor.
"Yönetimi yaklaştırmayın !" uyarılı bir nükleer bomba gibiyim. Yönetim ile aramızda yaşanacak en ufak bir tatsızlık, patlamama sebep olacak.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dört dörtlük bir PVP konum yanlış yere açıldı diye siliniyor, cinsellik içeren konular silinmiyor. Yöneticiler herhalde konuları okuyarak zevk alıyor.
"Yönetimi yaklaştırmayın !" uyarılı bir nükleer bomba gibiyim. Yönetim ile aramızda yaşanacak en ufak bir tatsızlık, patlamama sebep olacak.
Bazen çok güzel arşivlik konular açılıyor forumda. Fakat çok saçma sebeplerden siliniyor.
Moderatörler en azından silmek yerine konuyu taşısa yada silinme sebebinin olduğu yeri kırpsa forum gerçekten düzelir.