Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ok hemen at 
ok hemen at![]()
çok mu uğraştın kardeşLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun gibi bir şey![]()
Lan minyatür işte sürprizi kaçmasın diye küçük gösterdimçok mu uğraştın kardeş
Ne koymamı önerirsin? Factions spawn yapmayı düşünüyorum fakat.. Survival için büyük biraz. Sence ne koymalıyım? 4 ana yol var?Diğerleri gibi saçma saçma modellemeler yapma insanın kafası karışıyo. Marketi felan da koyma zaten herkes /warp yaparak gidiyo artık yürüyen yok. Sen kuralları koy, V.I.P bilmem ne koy. (V.I.P için ayrı oda yapma kimse bakmaz) /warp listesi koy. Ama bunları koymuşken yüzlerce tabela içinde boğulmayalım. Kısa kısa anlat derdini oyuncuya. Sonra onu serbest bırak dalsın Survival'a. Anlayacağın olabildiğince küçük ve sade bir alana ne gerekiyorsa onu koyBu işe yıllarımı verdim ben
Keşke biraz yorumları okusaydınCommand Block'ları bol bol kullan. Kullanmasını bilmiyorsan da öğrenmelisin, sonuçta server kuruyorsun paranla. Spawna ne koyayım demişsin; spawna 4 adet TP-survival bölümü koyabilirsin. Bunların her biri tamamen farklı yerlere çıkabilir. Neden böyle bir şey yapayım diye sorarsan; 1 tane /warp survival yapınca her şey birbirine giriyor. Herkes herkesin claimlediği yeri buluyor. Map darmadağın oluyor. Halbuki 1'den fazla koysalar oyuncular rahat nefes alır. Misal; düşün mesela koca şehirde 1 piknik alanı olsa kaos olur değil mi? 10 tane piknik alanı yapsalar daha rahat olur. Ama bu /warp survival'lar bayaa bayaa uzak olmalı birbirine. Mesela birinden diğerine yürüyerek gittiğinde "Aman Allah'ım diğer wr-sur.'a ulaştım" diyebilmeliyiz. Nasıl yapcam diye sorarsan; /warp survival1 /warp survival2 diye isimlendirebilir ve spawna CommandBlock'la bağlantılı /warp survival'ların TP-Butonlarını kurabilirsin. Yanına da ne işe yaradığını falan yazarsın orası sana kalmış. Ama bu birden fazla /w sv sistemi iş görür.
EDİT: Uzun uzun anlattım ama sonuç olarak basit bir map ferahlatma işlemi. Bence serverinde kullan.
Mantıklı.command block ile düğmeye bastığında istediği yere ışınlanabilir yap