OyununOyuncusuBT
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hm, 5 saat yap. SpeedbuildTamam,senin dediğin de doğru ama Speed Build illa videoda çeilmek zorunda değl.Hızlı yaptığım için bu adı koydum olay bu![]()
Hm, 5 saat yap. SpeedbuildTamam,senin dediğin de doğru ama Speed Build illa videoda çeilmek zorunda değl.Hızlı yaptığım için bu adı koydum olay bu![]()
Keşke ölsenSpeedBuild dediğin şey video içermeli!
Saçmalama tüm 'SpeedBuild' ile alakalı konularda video var!
Öyle gördün diye aslının de öyle olması mı gerekiyor ?Saçmalama tüm 'SpeedBuild' ile alakalı konularda video var!
herkes... erkez... rkez... kez... ez... z. Türkçe konuş!Speed Build yazısını görünce ben;
"Aman yarabbim! Adam o kadar hızlı ki, videosuz resim yapmış. Anında koymuş blokları vayy be. Bende böyle Mimar olmak isterdim"
ve bazı yerlerde alıntı yapmışsın ama bakarak yapmışsın. Zaten herkes böyledir yoksa kendini geliştirmezsin. Ama bu sadece başkalarına yaymadığın fotoğraflarda geçerlidir yoksa o konunun altından çıkamazsın
Güzel![]()
Başlığa değilde kendini böyle saklamana yorum yaparım. Böyle fırsat buldukça yıldız koyman kimseyi meraklandırmıyor.Vay anasını başlık ne yorum getirdi yav.
Başlığa bakacağınıza biraz altlara ininde yapıya yorum yapın Allah aşkına.
Başlığa değilde kendini böyle saklamana yorum yaparım. Böyle fırsat buldukça yıldız koyman kimseyi meraklandırmıyor.
@WhoIsLance_ Zaten Cuma Gününde Saat 2 De Yasaklıklandı o_OKimseyi meraklandırmaya da çalışmıyorum zaten.Ban yememek için söylemiyorum.Al tamam , ben WhoIsLance.
(ban yersem seni döverim)
Tamam işte bu yeni hesap@WhoIsLance_ Zaten Cuma Gününde Saat 2 De Yasaklıklandı o_O