- En iyi cevaplar
- 0
Bir Fenerbahçeli olarak Volkan, Emre ve Caner'in kişiliğini sevmiyorum. Futbolunu seviyorum sahada yaptıkları çirkeflikleri onaylamıyorum..Volkan Demirel Hayla Seven varsa.
Bir Fenerbahçeli olarak Volkan, Emre ve Caner'in kişiliğini sevmiyorum. Futbolunu seviyorum sahada yaptıkları çirkeflikleri onaylamıyorum..Volkan Demirel Hayla Seven varsa.
Prandelli italyanın dışına yeni çıkmış adam ve direk galatasaraya gidiyo ne mantıkla alırsınız adamı anlamadım.Forever Fatih Terim![]()
Bir Fenerbahçeli olarak Volkan, Emre ve Caner'in kişiliğini sevmiyorum. Futbolunu seviyorum sahada yaptıkları çirkeflikleri onaylamıyorum..
dünya kupası brezilyada yapıldı ama adam brezilya ve italya dışında yer bilmiyor. türk yöneticinin aklı işte.
aynen yahu. hadi caner özel hayatta bunalıyor, bunalımını da sahaya yansıtıyor. ya emre ile volkan?
Video bile yolladim o ayi ile ilgili.Hele Volkan , falakaya yatıracaksın valla hiç sevmiyorum hareketlerini
Yapmaması lazım yakışmıyor.dünya kupası brezilyada yapıldı ama adam brezilya ve italya dışında yer bilmiyor. türk yöneticinin aklı işte.
aynen yahu. hadi caner özel hayatta bunalıyor, bunalımını da sahaya yansıtıyor. ya emre ile volkan?
Yapmaması lazım yakışmıyor.
Suarezin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum fakat Volkan bilinçli şekilde yapıyor belli.suarez bir volkan iki yani. dünya futbolunu kirletiyorlar.
Her takımda var bunlardan ben onaylamıyorum. Mesela Melonun yaptıklarını da onaylamıyorum fakat adam gibi durursa mesela Muslera ona ayrı bir sempati duyuyorum.suarez bir volkan iki yani. dünya futbolunu kirletiyorlar.
Her takımda var bunlardan ben onaylamıyorum. Mesela Melonun yaptıklarını da onaylamıyorum fakat adam gibi durursa mesela Muslera ona ayrı bir sempati duyuyorum.