Spor Toto Süper Lig 2014-2015

Sizce bu sezon Şampiyon kim olur ?

• Akhisar Bld.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eskişehirspor

• Gaziantepspor

• Ç. Rizespor

• Gençlerbirliği

• İst. Başakşehir

• Kasımpaşa

• K. Erciyesspor

• K.D.Ç. Karabük

• Balıkesirspor

• Sivasspor

• Torku Konya

• Kullanılan toplam oy
    20

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prandelli italyanın dışına yeni çıkmış adam ve direk galatasaraya gidiyo ne mantıkla alırsınız adamı anlamadım.Forever Fatih Terim:D

dünya kupası brezilyada yapıldı ama adam brezilya ve italya dışında yer bilmiyor. türk yöneticinin aklı işte.

Bir Fenerbahçeli olarak Volkan, Emre ve Caner'in kişiliğini sevmiyorum. Futbolunu seviyorum sahada yaptıkları çirkeflikleri onaylamıyorum..

aynen yahu. hadi caner özel hayatta bunalıyor, bunalımını da sahaya yansıtıyor. ya emre ile volkan?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dünya kupası brezilyada yapıldı ama adam brezilya ve italya dışında yer bilmiyor. türk yöneticinin aklı işte.

aynen yahu. hadi caner özel hayatta bunalıyor, bunalımını da sahaya yansıtıyor. ya emre ile volkan?

Hele Volkan , falakaya yatıracaksın valla hiç sevmiyorum hareketlerini

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Yapmaması lazım yakışmıyor.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her takımda var bunlardan ben onaylamıyorum. Mesela Melonun yaptıklarını da onaylamıyorum fakat adam gibi durursa mesela Muslera ona ayrı bir sempati duyuyorum.

ve ben de o tiplerin hiçbirini sevmem. muslera tüm türklerin sempatisini kazandı zaten. adam efendi yani.