Spor Toto Süper Lig 2014-2015

Sizce bu sezon Şampiyon kim olur ?

• Akhisar Bld.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eskişehirspor

• Gaziantepspor

• Ç. Rizespor

• Gençlerbirliği

• İst. Başakşehir

• Kasımpaşa

• K. Erciyesspor

• K.D.Ç. Karabük

• Balıkesirspor

• Sivasspor

• Torku Konya

• Kullanılan toplam oy
    20

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu başladı. Sizce bu sezon Şampiyon kim olur ?
Benim gönlüm Fenerbahçe'de :) Dördüncü yıldızı istiyoruz. :D

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bursada Yaşıyorum Ama Bu Sene Toparlanamıyorlar Defans Çok Berbat ve Burdaki İnsanların Konuşmalarından Memnun Değiller Takımdan.Ben Beşiktaş Diyorum Çünkü Arsenal'e Karşı Oynayışları Tek O Değil Beşiktaş Sezona Şampiyonlar Ligi Maçı Yüzünden Daha Önce Hazırlandılar Ve Daha Fizikleri İyi Durumdalar Yine Çok Çekişmeli Olacak Bu Sezon Süleyman Seba Sezonu Olarak İlan Edildi Fenerbahçe,Galatasarayda Zorlayabilir Ama Şampiyonluk Eğer Beşiktaş'ta Bir Moral Düşüşü Olmassa Facia Filan Sakatlık v.b Beşiktaşın Bunlardan Şansı Daha Fazla Beşiktaşk çArşı[DOUBLEPOST=1409514556,1409514524][/DOUBLEPOST]
BENİM GÖNLÜM BursaSpor :)
Bursa Toparlanamıyor Yahu Defans Berbat

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bursada Yaşıyorum Ama Bu Sene Toparlanamıyorlar Defans Çok Berbat ve Burdaki İnsanların Konuşmalarından Memnun Değiller Takımdan.Ben Beşiktaş Diyorum Çünkü Arsenal'e Karşı Oynayışları Tek O Değil Beşiktaş Sezona Şampiyonlar Ligi Maçı Yüzünden Daha Önce Hazırlandılar Ve Daha Fizikleri İyi Durumdalar Yine Çok Çekişmeli Olacak Bu Sezon Süleyman Seba Sezonu Olarak İlan Edildi Fenerbahçe,Galatasarayda Zorlayabilir Ama Şampiyonluk Eğer Beşiktaş'ta Bir Moral Düşüşü Olmassa Facia Filan Sakatlık v.b Beşiktaşın Bunlardan Şansı Daha Fazla Beşiktaşk çArşı[DOUBLEPOST=1409514556,1409514524][/DOUBLEPOST]
Bursa Toparlanamıyor Yahu Defans Berbat
2010 Yili geldi Aklima Ne Güzeldİ o Günler. :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gönlüm Trabzondan yana olsa da (eğer sakatlanma sorunları olmazsa) Beşiktaş'ın rahat şampiyon olabileceğini düşünüyorum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Galatasaraylı olarak gerçekçi düşüneceğim. Şampiyon olamayız. Drogba yok. Burak Yılmaz ile bu iş olmaz. Beşiktaş'ın defansta eksikleri var. Trabzon zaten Cardozo dışında kötü durumda. Olcan'ı bile Galatasaray'a verdiler. Fenerbahçe yine şampiyon olacak bence.