Bu sorun mediafire'den indirdikten sonramı çıktıDoku paketinin özelliklerini dibine kadar kullanmışsın. Oynadıktan sonra yorumumu buraya editlerim.
Haritayı indiremiyorum
İndiremiyorum yazdığıma göre indirdikten sonra çıkmış olamaz değil miBu sorun mediafire'den indirdikten sonramı çıktı
Alternetif link eklenecek birde öyle deneyin.Olmazsa skypenizi verin size yardımcı olurum.İndiremiyorum yazdığıma göre indirdikten sonra çıkmış olamaz değil mi
Kendi kendine sorun çözüldü şu an indiriyorum.Alternetif link eklenecek birde öyle deneyin.Olmazsa skypenizi verin size yardımcı olurum.
Kardeşim dosyada map resimlerinin altında Death Hacked R... diye bir şey yazcak onu resourcepacks klasörüne atıcaksın olduğu gibi arşivlemene gerek yok.Resource Pack kurulmuyor ! Yardımcı olurmusunuz
Kardeşim dosyada map resimlerinin altında Death Hacked R... diye bir şey yazcak onu resourcepacks klasörüne atıcaksın olduğu gibi arşivlemene gerek yok.
Oyun sürümü 1.7.X yani tüm 1.7 sürümlerine uyumludur.Oyunun sürümü ?!?
Tamam saol 1.7.2'de oynuyorumOyun sürümü 1.7.X yani tüm 1.7 sürümlerine uyumludur.
Ben senle oynarım kendi mapımı ama beni sen yönetirsin bişi sölememBenimle oynicak var mı bu mapı?
Tamam IP atıyorum özeldenBen senle oynarım kendi mapımı ama beni sen yönetirsin bişi sölemem