Stat Sıfırlama / Reset Stats

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba abilerim ablalarım, PVP serverine girdim ve uzun süre oynadım. PVP Server statları kaydetmiş ama bana orda fazlalık gibi görünüyor. Bunu silme şansım varmı? /resetstats, /statsreset vb. komutlar denedim olmadı. Eğer olmazsa bana kaliteli reset stats komutu olan bir pvp (skypvp olsun) ip verebilir misiniz? Desteğiniz için teşekkürler.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girdiğin pvpnin sahibi forummu acaba, sunucunun sahibiyle konuşurmusun lütfen.

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında girdiğim server Romanya üzerinden ve sitesini pekde anlamadım fakat forumu var şimdi baktım. Sitenin forumu çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten yardım etmek istiyorsanız buda forum giriş yerinin linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yardım yok mu ? :/

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Counter Strike dışında hiçbir oyunda skor sıfırla onu yap bunu yapın beleş olduğunu görmedim. Oyun içinden yapabileceğini sanmıyorum. Ama destek sistemlerinden belirli bir ücret karşılığı skorunu sıfırlayacağından eminim.

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki nickimi değiştirsem skorlar sıfırlandı diyelim, tekrar eski nick yaptığımda eski statlar gelirmi, başka bir sorum yok

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Premium hesapsa nickini değişsen bile statslar aynı kalır. Korsanda yeni hesap açıyorsun galiba o zaman statslar baştan başlar.