STEAM REZILLIGI - STEAM ULTRA HACK KORUMASI - ENVANTERIMI CALMISLAR!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Hatan olmadığına %100 emin olmadıkça suçlayamassın
keylogger bile yemiş olabilirsin
Hala bunu yazıyorsun. Fotoğraflar ve adamın profili bunları kanıtlıyor. Bu herkesin başına geliyor.[DOUBLEPOST=1421684221,1421684174][/DOUBLEPOST]
600 kill sorun değil statrak upgrade serverda onu yapman 5 dakikanı alır. AKışına bırak
Rekabetcide yapmıştım. Ya yapılırsa yapılsın ben o eşyları istiyorum. Yapılıyor diye pes etmemek lazım :D

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Onların hepsi bot. Arkadaşlık isteğini kabul ettiğin gibi mesajları ve scam linkleri yardırırlar chate. Eklemedim demişsin muhtemelen internette dolaşırken virüs gibi bir şey bulaşmış olabilir. Sağlam bir programla virüs taraması yap sonra da şifreni değiştir. Trade yaptığım günlerde 7-8 kere ekliyorlar beni. Blok + report yapabilecek başka bir şey yok.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ayıptır söylemesi adam itemleri başka hesaba atmış. Önceden bende bakmıştım itemler vardı. Şimdi yok.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
CS:GO oynamasam beni inandıracaksın, "ORDAKI HER SEY 20 TL DEN ASSAGI OLMAZ." diyosunda hepsi 1-2TL'lik skinler :> en fazla 15TL zarardasın, sıkma canını.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VALVe hic bir sorun cikarmaz rahat ol. Dunyada ne kadar guvenlik programi varsa onlari Steam'a yuklemis , o da yetmeyip kendileri guvenlik programlari yapip Steam'a koymuslardir. Ayrica resimleri duzenle , envanterin acik kalmasin. Uyaniklar olabilir. Bu guvenlik programlarina ragmen hala yapabilirler oyle noktanoktalik isler.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
CS:GO oynamasam beni inandıracaksın, "ORDAKI HER SEY 20 TL DEN ASSAGI OLMAZ." diyosunda hepsi 1-2TL'lik skinler :> en fazla 15TL zarardasın, sıkma canını.
CS:GO dakiler öyle haklısın ama bütün eşylarımı çalmış diğer oyunlarda var. :([DOUBLEPOST=1421770913,1421770859][/DOUBLEPOST]
yani suçu steame yükleme seninde uyanık olman lazım
Sende haklısın malesef ama önlemleri şimdi aldım.