- En iyi cevaplar
- 0
Zeka fışkırıyornapcaksın işte bu dünyada çok salak var 1 kuruşluk itemi 20TL ye satmışlığım var
Zeka fışkırıyornapcaksın işte bu dünyada çok salak var 1 kuruşluk itemi 20TL ye satmışlığım var
*-* Adam sonradan öğrendiyse yazık ona yav :/napcaksın işte bu dünyada çok salak var 1 kuruşluk itemi 20TL ye satmışlığım var
Şuradaki ss i görmedin galiba BoomHeadshot benim ve ben takası bilmediğim, görmediğim, kabul etmediğim halde bunun gerçekleşmesi ve bütün başarımların felan silinmesi.Cs go başarımını çalacak değil yaBelki hesabı falan sıfırlamışsındır. Yada 3. parti sitelerden riskli birine giriş yapmışındır.
napalım öğrenseydi :/*-* Adam sonradan öğrendiyse yazık ona yav :/
başarımı sam.game ile düzeltirsinde bu itemleri geri düzeltemezsin yazık iyi silahlar varmış :/ böyle adamlar günde 2.000$ kazanıyormuşŞuradaki ss i görmedin galiba BoomHeadshot benim ve ben takası bilmediğim, görmediğim, kabul etmediğim halde bunun gerçekleşmesi ve bütün başarımların felan silinmesi.
![]()
Neden terbiyesizlik yapıyorsun konuda ? Adamın itemleri gitmiş senin derdine bak.Olsun. Birsürü hava kazandın.
Hesabıma girmesi için gmailime bir kod gelmesi lazım. Her hangi bir kod gelmedi ?Yav başarımlarını sildiyse mutlaka senin hesabına giriş yapmıştır bence. Ama ilk günden nasıl takas yapacak 1 hafta bekleme süresü var.
Yuh o kadarda olamaz.Bilgisayarına erişmiş olabilir.
Arkadaşlar teşekkürler bide şunu ekleyivereyim.
BoomHeadshot: Hey man. Check This Program Out! It worked for me but I have no f***** expensive items...Arkadaşlarım sürekli şikayet edip duruyordu. Dediğim gibi
HIC BIR EK DOSYA, LINK V.B SEYLERI YAPMAMAMA RAGMEN BOYLE SEYLER OLUYOR. HESABIMIN SIFRESINI HIC KIMSEYE VERMEDIM.
Nickini engellemiş. Ya yemin ediyorum ne bir dosya değiştirdim ne bir linke tıkladım ya da kural dışı bir şey yaptım haklarımı isterim. O Stark™ P90 - Modül silahında 600 Kill vardı.Bunlara vac ban falan gelmiyormuki ya
Attım zaten. Okuman yazman var herhalde "STEAM'IN HACK KORUMASI" hakkında konuşuyorum.Steam'a mesaj atsan her şey geri gelecek burda sitem yapıyorsun hala
Hatan olmadığına %100 emin olmadıkça suçlayamassınAttım zaten. Okuman yazman var herhalde "STEAM'IN HACK KORUMASI" hakkında konuşuyorum.
Yeeee zengin oldu ._.Olsun. Birsürü hava kazandın.