Steam Üzerinden Online Oyun Oynayacak Arkadaşlar Aranır :)

yentiana

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle steam dan Oyun Alan Ve Korsana Karışı Olan Arkadaşlarımız Ve Abilerimiz İle Birlikte Bir Grup Kurmaya Karar Verdim Sevgi Ve Saygılı Bir Grup Oluşturmak İstiyorum Ve Katılımlarınızı Bekliyorum :) :) :) :) :) :) steam dan Multiplayer Oyun Oynarak Skype Ve Ts 3 Den Sohbetimizi Kurarak Whatsap Grubu İlede İletişimizi Kesmeden Düzenli Bir Grup Kurmak İstiyorum :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steam dan Multiplayer Oyun Oynarak
Skype Ve Ts 3 Den Sohbetimizi Kurarak

Whatsap Grubu İlede İletişimizi Kesmeden Düzenli Bir Grup Kurmak İstiyorum

Başka arzun :(

yentiana

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yener abinin nesisin sen :D
Öz Abim Gibi Gönülden Sevdigim Biri Hayırdır Bir Şey Mi Oldu ?[DOUBLEPOST=1428444844,1428444771][/DOUBLEPOST]
Gece 12:00'den sabah 06:00' ya kadar çıksan olur :D genel olarak
Kardesim Skype Gel Detaylı olarak Konuslaım [email protected][DOUBLEPOST=1428444920][/DOUBLEPOST]
Steam dan Multiplayer Oyun Oynarak
Skype Ve Ts 3 Den Sohbetimizi Kurarak
Whatsap Grubu İlede İletişimizi Kesmeden Düzenli Bir Grup Kurmak İstiyorum

Başka arzun :(
Kardeim Olmuyacak İş Degil Ya Gayet De Güzel Olur Sade Oyun Demiyorum Dostlar Kazanrızı Size Nasıl Uygunsa Ona Göre İletişim Kururaız :)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öz Abim Gibi Gönülden Sevdigim Biri Hayırdır Bir Şey Mi Oldu ?[DOUBLEPOST=1428444844,1428444771][/DOUBLEPOST]
Kardesim Skype Gel Detaylı olarak Konuslaım [email protected][DOUBLEPOST=1428444920][/DOUBLEPOST]
Kardeim Olmuyacak İş Degil Ya Gayet De Güzel Olur Sade Oyun Demiyorum Dostlar Kazanrızı Size Nasıl Uygunsa Ona Göre İletişim Kururaız :)

Ben vazgeçtim saol :D
skype yazıp hotmail hesabını yazman şaşırtıcı ayrıca :D

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taniyorumda o yuzden sordum :D