Steam Üzerinden Online Oyun Oynayacak Arkadaşlar Aranır :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Grup yerine sadece 2 kisi daha eglenceli olabilir hem cogu oyunun co-op kapasitesi 2 kisilik beni sorarsan bi oyun arkadasim var :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelebilrim.
Ace of spades , Cs go , awesomenauts vs online oyunlarım var bir kaç tane. İşim bitince konusuruz.
kemal.ipek17 skype hesabım.
Steam kullanıcı adım : bylike77 ,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim düşüncelerinizi ve görüşlerinizi paylaşmanız güzel. Teşekkür ediyoruz.
Keşke ortamımızın ne kadar güzel olduğunu bilseydiniz. Kardeşlikten öte bi dostluk ortamı mevcut bizde. Sohbetimizi yaparız, gırgırımızı geçeriz, her türlü oyunumuzu oynarız. Tarifsiz güzel.. Anlatılması zor..
Kafa dengi dürüst düzeyli arkadaşlarla tanışmak ve kalıcı bir dostluk ortamı oluşturmak bizim öncelikli amacımız. Bu tür bir tayfa oluştuktan sonra emin olun her türlü oyunu beraber oynamak paha biçilemez bir şey oluyor. Benim bu forumdan edindiğim 3 yıllık dostlarım var. Halâ skype üzerinden görüşüyoruz. Bu grubun demirbaş kadrosu arasındalar zaten.
Yeni dostlar yeni kardeşlikler edinmeyi, ve bu güzel grubumuza taze kan bulmayı düşünerek foruma konu açtık. İletişimleri toplu olarak aziz kardeşim organize edecek. Tanışma kısmında skype üzerinden hepbirlikte tanıtılacaktır. Görüşmek ümidiyle....

Not : Co-Op olayı değil mevzu arkadaşlar. Steam multiplayer denince neden akla hemen co-op kapışmaları geliyorki.
Ben aksine pek sevmem pvp'yi. PVE olan oyunlar tercihimdir. Yanyana rpg minecraft oynamak gibi. Hunger vb tarzım dışı bu yüzden.. Ha yeri gelir oynarız pvp & co-op. Karşı değilim. Ama PVE candır...

Son düzenleme:

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben gelirdim ama tek co-op oynanan oyunum Saints Row The Third .-.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steam'den ekleyebilirsiniz kardeşlerim. Steam: yentibaba[DOUBLEPOST=1434212219,1428492332][/DOUBLEPOST]
+ KONU GÜNCEL

Son düzenleme:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekliyorum kardeşim.
duruma göre video ekibimizdede yer verebiliriz.[DOUBLEPOST=1435901887,1434212813][/DOUBLEPOST]+ GÜNCEL

iletişim için skype ve steam üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
curse: yentibaba
steam: yentibaba

[DOUBLEPOST=1437716433][/DOUBLEPOST]+ GÜNCEL

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu güncel degil 2 ay olmuş konu açılalı yandan tarihe bakarak anlayabilirsiniz.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense her forumda bir konunun başlığında "Steam" varsa steam hesabımı çaldırdığım gün aklıma geliyor. :(