SteriaMC Emek Skyblock>|Fabrika Sistemi|>|Görev Sistemi|>|Satış Tabelası|>|Seviyeli Sanal Sandıklar|>|Generator Sistemi|>1.8.x-1.12.2

espentosberk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
SteriaMC.batihost.net
Oyun Sürümü
1.8.x-1.12.2
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Emek Skyblock

SPAWN:
157194

KASALAR:
157195

KOBE BRYANT:
157196

SİSTEMLER:
157197

ARENA:
157199

İP ADRESİ: SteriaMC.batihost.net
İNTERNET SİTESİ: SteriaMC.oyna.tc
M&A

Son düzenleme:

MosDESH

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel ve gelişmekte olan bir sunucu kesinlikle vakit kaybı değil bakılması ve oynanılmasını öneriririm

RedAlone

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok çeşitli sistemler ve sizinle ilgilenen yetkililer sürekli aktif bence gelin bi görün sw çok güzel

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Konu Tasarımı gayet güzel , Haritalarınızda güzel duruyor.
Ancak bu zamanda oyuncuların ilgisini daha çok sistemler çekiyor o yüzden sistemleriniz kötü değil ancak daha çok eklerseniz daha çok oyuncu çekersiniz.

espentosberk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı gayet güzel , Haritalarınızda güzel duruyor.
Ancak bu zamanda oyuncuların ilgisini daha çok sistemler çekiyor o yüzden sistemleriniz kötü değil ancak daha çok eklerseniz daha çok oyuncu çekersiniz.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Elimden geldiğince çok fazla özellik getirtmeye özen gösteriyorum. :)

espentosberk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BİLGİLENDİRME
Sunucu da ciddi bir hata aldığım için kapatmak durumun da kaldım herkes özür diliyorum.

espentosberk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ÖNEMLİ
Sunucu da yaşanan Lag problemini çözmeye çalışıyoruz.Bunun için hem RAM arttırıldı hem de sabaha kadar Lag testleri yapılıcak ve yarın inşallah sorunsuz bir şekilde açmayı planlıyor. Tekrar kusura bakamyın :)

espentosberk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SUNUCUYU EMEK SKYBLOCK YAPICAZ ARKADAŞLAR. O SEBEPTEN DOLAYI 14.03.2020 SAAT 15:00'DA SUNUCU BAKIM İÇİN KAPATILICAKTIR BİLGİNİZE
STERİAMC