Steve'in Laneti | v2.4.1 by Baturkmez [30.000+ İndirme]

Exci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İndirdim oynadım herkese tavsiye ederim :) Anlamlı ve düzgün bir harita :D 3.Boss çok büyük lavda öldü, ama son boss çok küçük ve çok güçlü... :D Devamını bekliyorum...

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba videosunu çekebilirmiyim :D sende konuya eklersin belki ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tabii videosunu çekebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1411833456,1411833322][/DOUBLEPOST]
Çok "ego"lusun. Kendine güvenin yüksek ama bu kendi iddalı olupta bu mapin en iyi olmasına imkan yok bundan daha iyi maplerde var.
Benim anlamadığım neden anlamaya gayret göstermediğiniz. En iyi harita olduğunu falan söylediğim yok, kim söylediyse artık! Ben de bu duruma uyuz oluyorum ya. İddalı olduğum bir haritam olduğunu söylüyorum sadece. Kendi haritalarım arasından iddalı olanı yani. Kimseye bir şey dediğim yok. Lütfen dediklerimi doğru anlayın. O kadar söyledim öyle bir şey demediğimi.

kosemaper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim haritaya baya uğrağaştığın belli iddialı olduğum demekte haklısın diğer kişiler yok 5saatte yaptım yok 3 saatte yaptım diyerek bi işe yaramaz harita açıyorlar
ve kimse beğenmiyince kıskanıyorlar :D sen bu işe devam et yeteneklisin

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim haritaya baya uğrağaştığın belli iddialı olduğum demekte haklısın diğer kişiler yok 5saatte yaptım yok 3 saatte yaptım diyerek bi işe yaramaz harita açıyorlar
ve kimse beğenmiyince kıskanıyorlar :D sen bu işe devam et yeteneklisin
Zaten şu an 3 tane proje üstündeyim. Yani devam ediyorum. Düşünceleriniz ve yorumunuz için gerçekten çok teşekkürler.

ferminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ula mob savaşından korktuk daha fışkıyeyi geçemedik. 15 dklık ilk bölümü koycam youtube a ne hallere düştüm bi bak. bu arada ciddi kasıyor ya. vsync kapattım unlimited yaptım frameratei ama sanırım optifine ve resourcepack yüzünden. HD çünkü resourcepack. neyse başlangıç güzel ama resourcepack çok karışık net görünmediğinden zor oluyor ilerlemek. 10 15 bölüme bitiririm ben bu haritayı :D

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ula mob savaşından korktuk daha fışkıyeyi geçemedik. 15 dklık ilk bölümü koycam youtube a ne hallere düştüm bi bak. bu arada ciddi kasıyor ya. vsync kapattım unlimited yaptım frameratei ama sanırım optifine ve resourcepack yüzünden. HD çünkü resourcepack. neyse başlangıç güzel ama resourcepack çok karışık net görünmediğinden zor oluyor ilerlemek. 10 15 bölüme bitiririm ben bu haritayı :D
:D Video varsa yolla!

ferminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pilot video yükleniyor. Eğer 10 beğeni alırsa çekerim. Eline sağlık girişi beğendim. Ama sanırım texturelerden bir kasma söz konusu. Umarım seyir açısından sizi etkilemez. İyi seyirler...
Not: Video şu an yükleniyor, işlenecek ve yayınlanacak. Abone olup daha sonra tekrar denerseniz sevinirim. Tahminen 17:00 gibi yayında olur.

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pilot video yükleniyor. Eğer 10 beğeni alırsa çekerim. Eline sağlık girişi beğendim. Ama sanırım texturelerden bir kasma söz konusu. Umarım seyir açısından sizi etkilemez. İyi seyirler...
Not: Video şu an yükleniyor, işlenecek ve yayınlanacak. Abone olup daha sonra tekrar denerseniz sevinirim. Tahminen 17:00 gibi yayında olur.
Oynadığın için çok teşekkürler. Devamını bekliyorum. Haritayı bitirdiğin zaman başlığa da koyarım zaten. Takıldığın yerde sadece etrafına bakıp olayı hemen çözerdin aslında. Zaten çözümü bulduğun yerden geri döndün. :D Tek tavsiyem, bu haritada her şeyi didikle, araştır. Gizli yerlerde sandıklar olabiliyor. Onlara da dikkat et, bulmaya çalış. O kaldığın yerden sonra zaten kolaylaşıyor, daha çok maceraya o zaman başlanıyor. 2. bölümü bekliyorum. Ha bu arada İngilizce versiyonu 2. bölümde olacak yani bu bölümde yok. :D

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler. :D[DOUBLEPOST=1413904161,1413298696]

[/DOUBLEPOST] 2. haritanın yapımına başladım! :D Şimdi temeli sağlam atarak ilerlemeye çalışıyorum. Bu haritadaki gibi sorunlar olmayacak umarım. Ayrıca İngilizce ve Türkçe versiyonları olacak. Fakat ne zaman gelir, onu bilmiyorum. :D