STRİNGCRAFT BİTMEDİ !!! 3 AY TATİLDE HUB OLARAK GERİ DÖNECEĞİZ !!

ShepkTheFox

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Güzel Ama Adminler Biraz İlgisiz Sordugum Soruyu Spam Etmem Gerekti Cevap Vermesi İcin

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın sürekli oalrak soru cevaplıyoruz
arada kaçıyor
/helpop mesaj yazarsanız hemen yardımcı olabiliriz

+

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel Sunucuyu Benziyor . Girip Bakcam . Basariliarinizin Devamini Beklerim . Iyi Forumlar

Section

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben FadeToBlack isimli oyuncuyum spam yaptım diye banlandım banımı kaldırın o kadar build yaptım serverde lütfen .

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozur dilerim sinirden banlamıstım surekli yaptıgın ıcın banını actım

adını değiştirip gir

Güncelleme

Yeni Villarlar eklendi /warp yenivillalar yazarak gidebilirsiniz 63 villa hizmetinizdedir....

Çiftlikler2 eklendi 48 adet çiftlik acıldı /warp çiftlik2 yazarak gidebilirsiniz konu en kısa zamanda güncellenecektir.

RegenBlock Yerine MRL eklendi türkçeleştirildi !
Kafa düşürme plugini eklendi !

Kafa düşürmeye moblarda eklendi şansları %500 !!

ANTİ FASBREAK EKLENDİ !!!!!!!!!!!!!!

+

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm /efsun 'u kaç serverda gördününüz ?
villaları , çiftlikleri , tarlaları , pazaryerlerini

Hm pluss

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuncu cekmek istiyorsan emek verme kardesim en basiti suan emek verilen cogu sunucuyunu taniyorum maxcraft poteyto ve baska sunucularda vardi ama iste hatirlamiyorum . Oyuncumu cekmek istiyorsun wallsdan alanlar yapcaksin lapisin fiyatini yukselceksin 30xp p4 yapcaksin kolay boss koycaksin market fiyatlari asagi olcak edit itemler olcak . Viplerin itemleri fazla olcak rutbe hammaddeler en onemlisi doldurcan diamond blockdan falan iste oyuncu 30+ Basarilar

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AzerPVP hemen yorumlardan dalma oyuncu +20 olduğunu bilmeden konuşuyorsun ilk günlerde 2-3 boş kalınca sinirden yazmıştım gelen yorumları okumuşsun bi ara gelip sunucumuza bakabilirsin.