StronCraft | Op SkyBlock | Yeni Açıldı | 1.8 | 37.123.99.224 | Stroncraft.mc.tc |

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba Dostum,
Sunucu yeni açildiği için yapılar biraz kötü olabilir, çok yakında yenileri yapılacak. Konu ise 2 Saat sonra düzenleyeceğim, hızlıca yaptığım için biraz sıkıntılar olabilir, Bundan dolayı özür diliyorum.
Aslında bunlar bir bahane olmamalı. Ne için acele ediyordun da bu kadar baştan savma bir konu açtın? Yeni açılan sunucular arasında yapıları başarılı olan sunucular elbette var, ancak onlara özenmeyi reddediyorsunuz galiba.

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Aslında bunlar bir bahane olmamalı. Ne için acele ediyordun da bu kadar baştan savma bir konu açtın? Yeni açılan sunucular arasında yapıları başarılı olan sunucular elbette var, ancak onlara özenmeyi reddediyorsunuz galiba.

Yetkililere zaten sebebi anlattım, dediğim gibi saat 12 de konuyu düzenleyeceğim, yarın da haritalar düzenlenecek.

Konu Düzenlendi, tekrar yorumlarınızı alabilir miyim?

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuya giriş yapamıyorum siteden kaydolduğum halde saymıyor. 5 dakika filan sisteme işleme süresi mi var?

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Sunucuya giriş yapamıyorum siteden kaydolduğum halde saymıyor. 5 dakika filan sisteme işleme süresi mi var?

ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum, hiç kimseden böyle bir şey duymadım, belki de botkoruması plugini analiz yaptiği zamana denk gelmişsinizdir.

ilk defa böyle bir şey ile karşilaştim, botkoruma plugini analiz yaptiği bir zamana denk gelmişsindir. Birazdan düzelebilir.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum, hiç kimseden böyle bir şey duymadım, belki de botkoruması plugini analiz yaptiği zamana denk gelmişsinizdir.

ilk defa böyle bir şey ile karşilaştim, botkoruma plugini analiz yaptiği bir zamana denk gelmişsindir. Birazdan düzelebilir.
Evet. Düzeldi ve girdim.
Şimdi sunucunun artıları :
+Skyblock olması
+Ada oluşturup market ve spawnın yüzüne bakmaktan kurtulmamız
Sunucunun eksileri :
-Göz zevkiyle uyumsuz buildler
-3 Tane yetkili olması (evet çok güzel buildleriniz ve efsane plugin paketleriniz olsaydı bunu normal karşılıyabilirdim)
-Sunucunun aktifliği yok. Yani sürekli tek başına oynuyorsun giren çıkan çok az oluyor.

Bu kadardı artık ekibini toplayıp güzel bir sunucu oluştur (bence)

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Evet. Düzeldi ve girdim.
+Skyblock olması
Sunucunun eksileri :
-3 Tane yetkili olması (evet çok güzel buildleriniz ve efsane plugin paketleriniz olsaydı bunu normal karşılıyabilirdim)
-Sunucunun aktifliği yok. Yani sürekli tek başına oynuyorsun giren çıkan çok az oluyor.

Peki Teşekkürler dostum, zaten bugün buildler değiştirilecek. 3 Tane yetkili olma sebebi hepimiz arkadaşız, aynı anda aynı zamanda karar verdik. Zaten 2 tane kurucu aktif olabiliyor genelde.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel bir sunucuya benziyor fakat konu tasarımınızı ve yapılarınızı geliştirebilirseniz daha güzel bir sunucu olacaktır, başarılar.

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar, Spawnı bitirmek üzereyiz az bir şey kaldı. Bitirince konuyu düzenleyeceğim.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konu önceki hali kadar başarısız görünüyor. Her ne kadar modifiye etmeye çalışsanız da altyapı sağlam olmayınca kaliteli iş çıkmıyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Şu bildirime verdiğin paraya yazık. Onun yerine bir domain, site(5 tl lik mc.tc yerine daha fazla emek verilmiş bir şey), tasarımcı v.s alabilirdin. Ama insanların tek amacı daha çok oyuncu daha çok para. Kalite olmadan nasıl olacak bunlar? İlk olarak sunucuda farklı sistem, özellik yok. İkinci olarak konu çok kısa ve kalitesiz gözüküyor. Cooltext kullanırsın anlarımda bari güzel bir font seç.

Evet. Düzeldi ve girdim.
+Skyblock olması
Sunucunun eksileri :

Sunucunun türü sunucuya ne artı katabilir, sen skyblock seviyorsun diye her sunucu sırf skyblock olduğu için senin gözünde bir adım öndemi? Sanırım market ve spawn dışında başka bir warp yok. Ondan böle diyorsun :p

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı için pek iyi diyemem yazı boyutunu küçültün renkleri sadeleştirin görsellerle konunuzu destekleyin.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu bildirime verdiğin paraya yazık. Onun yerine bir domain, site(5 tl lik mc.tc yerine daha fazla emek verilmiş bir şey), tasarımcı v.s alabilirdin. Ama insanların tek amacı daha çok oyuncu daha çok para. Kalite olmadan nasıl olacak bunlar? İlk olarak sunucuda farklı sistem, özellik yok. İkinci olarak konu çok kısa ve kalitesiz gözüküyor. Cooltext kullanırsın anlarımda bari güzel bir font seç.

Sunucunun türü sunucuya ne artı katabilir, sen skyblock seviyorsun diye her sunucu sırf skyblock olduğu için senin gözünde bir adım öndemi? Sanırım market ve spawn dışında başka bir warp yok. Ondan böle diyorsun :p
Ssssh sessiz ol!

Blackixq

En iyi cevaplar
1

benim işim gücüm para olsa sunucu da ki her şeyi paralı yaparım, başlangıçta 3 adet golem spawner verilmez işim gücüm para olsa benim. Oyuncu konusuna gelirsek, evet oyuncu sayım artsın istiyorum bunda ne var? anladığım kadarıyla kıskanır gibi bir halin var

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
benim işim gücüm para olsa sunucu da ki her şeyi paralı yaparım, başlangıçta 3 adet golem spawner verilmez işim gücüm para olsa benim. Oyuncu konusuna gelirsek, evet oyuncu sayım artsın istiyorum bunda ne var? anladığım kadarıyla kıskanır gibi bir halin var

Seni mi kıskanacağım? sunucu konuma gir bak. Aç forum istatistiklerini bak. Forumun en çok mesaj atılan ve en çok görüntülenen skyblock sunucu konusu. 3 golem spawner verince kendi cebinden para çıkmıyor. Ve bunu da yine oyuncu çekmek için yapıyorsun, kısaca OPSKYBLOCK dediğimiz insanları kolaya alıştırma, emek vermeden kazandırma mantığı. Sunucuya girdin, tebrikler! Sunucuya girmek çok büyük emek. Çalışıp çabaladın, golemler senin! Yehuu. Kanka bi sunucu var girişte 3 sp veriyor hadi girip oynayalım. Ve ek olarak ben sana orada paragöz v.s demedim genelleme yaptım "insanların" dedim, üstüne alınıp alınmamak sana kalmış. Bildirime verdiğin paraya yazık derken de önce sunucunu kaliteli yap sonra tanıtım yap daha başarılı olursun dedim. Şuanda istediğin kadar araştırma yapabilirsin, istediğin kadar karşılaştırma yapabilirsin. Ondan sonra kimin kimi kıskanması gerekiyor sen karar ver.

Son olarak bu tür eleştirileri kaldıramıyorsan ya sunucu açma, ya da bildirim reklamı satın alma. Bu tür reklamlar ile çok göze batarsın ve sunucun kalitesiz olur ise bu tür yorumları daha çok görürsün.. Sana öneri ve tavsiyelerde bulundum senin verdiğin cevap ise "hıhı kıskanıyorsun taammı" O bildirimi gönderirken maalesef ki "eleştirmenlere gönderme" diye bi seçenek yok. O bildirimi herkese gönderiyorsun ve sonrasında gelecek yorumlardan sen sorumlusun. Ortaya önce kaliteli bir şey koy, sonra iyi tanıt, en son tanıtımının reklamını yap. Sayısal IP, Kötü konu düzeni, 5 TL'lik mc.tc site, alıntı paket ve mapler, op türü sunucu. Günümüzdeki popüler efsanevi süper kaliteli sunucular.

Bu arada sunucuma gelip bot atmaya çalışıp küfür ederek sinirini çıkaramazsın. Kaliteniz ortada. Hadi iyi günler...