şu an Survival Serverım var Ama Fazla Oynayan Yok Acaba SkyBlokmu Yapsam ? Oynayan olurmu vip alan ??

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar benim şu an 1.7x Survival Sunucum Var Ama Günde en fazla 3 4 kişi giriyo acaba ben bunu SkyBlok Yapsam Bu Sayı 25 veya 20 felan çıkarmı ?
Bana bi tavsiyede bulunsanız güzel olur.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem , ilk başta faction sunucu aç sağlam olsun.VIP satarak para kazan sunucunu büyült böyle böyle ilerle.Ama arkadaş kazanmak istiyorsan Survival , para kazanmak istiyorsanda Faction ama sana kalmış.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ilk olarak değiştirmeden önce sunucunu kontrol etmelisin.Eğer farklı bir ortam ve gerçek bir survival tadı verebilirsen oyuncu sayın artabilir.Klasik herkesin yaptığı şeylerden kaçın.Skyblock yaparsan çok fazla artcağını sanmıyorum.

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şu an skyBlok pluginlerini atıyorum bakıcam 1 hafta deniycem baktım fazla gelen yok factiona geçicem[DOUBLEPOST=1433488819,1433488450][/DOUBLEPOST]Factiona Belki Oynamayan olmazsa direk factiona geçerim belki factionla ilgili bi bileniniz varsa bana yardımcı olup sunucu geliştirmek ve bana vip aldırmamı sağlayan olursa çok sevinirim :)[DOUBLEPOST=1433489991][/DOUBLEPOST]Ben Direk Factiona Geçiyorum ya :D

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
sunucu işi hem sıkıntılıdır hem bıktırır hem mc'den zevk almamya soğumaya başlarsın eğer minecraft'ı seviyorsan güzel bi sunucuda vip all oyna yaz boyunca :)

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynen Bi aralar ugraştım kafayı yedim artık kendi svme bile girmiyom gidiyo başka svlerde SkyBlok Oynuyom :D
Ama kendi svme şu an harita ve pluginleri atıyorum inş güzel olur[DOUBLEPOST=1433493006,1433491814][/DOUBLEPOST]Faction yaptım gelin bi bakın isterseniz anadolugamingmctr.nitrado.net
İpde güzel bi factiona yakışırız ad tavsiyesi edersiniz güzel olur

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O zaman bi ip tavsiye et ya :)[DOUBLEPOST=1433494309,1433494263][/DOUBLEPOST]Ona göre bi tane bulalım sv tanıtımını yapıcam

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela ben sunucumu tekrardan açıyorum %20lik bir kısmını bitirdim diğer survival sunuculardan farklı olucak.

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hm ya bence benimki faction böyle iyi ya[DOUBLEPOST=1433494798,1433494708][/DOUBLEPOST]ya begenen beğenir begenmeyen begenmez ben kendi yolumda devam :D

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction çok var be bence survivalda kalmalıydın ama kararına saygı duyarım.Faction kurcaksan diğerlerine fark atmalısın yani her factionda olan lapis kaz klan kur savaş mantığı olmamalı oyuncunun ilgisini çekebilmelisinki onca server arasından seni seçsinler.Mesela sunucunda rütbe sistemi yapabilirsin falan böyle en üst rütbedeki oyuncular için özel bir elit mekan falan yaparsan herkes ona ulaşma amacıyla daha çok oynayabilir.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Aynen Bi aralar ugraştım kafayı yedim artık kendi svme bile girmiyom gidiyo başka svlerde SkyBlok Oynuyom :D
Ama kendi svme şu an harita ve pluginleri atıyorum inş güzel olur[DOUBLEPOST=1433493006,1433491814][/DOUBLEPOST]Faction yaptım gelin bi bakın isterseniz anadolugamingmctr.nitrado.net
İpde güzel bi factiona yakışırız ad tavsiyesi edersiniz güzel olur
Hazır Mcronion Map+Pluginleri