- En iyi cevaplar
- 0
Tartisma konusu yapmissiniz iyice 
Kadirciğim burada tartışma yapan yok açıkçası ben yapmıyorum, bilgilerimi tazeliyor yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum.Tartisma konusu yapmissiniz iyice![]()
Yok sana demedim 3 saatte 3 sayfaya yakin spam yapan arkadaş gelmeyeydi konuya daha sakin olabilirdi...Kadirciğim burada tartışma yapan yok açıkçası ben yapmıyorum, bilgilerimi tazeliyor yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum.
Senin amacın ne? Kendin soru soruyorsun. Kendin açıklama yapıyorsun. Aksini söyleyene öyle değil böyle olmalı diye diretiyorsun. Böyle cevap vermeni beklerdim diye kendini alintiliyorsun.. Nasıl bir kişilik lan bu?Yok sana demedim 3 saatte 3 sayfaya yakin spam yapan arkadaş gelmeyeydi konuya daha sakin olabilirdi...
Işık ile ilgili..Tuz mavi rengi mi katıyor demeye çalışıyorsun anlamadım da?
Ne oluyor da dondu dolasti konu bana geldi ? Tapatalk kullanmasan boyle bir sey okumuyor olurdun. Surekli spam yapiyorsun...Senin amacın ne? Kendin soru soruyorsun. Kendin açıklama yapıyorsun. Aksini söyleyene öyle değil böyle olmalı diye diretiyorsun. Böyle cevap vermeni beklerdim diye kendini alintiliyorsun.. Nasıl bir kişilik lan bu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tuzlu suda tuzsuz suda katman yükseldikçe mavi ışığı daha çok soğuracakları için mavi gözükürler.Işık ile ilgili..
Spam mı yapıyorum? 3 kişiye aynı anda cevap verince Spam oluyor. Senin düşünceden farklı bir şey söyleyince de tersleniyoruz. Harbi soruyorum nasıl bir kişiliktir bu?Ne oluyor da dondu dolasti konu bana geldi ? Tapatalk kullanmasan boyle bir sey okumuyor olurdun. Surekli spam yapiyorsun...
Yanlış anlama fakat eğer 3 yıl boyunca sen spam yapmadıysan bende yapmadıysam mesaj sayımızın arasında ki fark 2000 olmazdı.Spam mı yapıyorum? 3 kişiye aynı anda cevap verince Spam oluyor. Senin düşünceden farklı bir şey söyleyince de tersleniyoruz. Harbi soruyorum nasıl bir kişiliktir bu?
Dogru. Arkadasin mesajlarinin %90'i "Helal len"Yanlış anlama fakat eğer 3 yıl boyunca sen spam yapmadıysan bende yapmadıysam mesaj sayımızın arasında ki fark 3000 olmazdı.
Onlar sanki post olarak geçiyor gibi konuşuyorsunDogru. Arkadasin mesajlarinin %90'i "Helal len"
Konulara yazdigini 6-7 defa gordum.Onlar sanki post olarak geçiyor gibi konuşuyorsun
Sent from my iPod usingLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Rapor etmekte özgürsünüz .Yanlış anlama fakat eğer 3 yıl boyunca sen spam yapmadıysan bende yapmadıysam mesaj sayımızın arasında ki fark 2000 olmazdı.