MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benimkinw bakkkkkO notu hak etmiyorsun canum :C
Benimkinw bakkkkkO notu hak etmiyorsun canum :C
Yanlis. Hepsi. Her mesajimda anlattim. Ne renk oldugunu sormamin bir sebebi var ve seffaf bir renk degildir...1 suya baktığın açıdan suyun arkasındaki şeyin rengi yani şeffaf
2 füzyon
Suyun arkasındaki renk?Yanlis. Hepsi. Her mesajimda anlattim. Ne renk oldugunu sormamin bir sebebi var ve seffaf bir renk degildir...
Viki her zaman dogruyu soylemez ve her zaman her makale guncellenmez :CSu,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kuvvetine sahip renksiz, kokusuz ve tatsızLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. Kimyada formülü (H2O) 2Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ve 1Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.atomundan meydana gelmiştir. H+ iyonu içeren bir madde ile (ör.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.) ve OH- iyonu içeren maddenin (ör:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.) tepkimesi ile oluşur. Yanıcı olmadığı gibi söndürücü özelliği vardır. Bu özelliği yangınlarda ateşi söndürmeye yarar. Fazladan bilgi göz çıkarmaz
Aha bulmus vallaha bulmusBuldum
Su aslında mavidir.
Son derece soluk bir tonudur, ama mavidir. Bunu doğada, kardaki derin bir deliğe ya da donmuş bir şelalenin kalın buzlarının içine baktığınızda görebilirsiniz. Çok büyük ve çok derin beyaz bir havuzu suyla doldurup içine baktığınızda, su mavi görünecektir.
Fen dersim iyidir demiştimAha bulmus vallaha bulmus![]()
Red 1. Soruyu yanitladiVikipedinin doğruluk payı daha yüksektir. Youtube kanallarında arayabilirsin cevabını
Seni lisede biyoloji de görücemFen dersim iyidir demiştim![]()
Sinavda her zaman 2. Dusundugunu isaretle.Fen dersim iyidir demiştim![]()
Hani nerede ödülüm ?Red 1. Soruyu yanitladi![]()
Biyolojim çok iyi ondan şühen olmasın da,ben kimya ve fizik te ne yapıcamSeni lisede biyoloji de görücem![]()
Catal pucak setiHani nerede ödülüm ?![]()