- En iyi cevaplar
- 0
![]()
Önemli olan o 6 satırda mantığı sorunsuzca oturtabilmek, istersen sana nasıl yapıldığını öğretebilirim, ufak bir meblağ karşılığında![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebe bize bakınca para görüyor
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
![]()
Önemli olan o 6 satırda mantığı sorunsuzca oturtabilmek, istersen sana nasıl yapıldığını öğretebilirim, ufak bir meblağ karşılığında![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dostum tek yapan benim. Mantığını da açıkladım. Hala yapamıyorsanız bırakın da emek ve fikir sahibi olarak bir çıkarım olsun. Su yakmıyoruz herhalde. 21 yaşında bedavaya mı iş yapacağım bütün gün?Şu gözü paradan başka bir şey görmeyen insanlardan pek hoşlanmıyorum doğrusu.
Bebe bize bakınca para görüyor
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
Şu gözü paradan başka bir şey görmeyen insanlardan pek hoşlanmıyorum doğrusu.
Tamam, ona bir şey demem de, bu 6 satırlık kod için para isteyen bir insan...Bebe dediğin adam 21 yaşında.
Birine bir iş yaptırıyorsan ve ona uğraşıyor emek sarf ediyorsa istediği gibi hak iddia edebilir. Bedava vermek zorunda değil.
Kod 6 satır olabilir. Başkası yapabilmiş mi? İsterim veya istemem orası beni ilgilendirir. Kod benim, fikir benim, plugin benim. Beğenmiyorsan almazsın uzatmanın anlamı yok.Tamam, ona bir şey demem de, bu 6 satırlık kod için para isteyen bir insan...
Kan benim damar benim hesabı yani?Kod 6 satır olabilir. Başkası yapabilmiş mi? İsterim veya istemem orası beni ilgilendirir. Kod benim, fikir benim, plugin benim. Beğenmiyorsan almazsın uzatmanın anlamı yok.
Zaten üç kuruşun svdeki hilecileri engellemekten daha önemliyse tartışmaya bile gerek yok![]()
Adam zaten mantığını vermiş. Yazabiliyorsa kendi yazar yoksa da yazdırmak için verir parasını.Tamam, ona bir şey demem de, bu 6 satırlık kod için para isteyen bir insan...