Şu Lanet Hileyi Nasıl Engelleyebilirim.

yesjet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aura denen bir lanet olası hile var sevdiğim bir sw de oynuyorum ve bu hileyi çok kulananlar var onu engelleyebileceğim bir şey varmı.Adamlar emek hırsızlıgı yapıyor hep.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kill aura veya ForceField'den bahsediyorsun sanırım. ForceField sana birden kişi yaklaştığında hepsine birden hasar verir. Kill auradan farkı sanırım bu. Ama bunu yaparken %attacker% didnt animate before damaging to victim şeklinde anti hile loguna yakalanıyor.
Tabi AntiCheat plugini yüklüyse.
Ama otomatik saldırmaya yarayan kill aura hakkında bir rapor çıkmıyor. Belki başka bir plugin ile engelleniyordur ama ben bilmiyorum.
Aslında bunu engellemek de çok zor değil. 0.75 saniyeden erken saldırırsa olayı iptal edecek yani hasar vermeyecek.
Para karşılığı bunun pluginini yazarım.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eh biz de biraz kazanalım yani :) Devlet hastanesi yeterli gelmiyorsa Özel hastaneye gidip her şey para olmuş diyemezsin :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Devir hacked client kullanma devri kardeş. Eğer katlanamıyorsan ve oynadığın sunucuda engellenemiyorsa sen de kullanmak zorundasın. Ben kullanıyorum mesela ^.^

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten biliyorsan sölermisin lütfen şu iletten kurtulam ya.
Biliyorum, hatta az önce yapabilecek miyim diye denedim oldu.
6 satırlık kod. Pluginci arkadaşlara söylersin yaparlar ama ben parasız yapmam :D Emek var sonuçta.
Zaten mantığını açıkladım üstteki mesajda.

Son düzenleme:

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 satırlık kod mu?
Evet. Yukarıda mantığını açıkladım zaten. Önceki saldırıdan 0-0.75 saniye erken vurursa, olayı iptal ediyor yani hasar vermiyor.
Tabii kendime göre düzenleyip geliştirdim ama satacak olursam o 6 satırlık kodu satarım. İsteyene Log kaydı tutmayı ve komut ile adminlerin bu logları oyun içinden görmesini sağlarım. Tabi ufak bir meblağ karşılığında

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet. Yukarıda mantığını açıkladım zaten. Önceki saldırıdan 0-0.75 saniye erken vurursa, olayı iptal ediyor yani hasar vermiyor.
Tabii kendime göre düzenleyip geliştirdim ama satacak olursam o 6 satırlık kodu satarım. İsteyene Log kaydı tutmayı ve komut ile adminlerin bu logları oyun içinden görmesini sağlarım. Tabi ufak bir meblağ karşılığında

Ne kdra satmayı düşünüyorsu

( merak. ))

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim