Buldumda Yazdığım Yazıyı Kabul Etmiyor. Nokta falanda koymuyorum hiçbişey yapmıyorum olmuyor?Sanırım pluginin ismi motdmanager dı dosyasının içinde config dosyası olması lazım ordan istediğin gibi ayarlayabilirsin.
Ne yazdığını atarmısın motdmanagerdeki confingin içinde ?Buldumda Yazdığım Yazıyı Kabul Etmiyor. Nokta falanda koymuyorum hiçbişey yapmıyorum olmuyor?
Çalışıyor Fakat Çok Kötü Duruyor Hemde Acayip Derecede.Normal alta koymadan düz bir şekilde yazdığın zaman çalışıyomu
oyuna şunu yaz /motdmanager remove 1 ardından /motdmanager add &k&9&lMulti&a&lCraft &6&l1.7&2&lx1.8 &6 %newline% [&b&lFaction&6]Çalışıyor Fakat Çok Kötü Duruyor Hemde Acayip Derecede.
olmazsa newlinesiz yapoyuna şunu yaz /motdmanager remove 1 ardından /motdmanager add &k&9&lMulti&a&lCraft &6&l1.7&2&lx1.8 &6 %newline% [&b&lFaction&6]
yaz
Çalışıyor Fakat Çok kötü duruyor dostum sade böle mal gibi Faction Yazisini 1 Alt Kata Çekkmek istiyorum olmuyoooroyuna şunu yaz /motdmanager remove 1 ardından /motdmanager add &k&9&lMulti&a&lCraft &6&l1.7&2&lx1.8 &6 %newline% [&b&lFaction&6]
yaz
olmazsa newlinesiz yap
________ simgesini kullan anca böyle yaparsın ayarla kendine göreÇalışıyor Fakat Çok kötü duruyor dostum sade böle mal gibi Faction Yazisini 1 Alt Kata Çekkmek istiyorum olmuyooor
Yazının başına ve sonuna ' getirmeyi unutma. Aşağı da getirmek için boşluk bırak olasıya kadar. ServerListPlus'ta kullanabilirsin alt satır özelliği var.- '&k&9&lMulti&a&lCraft &6&l1.7&2&lx1.8 &6
[&b&lFaction&6]' Ayni Bu şekil faction'u alta yazmak istiyorum
MotdManager bu variableleri desteklemiyor diye biliyorum.Eklentiyi bilmiyorum fakat yeni satır başlatmak için şunları deneyebilirsin:
Kod:\n %newline% %newline
Aynen,desteklemiyorMotdManager bu variableleri desteklemiyor diye biliyorum.