Şu reklam yerini kaldırın artık!

Kaldırılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    21

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Artık gerçekten bana kafayı yedirtecek olan bir meseleye el atmak istedim.

Bu resimde kırmızı ile işaretlenen reklam yerini görüyor musunuz? Bu reklam yeri yüzünden hiçbir konunun düzeni kalmadı. Resimdeki konuda zaten bunun etkisini görebiliyorsunuz da.

İsyanım açıktır. KALDIRIN ŞU REKLAM YERİNİ!

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana sorarsanız kaldırılmamalı çünkü yönetim ekibi forum için para harcayıp bize böyle bir ortam sunmaya çalışıyor. Para kazanmak onlarında haklarıdır. Bu reklamlar emeğinin karşılığı gibi bir şey.

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla engelleyici sadece reklamı siliyor, yani reklam yeri hala konu düzenini bozmaya devam ediyor. Yani benim kullandığım çoğu engelleyici o şekildeydi.
Bende öyle bir sorun yok.

Bana sorarsanız kaldırılmamalı çünkü yönetim ekibi forum için para harcayıp bize böyle bir ortam sunmaya çalışıyor. Para kazanmak onlarında haklarıdır. Bu reklamlar emeğinin karşılığı gibi bir şey.
Koskoca sayfada reklam konulacak tek yerin konunun içi olduğunu düşünmüyorum.

TheCaz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla engelleyici sadece reklamı siliyor, yani reklam yeri hala konu düzenini bozmaya devam ediyor. Yani benim kullandığım çoğu engelleyici o şekildeydi.
Engelleyicinin çalışma mantığı:Sayfanın html kodlarını al ve gerekli yerleri sil
Mesajda bahsettiğin reklam yeri olan bölüm ünde hala kalmasının sebebi reklam engelleme yazılımının o bölümü gerekli bir yer olarak görmemesi.Ama eğer en ünlü reklam engelleme yazılımı olan ******* kullanırsan onda istediğin html parçacığını silme özelliği var istersen reklam diye yorum kısımlarını dahi silebilirsin

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam engelleme yazılımları çalışıyor olabilir, tamam. Ancak bu tür çözümleri bizim değil forumun düşünmesi gerekmez mi? Sonuçta sadece konu düzeni kötü diye bir yazılım yüklemek çok saçma bir düşünce.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam engelleme yazılımları çalışıyor olabilir, tamam. Ancak bu tür çözümleri bizim değil forumun düşünmesi gerekmez mi? Sonuçta sadece konu düzeni kötü diye bir yazılım yüklemek çok saçma bir düşünce.
Sence kaldırmaları mümkün mü ? Forumda kullanıcı kalmadı haliyle özel üyelik reklam vs. alan'da kalmadı o yüzden reklamı basıyorlar.