Şu reklam yerini kaldırın artık!

Kaldırılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    21

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Sana kesinlikle katılıyorum dostum,
Forumda o kadar çok reklam var ki.. Bide oraya ekleyince ciddiyim forumdan bezdirir gibi koymuşlar Biz kullandık diğelim reklam engelleyici vs. Kullanmayan arkadaşlar ne yapacak? Para nasıl kazanacak diyenler için, reklam koymak için bir sürü yer var.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sence kaldırmaları mümkün mü ? Forumda kullanıcı kalmadı haliyle özel üyelik reklam vs. alan'da kalmadı o yüzden reklamı basıyorlar.
O reklamı koymanın binlerce yolu var. Konu düzenini bozmayacak şekilde bir sürü reklam yeri kurgulayabiliyorum aklımda. Mesela kare olması yerine konudaki yazıların hemen üstünde dikdörtgen şeklinde durabilir.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
upload_2017-6-8_21-23-0.png

Gördüğüm 2 reklam var, bunlar.
Yönetimin para kazanmasına mani olamayız ve bunları kaldırmasını isteyemeyiz, haksızlık olur.
Engelleyici kullanın, en sağlamı.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sene 2017 kullanabileceğiniz birçok program ve sitemizin size sunmuş olduğu birçok imkan var. Forum yönetimi bu durumdan haberdardır, ve reklam yeri olarak orasını uygun görmüştür. Çok rahatsız oluyorsanız sunulan çözümleri kullanabilirsiniz.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kimse kimsenin ekmeğine engel olmak istemez. Orada o kalsın ne olacak ki :) Yani çok fazla rahatsız oluyorum diyorsan bak üst tarafta tavsiyelerde bulunmuşlar.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu Sana Bildirmek İsterim ki Ben Bir Körüm Ve O Kırmızı Alanı Görmekte Zorlanıyorum Ha Ayrıca Bu Siteyi Sağlayanlar Babamızın Hayrına Siteyi Açık Tutmuyor.Anladınmı ?? Anlamadıysan Basitçe : Reklam Yok Site Yok.
Reklamı Evet Bende Sevmiyorum Ama Siteyi De Düşünerekten Bunları Yazıyorum Sana Beğenmiyorsan Artık Naparsın Bilmem Ama Çekip Gidebilirsin.
Kardeş biraz sakin ol :D Benden nefret ediyormuş gibi yazmışsın. Üzüldüm :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Reklam vermeleri konusunda hiçbir siteye kızmam sonuçta adamların kendi siteleri ve Ublock Origin uzantısı sağ olsun hiçbir reklamı görmüyorum sitelerde. Ancak site yöneticileri sitelerine reklam gibi şeyler koyarken kullanıcı memnuniyetini de düşünmeliler. O alana öylesine büyük bir reklam koyup kullanıcının alanını engellemek kötü olmuş.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Reklam vermeleri konusunda hiçbir siteye kızmam sonuçta adamların kendi siteleri ve Ublock Origin uzantısı sağ olsun hiçbir reklamı görmüyorum sitelerde. Ancak site yöneticileri sitelerine reklam gibi şeyler koyarken kullanıcı memnuniyetini de düşünmeliler. O alana öylesine büyük bir reklam koyup kullanıcının alanını engellemek kötü olmuş.
Sonunda düzgün bir yanıt veren ve bizi anlayan birisi.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Bence kaldırılmamalı çünkü Yönetim Ekibi bu reklamlardan ufak çaplı bir para kazanıyor.Eğer görmek istemiyorsan opera kullanabilirsin,eklenti kullanabilirsin ve konu düzenlemede ortalama diye bir şey var onu kullanabilirsin sana zararı olmaz.