dostum 60 framden 2 sine yerleştiriyorlar o resimi neden böyle bir şey yaptıklarını hala çözemiyorum böyle filmlerin vs. ellerine ne geçiyorpenistedemi subliminal mesaj var *** sabahtan akşama kadar ***** izlionuz![]()
dostum 60 framden 2 sine yerleştiriyorlar o resimi neden böyle bir şey yaptıklarını hala çözemiyorum böyle filmlerin vs. ellerine ne geçiyorpenistedemi subliminal mesaj var *** sabahtan akşama kadar ***** izlionuz![]()
o penisin bradd pitte ait oldugu soyleniyor angelina yengede demis aynen bu benimkinin kipenistedemi subliminal mesaj var *** sabahtan akşama kadar ***** izlionuz![]()
illuminati para yolluyor yada bir şirketin reklamını yapıyorsa şirket para yolluyordostum 60 framden 2 sine yerleştiriyorlar o resimi neden böyle bir şey yaptıklarını hala çözemiyorum böyle filmlerin vs. ellerine ne geçiyor![]()
senın fotografındada subliminal mesaj var arkadaşlar abdullah illimunatinin minecraft kolu olabiliro penisin bradd pitte ait oldugu soyleniyor angelina yengede demis aynen bu benimkinin ki
alımları 1983 de kapandıbi adresi varmi bu illunun alımlar acıkmı acaba
illicular senin fotonu görse kelimehi şahadet getirir bilemem sıfatsızı o nasıl fotolanbi adresi varmi bu illunun alımlar acıkmı acaba
Bu dengesizin mesajından sonra bir şey yazmayın, tartışma çıkabilir.illicular senin fotonu görse kelimehi şahadet getirir *** sıfatsızı o nasıl fotolan
tartışma cıkmasını bende istemem ama böyle insanlar varmı mkBu dengesizin mesajından sonra bir şey yazmayın, tartışma çıkabilir.
tartışma cıkmasını bende istemem ama böyle insanlar varmı mk![]()
Bu dengesizin mesajından sonra bir şey yazmayın, tartışma çıkabilir.
Evet haklısın2:37 Bence burada müslümanlığa bir mesaj var gibi duruyor ama neyse...
Eminsmisin burada birçok var.O değil de ota boka "ilüminati" diyen üyeler gelmemiş be, hayret.![]()
Bulamadımtam 55. saniyeyi 0.25 de oynat 54 de oynat kısa kısa durdur penis resmi geliyor.
Ne gibi subliminal mesajlar aldım merak ediyorumüşenmessem bulurum da napcan?